Ställning för Tonys arbeteIron Man frontplåten och Arc Reactor inramade med ljus.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Konstruera och bygga en laddning motståndare. Gör träningen tung väska en Real World träning

Från pendeln swing till anklagat motståndare--The ny tung väskaDetta Instructable innehåller många fotografier och avslutas med en video som visar en transformerande tung väska motion enhet. Detta övertygande enhet förvandlar en gemensam tung väska,...

Kraftfull dubbel Motor för Legos

en sak som ofta verkar vara en gotcha bygga komplexa system med Legos är att motorerna saknar makt. (Nya makt funktion XL motorn ser ut för att vara tillgängliga endast i Bulldozer kit.) Så jag bestämde mig att se vad jag kunde bygga för billiga. Jag...

Safetyphones - en snabb och smutsig lösning för att lyssna på musik i högt utrymmen.

jag älskar musik och har alltid funnit det vara till hjälp i min arbetsmiljö. Det hjälper till att ställa in mitt humör, kopplar in min kreativitet och fungerar ofta som en metronom slags inställning en takt att arbeta på.Mer ofta än inte, jag arbeta...

Ställa in perfekt elektronik arbetsplatsen

DIY är i mitt blod och för ca 6 år nu har jag gjort sådant arbete. Jag har ett stort intresse för elektronik arbete, prototyper, återanvända och bygga. Det är bara kul att arbeta och lugnande om du har en bra arbetsplats med allt du behöver på armlän...

Fristående musik hörlurar

återanvända ett par gamla over-the-head hörlurar med en Shuffle för "trådlös" hörlurar godhet.Steg 1: återanvända Hitta över-den-huvud hörlurar du använder inte riktigt längre. I mitt fall var det en riktigt bra par AKG K240 som jag skulle köra...

Träd högtalare

dessa träd högtalare var handgjorda från + 14 "tjocka delar av vad var en gång en högresta almtreen, som nu förvandlats till en helt unik Hi-Fi-konstverk. Högtalarlåda är tillverkad av en solid bit av elm, sektioneras endast på baksidan av högtalaren...

Bättre än min house skjul

Jag behövde ett skjul lämplig för året runt bruk. "Bättre än mitt hus" Boden beskrivs här i bilderna och video passar in. Väggreglar är 2 x 6 och mellanrummen mellan är helt fyllda med fiber glas isolering. Taket isoleringen uppfyller specifikat...

Kontrollera en RGB LED med HC-06 Bluetooth-modulen använder Android OS(Arduino)

Denna handledning kommer att förklara processen att ansluta en HC-06 Bluetooth-modul till en Arduino och kontrollera färgen på en RGB LED med hjälp av ArduDroid app på Android-operativsystem. Denna inställning kommer troligen också arbeta med HC-05 B...

Perpetuum: Den verkliga versionen av M.C.Escher's vattenfall

om du kan läsa kinesiska, den ursprungliga kinesiska versionen av den här guiden är här: http://www.guokr.com/article/18649/Escher har dragit en massa konstiga bilder som beskriver en omöjligt verklighet, vattenfall är en av dem. Detta instructable g...

Tillbaka raka Coaching enhet för att bekämpa hållning. Förhindra att bekämpa faller nu!

Nu, den tuffaste tränaren i världen fick bara hårdare. En upprätt hållning tillåter maximal strike val. Lutande ställning kan landa dig på ryggen för en bra stampa. Denna tränare ger fyra nivåer av rakt igen utbildning – nybörjare, mellannivå, avance...

Electric Chicken skållning Pot

för dig att höja och slaktare det egna kycklingar du vet hur viktigt korrekt skållning av dina fåglar är. Skållade för kyla och fjädrarna inte kommer ut och till varma huden sliter och gör en röra av din fågel. Jag har tidigare använt en wood eldade...

Hopfällbar motorcykel arbetsställning

arbetsställning är konstruerad av två full 4'x 8' ark av plywood.Att bygga den arbetsställning behöver du:Två ark av 3/4 tum plywood.En lb låda med 1 1/4 tum eller skruvar per bänk byggsEn liten flaska med woodglue.12 2" gångjärn om du vill att vik n...

Låg kostnad kretskort före värme arbetsstation för löda nytt arbete

kretskort före värme arbetsstationer är mycket dyra, $350.00 - $2500.00.Målet med detta instructable är att visa hur man gör en kretskort före värme arbetsstation för omkring $50,00 med inga specialverktyg och majoriteten av material från Home Depot...

A stuga i skogen... ett pågående arbete...

Jag har alltid velat bygga en stuga i skogen, en tillflyktsort från ekorrhjulet. Vi köpte vår gård 2001 och levde på det i ca 4 år. Vi köpte ett annat hus i en närliggande stad och flyttade dit. Vi hade faktiskt vår gård till försäljning för ungefär...

Rock, hatt och paraply ställning.

6' lång tillverkad av röd ek.Skivan på toppen är att stödja min hatt och fett ändarna på vapen är att försöka stoppa det skarpa markering som kan lämnas i tunga rockar.Det finns en paraply ring att hänga och hålla saker från och basen är kupade för a...

En till is, en till Echo: en föreställning i glas, video och musik

Mitt arbete som konstnär är att destillera bullret från världen till meningsfull, spännande upplevelser. För mig är konsten att göra är verkligen en metod, ett sätt att vara som är inte om målen för att göra det eller det utan om att lyssna noga på m...

PIC 12F675 programmerare/OscCal återställning/testare

En av mina kretsar att jag bygga ganska ofta (20-40 i taget), använder en PIC 12F675. Jag hade följande frågor:De brädor som jag gör, har inte i-krets programmering funktioner. Detta är att möjliggöra en liten PC board layout. Bilder måste således pr...

Arbeta med ledande tyg

Arbetar med ledande tyg är kul och det är perfekt för kläder, mjuka kretsar, e-textilier och andra projekt som drar nytta av det egenskaper. Lära sig grunderna hjälper dig göra design och material val anpassade till din ansökan.Detta Instructable är...

Min Man Cave behöver arbete

skämt, inte får. Jag tyckte bara det var ett roligt klipp :) Så mitt rum har varit under förändring i år sedan jag flyttade in i den. För tre år sedan jag ärvde detta rum när min mamma flyttade ut, nya och gamla möbler har gått genom min dörr i delar...