Staplade enchiladas för enMatlagning för bara en person kan vara en utmaning. Matlagning en näringsrik, är smakrik måltid ännu mer så. Men här är en maträtt som är lika lätt att göra så är det gott att äta. Det går ihop på några minuter, och värmer upp i mikron i en blixt. Och bäst av allt, kan det göras med nästan alla överblivna kött som du väljer. Använda upp överblivna grillspettet kyckling eller falla sönder upp en extra hamburgare bulle, du kan använda vad du har på hand. Inte har något? Sedan bara göra en ost enchiladas. Lägga till en grönsallad och du kommer att du är på din favorit mexikansk restaurang.

Se Steg
Relaterade Ämnen

En Pot staplade enchiladas Pie

jag lånade min grannar nederländska ugnen för detta recept. Jag kunde ha gjort det i en stor sås kruka eller en lerkruka potten/långsam spis, men jag kände mig prova något nytt. :) Detta är en av mina favorit måltider att göra om vi har vänner över p...

Texas Style staplade Enchiladas

Serverar 2-31lb Hamburger kött1 burk (10oz) Old El Paso röd enchiladas sås2 ägg (3 ägg kommer att behövas om 3 personer kommer att njuta av måltiden)1 paket med majstortillas2 koppar av ostSkvätt Salt och pepparFöredrog matolja1 lök hackad (valfritt)...

Bris lätt Cheesy kyckling Verde Enchiladas

en explosion av matens goda insvept i en tortilla, kvävd i Chile Verde och toppad med töntiga godhet!Steg 1: Du behöver; ~Skinn och benfria kycklingbröst~ 3 1/2 dl Chile Verde sås~ Vit majstortillas~ 3 msk tärnad grön chili~ 1 grädde kvarter "o färsk...

Enchiladas Pasta

Nyligen, har jag gjort denna awesome maträtt kallas enchiladas Pasta. Det är proppfulla full av kryddighet och ost och det är bara rent rejäla. Denna en pot måltid är perfekt för upptagen mammor som inte har tid för en stor, grand måltid eller flitig...

Enchiladas lasagne

Jag gick till en vegetarisk restaurang och betalade $8 för en bit av vad de kallade mexikansk lasagne. Jag kände mig lurad. Det här var något jag kunde göra, så jag räknade ut vad alla gick in i det och gjorde det själv. Nu är det en gemensam funktio...

Enchiladas sås är lätt att göra vegetariska eller inte

Jag har försökt olika märken av enchiladas sås och har aldrig hittat ett märke som jag älskar. Jag tycker det är mängden chilipulver som de använder för att jag inte gillar. Som priset på enchiladas sås har ökat, har jag gjort min egen. Det är lätt a...

Milkcrate kompostorn (vertikalt staplade)

Hur man gör en vertikalt staplade komposten med hjälp av milkcrates.Detta instructable är baserad på Terracotta hem kompostorn av artworkeroch skaparna av terrakotta komposten, dagliga dumpa (http://www.dailydump.org/)När jag såg terracotta komposten...

Röd Chili (enchiladas sås)

hälsningar Instructabots :)Jag har avspeglade runt platsen för ganska tag nu varit mycket inspirerad och har beslutat att det är dags att sluta vara så blyg (jag är blyg nog som det är...). Även om jag inte tycker jag är mycket av en kock, är jag ang...

Enkel Kycklingsoppa enchiladas

Här är en välsmakande låg ansträngning soppa du kan slänga ihop för familjen.Steg 1: Samla ingredienser & Köksartiklar Du behöver dessa enkelt och lätt att hitta ingredienser:2 burkar av kyckling (avrunna)1 burk majs (avrunna)1 burk svarta bönor (avr...

Spektakulära staplade Phyllo Pizza mellanmål

detta sofistikerad, men ändå enkel staplad pizza är att dö för! Och nej, du behöver inte att stapla det som jag gjorde, men det är en ganska cool effekt.Staplade pizza namnet kommer från stapling av lager av anbud, phyllo degen som utgör pizza skorpa...

Mountain Dew Apple Enchiladas

detta är en av våra favorit kall vinter natten desserter. Det är lagom socker och Mountain Dew att hålla dig genom 4 spel av Yatzy, eller 2 spel av Jenga eller en omgång fas 10.På helgerna spike med kokos rom och Code Red Mountain Dew. Men se till oc...

Choklad Tortilla glass enchiladas

gjorde denna underbara upptäckt på en liten, hål i väggen café i Albuquerque, New Mexico. Naturligtvis kocken inte skulle avslöja hennes hemlighet, men jag sökte choklad tortilla recept och måste erkänna denna dessert är ganska nära henne!Steg 1: ing...

Tre ingrediens choklad enchiladas

En snabb och mycket mumsig efterrätt för dem alltid när ingenting men choklad kommer att göra!Steg 1: ingredienserEn mjöl tortillaChoklad av något slag. Jag använder Donckels belgisk tryffel, perfekt eftersom de är underbart Chocolaty och har en låg...

Mexikanska Fake ut: böna Burritos enchiladas stil

allt som krävs är bara 15 minuter att gå från hungrig till att äta. Om du vill göra din egen enchiladas sås men burk fungerar enchiladas sås i en knipa.Steg 1: ingredienser -2 burkar pinto bönor eller refried bönor-1 pkg (16 oz) av din favorit riven...

Hålla din källare torr med staplade Sumpen pumpar

jag gjorde detta projekt förra året när orkanen Irene slog vårt område i sena augusti 2011. Jag bor i ett område där även tunga regn skulle orsaka översvämningar i källare. Sumpen pumpar arbetar hårt för att hålla oss torra för det mesta. Jag lärde m...

Norska enchiladas

Detta är hur jag gör enchiladas i Norge. Det är en snabb och god måltid kan jag rekommendera. Jag har kommit in "Some Like It Hot" tävlingen så om du gillar de anpassade enchiladas snälla rösta på mig :)Steg 1: Hitta ingrediensernaJag är inte my...

Souper enkel, Souper Delicious långsam spis enchiladas soppa (som verkligen är en en pot måltid!)

Vet inte om det buggar du, men det gör mig, när jag går för att hitta en snabb och lätt recept och det står "en pott", men det verkligen betyder bara att det tar en pott att laga det i. Det finns oftast många steg till prepping och bara få det f...

Staplade plexiglas inhägnad fall med OpenSCAD

det började häromdagen när jag var tvungen att stanna hemma med mina barn på en skoldag snö. Kändes som halva grannskapet hamnade på vårt hus! Hur som helst, var en riktigt bra ursäkt för min att lära sig något nytt denna dag.Detta instructable visar...

Hur man gör Buffalo Chicken Enchiladas med Guacamole

Mitt recept för buffalo chicken enchiladas är för alla er mexikansk matälskare. Receptet har en särskild kick till det och är inte din typiska enchiladas. Med buffalo wing sauce och gräddfil ranch dopp är detta recept att dö för. I ca 60 minuter, kom...