Staplade papper smyckenatt smycken kan innebära låg tech och billiga material. Detta instructable visar dig hur man gör smycken använder den enklaste av material: konstruktion papper, lim, sandpapper och tid.

Jag har gjort detta projekt med elementära studenter så unga som andra klass. Det kan göras med mer sofistikerade utrustning, men eftersom jag inte äger någon av dessa poster utom en dremel verktyg, jag kommer inte att visa dig den vägen. Men hey, om du har utrustning, använda den!

Jag är att fylla detta instructable som ett läromedel som jag planerar att visa min mitten elever art detta som en demo för klass. (Och de kommer att fylla genom låga tech metoder!)

Material:
Konstruktion papper, kartong
sax
lim
sandpapper
handborr eller hand punch
smycken resultaten

Se Steg
Relaterade Ämnen

Papper smycken (papper pärla smycken) DIY

Vad tycker du behöver göra först:1. A4-papper.2. sax.3. lim4. skala5. akvareller och spik färg6. Art pensel.7. tandpetare.8. plast sträng (string används för fiske eller tråd)9. penna.Steg 1: Steg 1 till awesome smycken Först Rita trianglar på papper...

Quilled papper smycken

Så i ett försök för mors dag presenter försökte jag göra ett sortiment av papper smycken för mamma (jag vet, jag vet, ganska billigt, men hon fortfarande säger att hon älskar det när jag gör hennes saker). När olika saker, försökte jag quilling pappe...

Återvunnet papper smycken

Gör vackra smycken med din gamla tidningar! Rädda planeten och ser fantastiskt på samma gång!Steg 1: Titta på den video tutorial här!Lär dig att göra 3 olika stilar.Steg 2: Du behöverTidskrifterDecoArt Triple tjock blank glasyrAmericana akrylfärgerKe...

DIY vikta papper smycken

Dessa smycken består av kort papper. Jag kombinerade två olika mönstrade kort lager blad för att skapa kontrast look. Det är lätt att göra och billigt också...Det skulle vara en snygg present till mamma, syskon och tjejkompis. Jag gjorde detta för mi...

FCMG - gör smycken - papper hänge

Papper smycken gör en kommer tillbaka!På Fairfield beslutsfattare Guild gör vi en härlig taklampa från skrot kopieringspapper och cardstock och skär med en siluett porträtt die skärmaskin.För våra June Build natt skapat vi dessa papper hängen med upp...

Lätt DIY smycken: Hur man gör vackra papper örhängen hemma

Vänner, om du har en fråga om enkel DIY smycken kan göras hemma, så du ska definitivt kolla in denna steg för steg handledning om hur man gör vackra papper solros örhängen hemma. Att quilling papper smycken hemma är något helt nytt och fräscht. Det ä...

Papper örhängen: Hur man gör Quilled örhängen i bara några steg!

Papper örhängen är den senaste mode uttalande som är snabb att göra sin väg i modevärlden. Lär dig hur man gör quilled örhängen i bara några steg med hjälp av steg för steg handledning. Den ultimata komforten att du samtidigt bär papper smycken är at...

Hur man åldras papper

Här är min snabb och enkel metod för att ge papper som åldern vintage stil.Leveranser:Noter (laser eller toner skrivs ut på vanligt vitt kopieringspapper) kan du skriva ut samma musik jag använt genom att ladda ner den bifogade filen.Kokande vattenTe...

D jag Y papper örhänge

här är en härlig nyheter papper smycken som jag gjort för min bästa vän som en hjärtans present. Detta är enkelt och billigt till jazz upp med alla din ute passar med matchande diy smycken. Nu är det soligt och nästan kommer att vara vår, inte mer Te...

En billiga Kindle Fire Cover

detta instructable omfattar stegen för en mycket billig och i mitt fall en ganska rå Kindle Fire cover. Några av mina bilder Visa inte sig väl "men" genom att titta på de resultat som jag hoppas kan du enkelt se vad jag gjorde. Om inte, ställ fr...

Boken tar tid

bok klockorna är analoga klockor kombineras till taggarna av vintage inbundna böcker. Bok ur kan göras från nästan alla typer av bok och kan enkelt anpassas med dina favoritböcker! Dessa bok klockor ser bra ut i bokhyllan bredvid andra böcker och är...

DIY-projektidé: Hur man gör lätt Quilling örhängen Tutorials

Tja, tar denna gång för min vackra anhängare jag den mest fantastiska designen i papper smycken i form av quilling örhängen. De ser snygg och är absolut fashionabla och ultimat i komfort. Få din hantverkare sida och få in i den kreativa sätt att göra...

Passport Notebook skär

Detta DIY pass anteckningsboken infoga passar din standard bärare/passinnehavaren. Det är perfekt för journalföring eller vissa doodles under din resa.Steg 1: Titta på VideoSteg 2: materialPapper 12.5x18 cm (jag använde kraft, men du kan definitivt a...

Papper-partition för smycken

För lagring av någon form av saker, jag tror att med hjälp av "en partition" är löst lagring problem snyggt och prydligt.Så jag gjorde detta papper partition för smycken.Denna idé kan vara bra att förvara dina smycken organiserade, lätt att se o...

DIY papper hantverk: Origami smycken Box handledning

Damer! Denna lätt papper hantverk är speciellt för dig! Den fantastiska Origami smyckeskrin är super lätt, mycket användbart, tar inte mycket av din tid göras och är också en av de bästa DIY hem projektidéer som du någonsin kan göra. Denna fantastisk...

Smycken av papper

det är bra att göra dina egna smycken.använda papper är bäst av alla som om bruten kan du fixa det.så låt oss komma igång.Steg 1: materialquierling papper (som vad min lärare kallade den.)quierling verktyg (de är bra om du vill göra runda men fattiga...

Tonfisk kan smycken box och papper pärlor

detta är rutan perfekt resa storlek smycken. Det fungerar också bra för hästsvans innehavare. De varor du behöver för den lilla rutan är: 1 tonfisk kan, (5 oz,) heta pistol och lim limstift, flingpaket, nål och tråd, sax, tyg rester (jag skära upp en...

Papper-partition för smycken att göra verktyg

För att lagra en mängd smycken att göra verktyg, gjorde jag papper partition för verktyg som tång och fräsar.Denna idé kan vara bra att förvara dina smycken att göra verktyg organiserade, lätt att se och ta ut.Jag använder bara papper och box.Det är...

Quilling smycken uppsättning av papper

i detta Instructable jag m går att visa dig hur man gör papper Quilling smycken detta kan vara bar i dagliga livet, det ser ganska härkomst och inte krävde mycket arbetskraft tid eller pengar.dessa söta så örhängen gör de ges nedanSteg 1: Material kr...