Starbucks papper kopp gardenväxande frön i starbucks koppar!
Relaterade Ämnen

Vävt papper kopp högtalare

Elektromagnetiska spolen på denna högtalare är samtidigt den hinnan som vibrerar för att göra ljudet du hör. Vävda på en cirkulär loom gjord av ett papper kopp, är den här talaren definitivt inte mycket effektivt, inte heller mycket högt. Men det ser...

Jordnötssmör koppar från påsk godis och ett papper kopp

först och främst, detta är min första Instructable. Så snälla inga oförskämd kommentarer. Jag in detta i Coffee cup challenge, så snälla rösta på mig.Steg 1: Du behöver JordnötssmörChoklad (jag använde choklad från min överblivna påsk-godis)Papper ko...

Papper kopp LED lampa

Ganska lätt projekt för en anpassad, Hemlagad papper kopp LED lampa.Lysdioder inte lägga ut mycket värme eller använda mycket kraft för att verka så detta är kostnad effektiv och säker (se bara till att alltid följa ordentlig elektriska assemblage fö...

Papper kopp lampa

papper kopp lampaSteg 1: steg 1 Vad du behöver:-1 E14 lampa uttag-1,5 meter (5ft)-1 lampa switch-1 stickkontakt-1 används Tom paint tunnare kan-1 tomt papper kopp-Limpistol-Drill-Isolera tejpSteg 2: steg 2 Borra tillbaka undersidan av kan så du kan s...

Papper kopp som håller vatten!!!

Detta är en mycket enkel papper kopp som kan göras hemma med ganska mycket varje typ av papper, jag använde vanliga skrivarpapper och det fortfarande håller vatten! Vad du behöver: 1 bit vanlig skrivare papper saxSteg 1: Steg 1 Får en regelbunden del...

Hur man gör ett papper kopp

med en enda 8 1/2 "X 8 1/2" kvadratiska ark av papper du kommer att kunna göra en cirka 4 ounce papper kopp./ * Stil definitioner * / bord. MsoNormalTable {mso-stil-namn: "Tabell Normal"; mso-tstyle-rowband-storlek: 0; mso-tstyle-colba...

Hur man gör Miss La Sen papper kopp

Hjälpa barnen att göra en Miss La Sen hantverk med en papper kopp helt enkelt.Steg 1: Ladda ner detta mönster och skriva ut den på A4-papper.Steg 2: Använda den gamla papper koppen. Dess höjd är 11 cmSteg 3: Ta en rosa kände att Linda den gamla pappe...

Gör papper kopp helikoptrar!

jag har alltid velat göra något som skulle flyga. Jag hade några... inte några, en hel del pappersmuggar. Så jag tänkte bara göra något med dem? Så är här min idé:Steg 1: ditt lager Här är vad du behöver:Ett papper koppsaxett fanhändernaPaper(optiona...

Papper kopp

Steg 1: Börja med en kvadratiska papper Med den kvadratiska pappersark vik på mitten i en triangelSteg 2: Vik ett hörn på sidanSteg 3: Sedan det andra hörnet Steg 4: Vik den övre delen nerSteg 5: Vända sig till baksidanSteg 6: Vik nerSteg 7: Öppna in...

Kyckling Emulator från ett papper kopp

lätt att göra, kul för hela familjen och garanterat inte att lämna kyckling bajs hela din bakgård.Detta är min andra någonsin instructable och min första post i en tävling. Om du tror att detta är roligt så Vänligen rösta på mitt tävlingsbidrag. Tack...

Papper kopp träkol starter

detta är ett sätt att bli av dina begagnade pappersmuggar samt torktumlare lint att starta en träkol brand för grillen. Detta kan vara särskilt användbart för platser som camping när du inte vill ta för mycket växel eller när du vill lätta upp din ut...

Papper kopp lampa DIY

Någonsin tänkt på återvinning använt pappersmuggar? Här är projektet för dig.Först och främst behöver du 12 pappersmuggar. I det här fallet är de medelstora (ca 11 cm hög).Andra, mäta ut kanten av koppen och dela upp den i 5 delar med hjälp av penna...

Papper kopp, accually håller

Följ bara bild, vik på prickad, raka är papper linjerSteg 1: få finger våt sedan dra vått finger över blå sedan rivaSteg 2: sätt c hörnet mellan en och bSteg 3: Vik hörnet en till röd XSteg 4: Vik hörnen på toppen nerVik hörnen på toppen nerSteg 5: ö...

Papper kopp sak vatten bomb

första steg är du vika som en triangel steg två är du göra det som ett papper cup steg tre häfta det steg fyra känsla upp det med vatten steg fem sedan kasta den...

Papper kopp hydro electric generator

ok så när du skickar in min vattenpump instructable jag såg tävlingen för pappersmuggar kaffe, detta gav mig några idéer men den sista dagen är den 9: e, idag är den 9: e (på 2.26 är) så jag har inte tid att få tag på en massa kaffe pappersmuggar och...

Sätta din papper kaffe kopp för bra (åter) användning

papper kaffekoppar. Vi använder dem, vi kasta bort dem. Det händer. Och om du är som mig, du hatar dig själv för att delta i denna onda cirkel. Men ack, cykeln fortsätter.Nyligen bestämde jag mig att starta en inomhus örtagård. Eller åtminstone försö...

Papper kaffe kopp flygande & kontrollerade modeller av svävare

jag hoppas att mitt projekt kommer att gilla det efter att ha sett och du ville rösta på honom...: o)Steg 1: Material & verktyg (endast om du inte har brickor eller kartong lock) / * formatmallsdefinitioner * / bord. MsoNormalTable {mso-stil-namn: St...

Kopp hållare för gammal bil

När jag kör min Triumph Spitfire att arbeta, ha jag brukar en Starbucks kaffe mugg som har en tät försegling munstycke. Det är bra, eftersom det rullar runt med varje kurva--ingen mugghållare!Förra veckan, insåg jag att jag levde på lånad tid. Ett be...

Kaffe kopp mugg ärm av används Cup

jag hade en gång en plast mugg ärm som skulle förvandla en kaffekopp i en mugg, men det var inte bärbara nog och om jag förlorat det jag skulle behöva köpa en ny! Jag bestämde mig att återanvända en gammal cup och göra min egen. Plus, för er som dubb...