Stark elektromagnet från en gammal transformatordetta är en mycket stark elektromagnet gjord av en gammal transformator.
Materialen är återvunnet från transformatorer och motorer.
Denna magnet kan lyfta över 30lbs (14kg)

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör en enkel, liten och stark elektromagnet

Hej alla, jag kommer att berätta u hur man gör en liten, enkel och stark elektromagnet. Tyvärr dålig kvalitet bilder och videor och jag kunde inte ladda upp många bilder steg för steg, men jag ska försöka förklara så mycket som jag kan. Du kan se vid...

Hur man gör en kraftfull elektromagnet

Magneterna är en av de mest roliga saker att experimentera med. I detta instructable, vi lär dig hur man gör en stark elektromagnet hemma med mycket få komponenter.Vid en ström att flyta i en tråd, då framkallar det ett magnetfält runt den. Men det ä...

Stark vikbar Swing

Hej!Jag är här att visa dig hur man gör en mycket stark men lätt att bära gunga!Du kommer att använda:sågskruvmejselDrillTillval:sandning bälteDu behöver:en bit av stark trä 50x40cm (jag använde multiplex Björk)rep (längd beror på personliga preferen...

ARD-e: roboten med en Arduino som en hjärna

hur man skapar en öppen källkod Arduino kontrollerade robot för under $100.Förhoppningsvis efter att ha läst detta instructable du kommer att kunna ta det första steget in i robotteknik. ARD-e kostar ca $90 till 130 USD beroende på hur mycket extra e...

Grundläggande koks lock högtalare

detta är min första instructable, så ursäkta eventuella misstag. I princip kan du göra en liten, grundläggande högtalare från Cola flaska lock (eller någon annan liknande storlek lock).Tänk på att detta är högtalare är mer för demonstrationen av hur...

Icke lödning sol lykta

Solar utomhusbelysning har blivit extremt populärt under de senaste åren, men hur många känner du som kan förklara hur det fungerar? Lyckligtvis solar är en superenkel kraftkälla som vi kan använda tillsammans med några enkla elektriska knep för att...

Sångarens stege

...Min modifiering av antika låda från symaskin Singer.De flesta av delarna är gamla skräp eller drog från gammal utrustning....Välkommen till mad scientist party!!!......Steg 1: Det var en gång gamla box. jag alltid undrar vad kan jag göra med det m...

Vulcanus V2 Reprap 3D-skrivare

HejNu är I'am 17 och här min nya 3D-skrivare kallas Vulcanus V2. Denna skrivare baserat på corexy och har möjlighet att använda en dubbel bowden extruder. Buildvolume är 170 * 300 * 250 mm. Så kan den skriva ut stora delar som multicoper delar. Den h...

9 watt 1200 Lm LED lampa

DIY LED-lampa med led strips hemma med minimal material och låg kostnad.Steg 1: material: 1. smd 3528 led strip white(2.55m) = Rs.150/ -2. led strip adapter 12v 1A DC=Rs.50-80 /-3. en tom deodorant kan4. en död cfl5. epoxi glue=Rs.30/-6. sax7. lödnin...

Adresserbara mjölkflaskor (LED-belysning + Arduino)

göra PPE mjölk flaskor till bra snygg LED-lampor, och använda en Arduino för att kontrollera dem. Detta återvinner ett antal saker, främst mjölkflaskor, och använder en mycket låg mängd kraft: lysdioderna tydligen skingra mindre än 3 watt men är ljus...

Hjärnan Slug! Sew with pattern

Du kommer aldrig vara ensam igen med din egen hjärna Slug!Om du gillar den här, kolla in min andra bärbara roliga!Jag skulle älska att se dina färdiga mössor. Jag erbjuder tillge 3 månaders pro medlemskap till de första 3 som postar bilder i kommenta...

Crystal cMoy fri Form hörlursförstärkare

Denna hörlurar förstärkarkrets är skiljer sig från konventionella modern byggteknik i att det är luft Wired, P2P (peer-to-peer) eller fri form ledningar precis som i den gamla goda tiden av ventilen innan ingripande av PCB och transistorn.I stället f...

OMPBB - en mer projekt skärbräda

Blev det frustrerande att hitta och ansluta elektronikkomponenter till min skärbräda. Sladdar till olika nätaggregat, till en potentiometer ansluten med krokodil klipp, och till en LCD avläsning skapade stor oreda och ofta lett till ledningar misstag...

Hem gjorde BFO metalldetektor tillägg

Detta är min första Instructable, och är inte en komplett anvisningar. Detta är avsett att vara ett tillägg till Joeldudes mycket bra Instructable, hem gjorde BFO metalldetektor.Lite bakgrund om denna typ av metalldetektor:En BFO metalldetektor är en...

Hemlagad Scriber

enligt min mening, den bästa scriber är på baksidan av bladet av en kniv. Men bladet blir tråkig för fort om jag använder det ofta. Så jag bestämde mig att göra min egen scriber från gamla blad och vissa popsicle pinnar.Steg 1: material Här är materi...

Göra en gitarr förstärkare moderkort av fenol

det första jag gjorde detta på TechShop Detroit. Alla de verktyg som används finns i butiken, vilket är ganska häftigt. Länken för techshop är här:www.Techshop.wsJag bygger en gitarrförstärkare från ett kit och moderkortet var gjord av cheesy kartong...

Gör dina ögon glöd röd

Om du gillar mitt arbete så Överväg att gå och donera en liten mängd pengar till mig att hjälpa till att finansiera en öppen källkod tabletter jag arbetar på ett framtida projekt.http://www.Gofundme.com/Rpitablet-Tack---------------------------------...

Heatsinking leds genom att återanvända gamla transformatorer

Heji denna tutorial kommer jag visa dig hur du återvinner gamla transformatorer till ledde kylareförsta: Varför kyla en led, om du arbetat med power leds innan det är något du måste veta, till skillnad från normal liten ledde som inte avger någon vär...

3D tryckt DNA lampa

För några månader sedan jag bläddrade online genom vissa 3D-modeller för 3D utskrift och jag hade idén att göra en cool roterande DNA Helix lampa. Jag blev inspirerad av de traditionella lavalampor men jag ville göra något lite annorlunda.Jag tänkte...