Start en Bonsai från fröDe flesta Bonsai ta år att träna innan du kan ringa dem färdiga så detta inte är en hobby för en otålig person. Det enda bra är än vattna du bara röra dem ungefär en gång varje par månader så de kan återhämta sig från beskärning. Träd och buskar som behöver till vintern kan ta fyra till sex månader när du vinter dem. Detta ger dig tid för andra saker i ditt liv.

Större Bonsai kan tränas från plantskolan stjälk, men mindre Bonsai ena handen eller mindre kan vara lättare att träna från plantor och frö stjälk.

Jag hade 10 en räckte Bonsai, (5 till 8 inches lång) på en gång. De flesta var nordamerikanska träd som jag började som frön eller plantor. Min äldsta Bonsai var en japansk White Pine jag hade tränat i 10 år.

Jag gick igenom en hel del arbete att få en ek, en lönn och en Willow, började när jag förlorade alla mina Bonsai. Vår get kom in där jag övervintrar min Bonsai och åt dem alla att punkten varje träd dog. Så hålla ditt husdjur och andra djur från din Bonsai, eller kyssa din Bonsai hejdå. Av denna anledning jag odlar min Bonsai inomhus.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Starta en Bonsai

detta instructable visar min första riktiga projekt i bonsai. De tekniker som används var lärd genom forskning i olika bok källor och med ett besök i Wichita Bonsai klubbens månadsmöte. Jag öppna mig någon kritik från folk med mer erfarenhet.Detta pr...

Bonsai Aquaponic

Hej där, detta är min första Instructable och jag hoppas kunna göra ett bra första försök. Jag är alltid sugen på försöka dem. men nu när ålder av akvarier tävlingen pågår bestämde jag mig att göra min egen.Jag vill försöka göra en stor aquaponic trä...

Starta en bonsaiträd

Det finns en gamla kinesiska säger som går så här: "om du vill bli glad för en dag, köpa en flaska vin. Om du vill vara lycklig i en vecka, hitta dig själv en hustru. Om du vill vara lycklig för resten av ditt liv, starta en köksträdgård". I vår...

Elektriska Bonsai "En ny hållbar tema konstform" Intro-del #1 historien om blåsigt

Introduktion-varför hållbar Tema konst?"Jag gjorde det på TechShop" San Jose Ca.http://www.Techshop.wsDetta är den första delen i en serie och införsel till en ny konstform jag kallar "Elektriska Bonsai".Det finns vissa grundläggande r...

En Windows XP start-menyn i Windows 7.

Kan du få tillbaka både den klassiska Windows 2000 och Windows XP start-menyn i Windows 7 genom att installera en fri mjukvaran alarmerat klassiska skal. Fönstren Vista har redan klassiskt start-menyn alternativet ingår, men det är inte mycket anpass...

Starta från usb på en gammal pc utan modding BIOS

jag tillbringar större delen av min lediga tid testa nya linux-baserade distributioner så jag har redan bränt en stor bunt med Live-CD som också kostar mycket pengar. Medan att ha dem i DVD-format var bra nog för mina behov, de flesta av dem var repi...

Design och prototyper av Skelequill Start till slut

Ibland finns det just ingenting ute som passar just dina behov. Kanske är dessa andra saker för tung, för dyrt, för liten, för stor, etc. De passar inte bara hur du vill. Tja, är det bästa du kan göra i en sådan situation att göra din egen grej! Men...

Låt vilda bråk Start!

Min ett år gamla son älskar bara när vi läser böcker till honom. Min man och jag såg "Where the Wild Things Are" och jag köpte den att veta det var en av mina favoritböcker när jag var liten. Halvvägs genom boken Max ropar, "Låt den vilda b...

3 metoder för HOME MADE brand STARTER

som juli kommer snart till en nära här i nordost, min favorit tid att campa har äntligen kommit: sena sommaren-tidig falla. Temperaturen börjar cool, den fukt droppar och brand flugor lyser upp kvällshimlen. En av mina mest omhuldade camping minnen s...

5 sätt att starta en brand, vatten

Om du trodde eld och vatten var elemental fiender, Tänk om. I detta projekt ser du 5 sätt att starta en eld, vatten.Steg 1: Titta på videon!!!Varning: Vissa villkor en öppen eld kan växa till en okontrollerbar, flammande eld. Detta kan resultera i al...

Förkolnade tyg, en utmärkt brand starter

Charred tyg är en utmärkt brand starter, en av mina favoriter för säker. Det är enkelt och snabbt att göra.Steg 1: leveranser Bara några leveranser behövs för att göra förkolnat tyg:-Tyg (du behöver 100% bomull)-En liten burk (jag använder en Altoids...

DIY brand Starter

Denna brand starter kan pågå upp till 5 minuter och 24 sekunder med och genomsnitt 4 tums låga höjd för de flesta av brännskadan men går upp till en 5 tums låga höjd, det är perfekt för scouting/campouts och är garanterat att starta din eld!(Klicka p...

Akut brand Starter

Ursprungligen gjorde jag detta för att ersätta en gammal fire starter hade jag förlorat på en resa. Den innehåller en carbide fönster brytare, ett kolstål plocka, en anfallare-hjul och flinta och några inches jute fnöske garntjocklek som också funger...

Akut Flint brand Starter / brand stråna.

Om din kommer att lämna trottoaren du bör alltid kunna starta en brand. Oddsen för en person som alltid har en Bic i deras ficka eller handskfacket har minskat i samma takt som rökning. Nu när vi behöver göra upp eld vi hitta vi inte har verktygen ti...

Eld kub (Fire Starter)

Hej världen! Ren kol här och idag jag kommer att visa dig hur man bygger en liten, lång brinnande ved för att tändas som jag kallar brand kuben. Dess i grunden en bomullstuss täckt med vaselin komprimerat så små som möjligt. Dess stora för nöd-belysn...

Brand Starter

Im kommer att visa dig hur man gör en brand starter med bomullspinnar och vaselin. (Chapstick fungerar också) Dessa brand förrätter är vattentäta och du kan också lätta dem med en gnista!Steg 1: material Material du kommer att behöva är:En lättare (n...

Hur man gör ett utomhus ljus eller brand starter

Denna brand starter eller utomhus ljus är cheep den är gjord av återvunnet material.Steg 1: Verktyg och delarKanLinjalenKritorSaxKartong eller tjockt papperSteg 2:Klipp kan 2 inches med där sax.Steg 3: Sedan ta papper eller papp skär den till 2 inche...

Mini projekt #1: Modding din Magnesium brand Starter

Hej Instructables gemenskapen,Tack så mycket för all positiv feedback för mina tidigare projekt. Med detta Instructable börjar jag en serie mini projekt var och en fokuserar på ett litet DIY projekt som kommer att ta mellan 5-20 minuter och endast gr...

Mini projekt #4: DIY Match-Torch Fire Starter

Hej Instructables gemenskapen,som utlovat igår publicerar jag min Mini projekt #4 idag. Denna gång kommer vi att titta på att göra något mer komplex brand förrätt som jag kallar Match-fackla eller Morch. Även om det är relativt enkelt att göra det ko...