STEAM PUNK / DIESEL ALIEN AREA 51 "Främmande på vakt"Jo historien bakom detta en började med min fru lämnade mig hem med min dotter när hon gick SHOPPING.

MIN DOTTER SA HEJ PAPPA, TROR DU ATT LAMPAN SER UT SOM SPIDER MANS HUVUD ELLER ETT FRÄMMANDE?

Jag sade väl jag inte kan göra SPIDER MAN men jag kan säker göra ALIEN LOL och THUS THE projektet igång, tur för mig den matchande lampa var ner trappan inte används...

Se Steg
Relaterade Ämnen

MIN ånga PUNK / DIESEL LEGO MIN kross ROBOT

var en annan WEEKENDER projekt.I PRINCIP SOM DEN SISTA PAR MINIATYR STEAM PUNK STIL ROBOTEN.BYGGT FRÅN CD PALYER DELAR. HUVUDET ÄR DUAL LENS LÄSAREN.KROPP OCH ARMAR ÄR ANDRA DELAR FRÅN CD-SPELARE OCH CASSTE DÄCK.ALLA SITTER PÅ EN CD FÖR EN BAS:)NJUT...

Steam punk flying Drone

Detta är hämtade från några planer som jag designade för en drönare. Jag använde Autocad Inventor för att utforma detta gjort. Idén var att skapa en drönare som kan göras i en typisk hem verkstadsmiljö. Jag ville inte investera i en 3d-skrivare och v...

Steam Punk R2D2

efter att hitta en hårtork sugestive av R2D2, beslutades det att göra en fullsize ånga Punk R2D2 "dra leksak" för dekoration.Kupolen var enkelt, efter att ha lagt en trä disk till botten för Lazy Susan hårdvara och en blå LED/strömförsörjning fö...

Steam-Punk mus

Detta är mitt första inlägg och jag har inte läst att många på här så jag vet inte av kriterierna men jag ska försöka. Jag bygger en steam-punk dator och behövde en mus eller jag byggt musen och behövde en dator för det, ledsen jag minns inte vilket...

Steam punk skulptur-NEFERTITI

jag skapade denna klänning skulptur efter att ha studerat steam-punk för min Alevel konst examen. 6 fot + nunna (döpt nefertiti av min konst klass) var en låna ut från min konst avdelning och de flesta av de eqipment används:6M chickenwire4M glasfibe...

DIESEL/STEAM PUNK DRAGON KANONEN

helgen BUILDER.TILLVERKAD I 8-TRACK KASSETT DELAR OCH DÄCKEN FRÅN BASEN AV TUNGA LASTBILAR VENTIL ÅNGAR SÅGAS.KANON ÄR EN BAS ÄR EN MAGNETISK SPOLE FRÅN 8-TRACK SELECTOR.TUNNAN ÄR FRÅN EN GAMMAL KAMERA (FILM) STIL DET ÄR FILM RULLE WINDER AXELN.SPAKA...

STEAM PUNK STORM glas

denna ånga-Punk Storm-glas var uppdaterad 20 April 2013 i junioch igen i decemberFitzroy Storm glaset introducerades först av botronics och hans fina vänners kompatibla.(han också anslöt ibles 3 dagar innan jag gjorde :-)När jag behövde en riktigt fi...

Steam Punk Set

Min ånga Punk som jag gjorde allt från hittade material mina favoriter är kniven och ficka klocka. Gradera om du gillar och om du lämnar kommentarer vänligen vara trevligt :)...

Steam Punk skalle skrivbordsklockan

beslutat att göra en klocka som involverade två av mina favorit saker, dödskallar och ånga punk. Jag började med att få en grundläggande målad frigolit skalle som var avsedd för Halloween dekoration och några punkter från craft och järnhandel. Så är...

Steam Punk stil mekaniska penna

detta är min första ånga Punk modell. Jag ursprungligen ville göra en modell, eftersom jag gillar saker som saker, inte bara flytta eller har flashiga lampor.Så kom jag upp med detta. Denna idé kom till mig i skolan. Jag har målat metall saker i min...

Steam punk ljus sabel

detta ett pågående projekt att bygga en laser light saber med Infällbart blad,Steg 1: Startpunkt En batteridriven måttband! :) Om du utökar ett måttband, vik den tillbaka på sig själv, det kan skjutas in och ut och förbli hård...Steg 2: Design Ritnin...

En 555 testare & delar bin-steam punk / trä punk stil - gåva utbyte

Här är en översikt över hur jag byggde en delar innehavaren bin (eller vad du vill använda botten för) från en trä hantverk, och införlivas med en 555 testare locket, med en pyrograph (Ja, faktiskt två pyrographs) på locket också.Steg 1: Delar, etc....

Steam Punk cykel hjälm

Jag blev utmanad av en vän att dekorera en cykel hjälm för kul... så jag gjorde en ånga punk version!Steg 1: Börja med skum... OK, så jag glömde att ta en bild på den ursprungliga cykel hjälmen innan jag började, så jag tog en efter det gjordes alla,...

DIY steam-punk ring gjord av några metallavfall

/ * formatmallsdefinitioner * / bord. MsoNormalTable {mso-stil-namn: "Tabell Normal"; mso-tstyle-rowband-storlek: 0; mso-tstyle-colband-storlek: 0; mso-stil-noshow:yes; mso-stil-prioritet: 99; mso-stil-qformat:yes; mso-stil-förälder: ""...

Steam punk nattlampan

Jag velat alltid göra denna sval sett ånga punk lampor och jag har nyligen lyckats göra en. Här är min guide för dig om hur man gör detta sval sett nattlampa. Jag kommer också att visa hur man får de flesta delar gratis :}Steg 1: Samla materialDu beh...

Steam Punk låg energi ljus

Hej killar... Jag hittade steampunk för några dagar sedan för första gången och älskade vad jag såg :DJag var också intresserad av en instructable av Horatius.steam, en ljuslåda för camping drivs av en gammal kamera elektronik och en låg kraft ljus b...

Trä lampa - Steam Punk stil

detta är min första instuctiable vara så lätt på mig. Efter att ha bläddrat igenom ånga punk avsnittet kom jag upp med denna lampa. Den är gjord av ek och använder en kombination av trä redskap för att slå på ljuset med en dimmer.Steg 1: material Här...

STEAM PUNK STAR WARS "BOBA FETT"

PLOCKADE upp BOBA FETT på en lokal butik för $14 och TÄNKTE Hej låt se vad jag kan göra med detta.I PRINCIP RIVIT DET ALLA VÅT SLIPAS HELA.TOG MIN LÖDNING PISTOL OCH GJORDE NÅGRA FLER REALISTISKA STRIDEN ÄRR, BORT ELEKTRONIKEN FÖR ETT SENARE PROJEKT....

STEAM PUNK ELPISTOL / 223 ZOMBIE ELIMINATOR.

Detta var en BRUTEN SMITH & WESSON skott pistol jag PLOCKADE upp på den goda viljan.I PRINCIP BORT FAT OCH TOG DEN KOMPLETTA SAK ISÄR, TOG UT ALLT UTOM AVTRYCKAREN OCH SLUTET AV BESTÅNDET DÄR JAG SKULLE FÄSTA MITT EGET FAT.TOG EN GAMMAL MULTI MÄTAREN...