Steampunk Mekaniska manschettknappardessa manschettknappar gjordes som en present till min pappa fäder dag, de var inspirerade av en design av tattesossian, ett mycket dyra smycken företag, manschettknappar är fullt roterbar, när du slår den större mässing bricka, tre mindre kuggar stänga tillsammans, cuffinks är gjorda av aluminium, med mässing kuggar och stål axlar för manschettknappar att rotera på , över allt jag är nöjd med resultatet, de var lite av en smärta att räkna ut hur man gör dem, detta är det sista sättet jag gjorde dem, efter flera misslyckade försök.

Jag ville säga att jag har ingått detta instructable smycken tävlingen, jag skulle älska att vinna en 3d-skrivare, och har försökt att spara för en för vilken känns som evigheter nu och är 15 år gammal jag kämpar :/

En historia av idén

Idén att göra dessa cufflnks kom när min pappa kom hem en tidning som highlife från en flygplats med en bild av den fyrkantiga mekaniska tateossian manschettknappar, säger att det var vad han ville ha för fäder dag, halv skämtar som de kostar £70 ($106).
Att vara pank jag föresatte sig för att göra dem, orrigionally jag gjorde dem ur stållåda avsnitt, men de var mycket tung och för stor. Jag gick tillbaka till ritbordet. När jag gjorde lite mer forskning, fann jag att Tateossian också gjort cirkulär versioner av manschettknappar, jag mch föredra formen på dessa manschettknappar, men föredra utseendet av kuggarna på torget de, så jag beslöt att göra en korsning mellan de två.

Saker som du behöver:
-17 eller större mm aluminium bar (du behöver runt (150mm)
-40 mm aluminium bar (du behöver ca 10 mm)
-4x5.3mm mässing kuggar
-2 x 7,3 mm cog
-10 mm mässing bar (du behöver ca 5 mm)
-0,9 mm stål rod (du behöver runt 300 mm)
-liten bit av skärbräda

Verktyg du behöver
-metall svarv
-pelare drill
-0,9 mm borr
-araldite, eller en annan epoxi
-rat tail (rund) fil
-platt och/eller hälften runda filen
-limpistol
-små filer
-allmänna sandpapper
-dremel med polering lite

och några andra allmänna bitar av skrot trä och allmänna verktyg

Jag köpte min kuggar från ebay som en del av en allmän jobb massa kuggar, de beskrevs som ånga punk kuggar, här är en länk:

http://www.ebay.co.uk/ITM/30g-Watch-parts-Jewellery-Making-STEAMPUNK-Altered-Art-CRAFTS-CYBERPUNK-COGS-/190631350573?PT=UK_Jewellery_Watches_WatchAccessories_SpareParts_SM&hash=item2c6283912d

Jag använde kuggar för alla mina dimensioner, se till att du köper kuggar första, dem storlek allt av dem.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Steampunk Mekaniska monocle

Hi det! Här surfar vissa Instructables, jag hittade en hel delsteampunk/cyberpunk/någotpunk projekt, några riktigt intressanta. Jag blev förälskad i den sorten saker, så jag beslöt att göra något efter denna ström.Jag har börjat leta efter en idé, nå...

Posable Steampunk Mekaniska Arm belysning enhet

Projektet började som ett försök att göra en steampunk-inspirerade (kanske mer cyber-punk?) mekanisk hand och arm med huvudsakligen mässing och koppar från metallskrot återvinningsanläggningar. Längs vägen jag beslutat att göra det mer funktionell so...

Steampunk Mekaniska penna

jag gjorde detta kort efter att göra min första steampunk projekt, min steampunk penna. Jag tror det kom ut att se ganska bra. Jag gjorde också en steampunk finger penna efter att göra detta.Om du vill veta om åldrande/mörknande metoden jag använde p...

Steampunk Mekaniska bellpull

jag kommer att berätta hur jag tog ut vår vile dingdong klockspel och ersatt med skräddarsydda traditionella bellpull tillverkad mängd köpt och hittade poster, i steampunk-stil.Steg 1: delarDu behöver:Något att vara bellpull. Jag hittade denna fina t...

Steampunk penna

min första steampunk skapelse. (jag vet inte mycket jag kan kalla den steampunk, dock) Den är bara gjord av några delar som jag hittat ligger runt huset och lite tejp.Teknik för åldrande aluminium-jag färgade det med en vanlig svart sharpie, väntade...

Steampunked Mechanicle penna!

jag bara älskade cowscankill's steampunked mekaniska penna så jag gjorde min egen!Det tog mig hela dagen och jag skär mig flera gånger gör det = ()Om du vill ha instruktioner be bara och göra sjuk det!...

Steampunk skidglasögon med mekanisk Iris

om någon minns, jag postat en instructable här visar den grundläggande metoden för att konstruera glasögon av mässing eller koppar (eller vad).Jag blev uppmuntrad att avsluta dem och trodde det skulle vara roligt att arbeta i en mekanisk slutare.http...

Steampunk armbandsur med mekanisk iris täcka. "TimEye".

Steampunk armbandsur med mekanisk iris täcka.Tack SWV1787 för utmärkt idé....

Steampunk plånbok med hemliga mekaniska lås. Cryptex type_b

Featuring:-Mässing material-Unika mekaniska lås-100% handgjordaDetta är en leksak förbrylla. Du kan även överväga att detta är en taktisk leksak. Alla mönster är låsta. Rotera trumman (ring) och behållaren är öppna, naturligtvis, om du vet koden. Din...

Steampunk vända Peltier maskin (alias elektro-mekanisk rum luftfräschare)

för några månader sedan, medan du surfar på Instructables jag kom över ett inlägg från Joohansson ( visar hur han använt termoelektriska Peltier effekt för att driva en fläkt med ett litet ljus. Därefter har han också visat hur man använder en liknan...

Mekanisk Hand

mitt mest lyckade projekt hittills. Och jag har lärt mig att det är kul att ha en annan hand! För att inte nämna att dess stora i kostymer och ger en mycket mer körsträcka än någon annan kostym rekvisita jag har gjort. Totalt tror jag detta projekt t...

Cool automater/Faux Steampunk inspirerade CD-fodralet

En gång om året jag gör vissa entreprenadarbeten för ett riktigt häftigt företag som skapar "visuella wow" för nationella och internationella auto visar. När de meddelade att de anställa, bestämde jag mig för att jag behövde ett kreativt sätt at...

En mekanisk Iris fönster med hyttventil

I detta Instructable kommer jag att beskriva processen med att bygga en mekanisk irisbländare fönster med en hyttventil i en befintlig vägg öppning. Jag har alltid uppskattat gamla gammaldags uppfinningsrikedom var mekaniken var mycket konst som funk...

En annan Steampunk penna

detta är en steampunk inspirerad mekaniska penna jag gjord av en blyertspenna några bultar och skruvar och några ledningar från ett datorchip. Detta kunde endast göras med inspiration och hjälp från användaren CowsCanKill's instructable finns här:...

Clockwork kolv (Steampunk)

göra din alldeles egna steampunk kolv ur en cigarrlåda, klocka delar och använt bullet skal! Återvinn din gamla klocka delar att göra en grej som driver sig själv!Steg 1: Klockan tarmar Först och främst, hitta en gammal klocka med lättillgängliga red...

Hemgjord Steampunk tangentbord

Detta är min första instructable och första någonsin steampunk projekt. Allt som allt jag tror att det kom ut ganska bra och jag lärde mig mycket som jag skulle vilja dela med gemenskapen som inspirerade mig att göra detta.Steg 1: Prepping tangentbor...

Hur till Steampunk dekorera en elektrisk väggplatta

IntroduktionDetta Instructable visar dig hur du kan dekorera en lager plate cover för en strömbrytare eller elektriska kärl. Med hjälp av några små redskap, löda och och några verktyg, kan du skapa en dekoratör plate cover med en steampunk-tema i 30...

Min Steampunk tangentbord version

Hej alla! Välkommen till min första instructable!Jag ber om ursäkt i förväg om du hittar bilderna lite dålig.Jag hoppas att jag göra ett gott första intryck... här kommer det:Efter att ha tittat på några av de fina retro tangentbord på denna webbplat...

Externa HDD hölje med hemliga mekaniska lås

Steampunk stil extern HDD fall eller extern HDD fackets mysteriet med usb tillgång låsa skyddas av magi. Här finns många alternativ att välja mellan!Tillverkade för hand, inspirerad av mekaniska tänkande, monteras med omsorg:-1mm mässing, handgjorda....