Steampunk Potion flaskorjag är ganska ny på hela con scenen (GMX 2010 var min första!), och jag blev förvånad av den stora mängden fantasifulla kostymer och rekvisita bärs av deltagarna. Det tog mig lång tid att besluta att arbeta på min egen steampunk outfit, men jag bestämde mig för att om jag skulle göra det, det måste vara riktigt bra gjort (ingen av denna limning gears på paraplyer och kalla det en dag nonsens, tack så mycket!). Eftersom jag har ett helt år tills nästa GMX, har jag börjat långsamt och valde för att arbeta på dessa steampunk potion flaskor.

Jag vill vara först att konstatera att jag helt inte kan ta åt sig äran för denna idé. Fröna planterades för länge sedan öva Knut kopplingsförbehåll i scouterna och med min far. Mer nyligen, jag snubblade över Stormdranes arbete och blev inspirerad att arbeta på dessa potion flaskor.

http://stormdrane.blogspot.com/
Stormdrane har gjort några utmärkta knotwork med paracord, en hel del av hans projekt överträffa långt mina abilties. Jag föreslår att du kolla in hans många instructables och inlägg, de är ganska upplysande.

Jag tackar slutligen Angel, en t-shirt leverantör på GMX. Utan honom skulle jag har inte upptäckt dessa intressanta flaskor.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Häxa potion flaskor!

Lätt hur häxan potion flaskor!Du behöver:-Glas flaskor.-Karamellfärg.-Vit akrylfärg.-Pensel.-Valfria glitter.-Valfria vampyr blod. (du kan få dem på Wal-Mart under semestern.)Steg 1: vatten! Först off få dina flaskor fulla av vatten, försök att inte...

Häxor Potion flaskor

jag har samlat Tom sirap, vinäger, worchestershire, Marinad och olivolja flaskor, tillsammans med de burkar som ljus komma in, under det senaste året. De gjorde en stor samling av potion flaskor som gör en trevlig Halloween Visa när grupperade på en...

Potion flaskor

dessa är några av potion flaskorna jag använda för att dekorera för Halloween. Jag gjorde dem från glasbehållare pryds av polymerlera, färg, planglas kulor, korkar, stämplar, äggskal, garn, pärlor, papper och stearin.Många av de ursprungliga plast el...

Hur man gör glas flöten (olika färger)

Dessa ganska små saker har flyter runt Pintests huvudsidan för ett par månader och jag ville ta ett par för en krans, hör och häpna, $5-$10 för en?! Pssshh... Låt oss göra detta.Svårighetsgrad: lättResultatet nivå: Spikade!Dags att färga glas: snabbD...

Harry Potter Potion in

jag gillar Harry Potter, och potions från den. Så gjorde jag en potion kit med kemi, från berömda slem experiment.Steg 1: Ingredienser och objekt Behöver du:1/4 kopp vatten1/4 kopp klart lim1/2 kopp vatten1/2 tsk boraxKaramellfärg2 potion flaskor med...

Pappersetiketter i åldern

jag tycker om att göra potion flaskor, särskilt sådana som ser väldigt gammal och nödställda. En gammal snygg flaska kräver dock en liknande äldre etikett. Om du vill skapa effekten av en äldre etikett, jag använde en enkel grafikprogram (i detta fal...

"Inte så skrämmande" Halloween Display

Vicki volontärer vid en sparsamhet lagra och får bra idéer för nya projekt. Hon ville göra en "inte så skrämmande" halloween display och detta är vad hon kom med! Titta på videon för att se hur det hela kom tillsammans.För full tutorials besök m...

Flaska Glitter halsband

#FerociousDoughnutsMors dag var runt hörnet, jag bestämde mig att göra dessa vackra glitter halsband. De är verkligen lätt och snabb att göra. Och du kan i princip köpa de flesta av ditt material i en butik (jag gick till Michaels). Så, låt oss börja...

Harry Potter tema Party spel

Vad är den perfekta födelsedagskalas för en snart-till-vara 11-åring? En Harry Potter tema födelsedagsfest naturligtvis!Ugglor med deras Hogwarts brev skickades till de inbjudna barn, välkomna i trollkarlsvärlden och ger dem anvisningar till plattfor...

Steampunk, viktorianska, galen vetenskapsman apotekare flaskor

här är min senaste Steampunk projekt-Mad scientist apotekare flaskor för mitt kontor.Jag brydde mig inte med en full Instructable eftersom detta är ett ganska enkelt projekt och dessa enskilda tekniker beskrivs hela "interwebs" redan. Dessa bild...

Spooky "Voodoo" apotekare pulver & Potion stava flaskor för Halloween

Min Voodoo-inspirerade Halloween altare/display skulle inte vara komplett utan några världsfrämmande pulver & potion spell flaskor! Dessa mystiska rekvisita är äldre titta sekelgamla, dekorerad med vintage symboler och charm som bara "kan" t...

Öga för Newt (Potion ingrediens flaska)

jag försökte att tänka på något helt annat att göra för våra barn i år. Några av mina favorit Halloween dekorationer är min grytor och potion ingrediens flaskor. Jag trodde detta skulle vara en söt idé för ett småbarn dräkt.Jag gjorde en enkel klockf...

Göra realistiska Steampunk Airship skyddsglasögon

jag kommer att visa dig hur man gör den mest realistiska, hållbara airshipen Steampunk goggles från saker ur din papperskorgen. Allt du behöver för annars blir färg och lite silvertejp.Steg 1: Ögonmusslor För detta behöver du 2 mjölkflaskor (aka mjöl...

Miss Betsy Steampunk tangentbord

steampunk febern äntligen kom till mig och jag var tvungen att bygga min version av ett steampunk tangentbord. Nu kan du hitta ganska lite bilder och "hur-till" om steampunk tangentbord uteoch naturligtvis varje enda inspirerade mig, om så bara...

Virka Mana och hälsa Potion Bottle

min väns födelsedag kom upp så jag ville göra honom något som en gåva. Jag vet att han är en World of Warcraft fan så jag bestämde mig att virka något ikoniska från spelet. Jag har aldrig spelat WOW själv så jag hade svårt att hitta något att göra. M...

Steampunk ljus

Slutligen, jag postar en annan instructable! Livet har ett roligt sätt att hålla oss från att göra saker.Detta instructable Detaljer hur man gör ett "Steampunk ljus" liknar den som jag har gjort här. När sitter på ditt skrivbord, Nattduksbord el...

Älska Potions

kärlek Potions (AKA käglor Vodka) är en stor gåva för din drömtjej deppa dag... Jag menar alla hjärtans dag. Det tog ungefär tre dagar för att brygga dessa kreationer så se till att du börja tidigt nog. Jag fick grundrecept från mixthatdrink.com/skit...

Steampunk elektronik LED Experimenters styrelse

Nyligen upptäckt i en övergiven lagerlokal är en LED Experimenters styrelse. Jag tror det var den praktiska modulen för en större lärande system. Det kan vara en anfader till Adafruit lärande System och föregångare av Adafruit krets lekplats videor.S...

Häxor potion levererar! Halloween Rocks!

Vi gjorde dessa för våra inhemska häxa. De är ett bra komplement hennes potion att göra leveranser! Och hon behöver verkligen något att hålla henne sysselsatt efter döden av hennes systrar en krossades av en husbil och andra drunknade i en hink med v...