Steampunk Razor skoterdetta faktiskt började för några månader sedan med ett mail till Sherry Huss på göra: tidningen. Jag ville inte delta som en maker, men jag ville få någon form av transport. Jag frågade henne om jag kunde få någon form av "transport device" och hon svarade mig med ett ja så länge jag underteckna det obligatoriska undantaget. Woohoo!
Jag började med idén om en segway typ sak gjort ut av gamla driver hjulen, men jag hade inte de delar eller pengar. Så jag tog en titt på Razor skoter sitter i mitt skjul och tänkte för mig själv: "Som ser ut som den behöver steampunked." Så 2 dagar sedan jag isär skotern för att se vad som kunde göras. Jag hade ingen särskild plan, så jag fick ut några mässing och svart sprayfärg och hade på det! Halvvägs genom jag började tänka på att fotstöd på baksidan. Det såg ut som en bra monteringsfäste och jag tänkte: "Ja, detta är en steampunk skoter, varför inte spela lite klassisk musik?" Jag gick och fick en enkel förstärkare jag hade byggt av biten för några år sedan och tog bort alla utom en högtalare. Jag la sedan en batteri hookup och en power/volymkontrollen. Då insåg jag att batteriet skulle antagligen dö verkliga snabbt. Tja, råkade jag ha en solpanel med en bly-syra batteri från en solar elstängsel. Tenn på baksidan är faktiskt en gammal jul cookie tenn och svart konsolerna håller det är modulära hyllor parentes. Nice hur mycket skräp hjälpte här ute. Jag kan lägga till en ljus strålkastare i framtiden att lägga till steampunkishness av den. Hoppas du njuta av det!
Relaterade Ämnen

MINI RAZOR SKOTER!!!

detta är en hackad razor a1 skoter jag gjorde ett par år tillbaka. ganska cool, och ja var det ridable....

Razor skoter Underglow dubbel Mod (uppdaterad)!

För några månader sedan, jag grävde upp min rakkniv skoter ut ur garaget. Jag tog allt isär, rengöras och lubed den, än lägger tillbaka den tillsammans. Det såg fin och glänsande, men jag ville ha något mer. Då såg jag att låta det lysa tävling och h...

3 hjul skoter

jag kommer att lära dig ganska mycket att sätta skateboard truckar på baksidan av en rakkniv skoter.Det fungerar riktigt bra och om du har länge styrelsen hjul eller scooter hjul sätta dem på lastbilar.Det går vägen snabbare och ser coolare.Inte ta k...

Avancerad borstlös Power Systems för små elektriska skotrar

avhandling: det är möjligt att konstruera en mycket kraftfull, effektiv och lightweight personlig rörlighet enhet med hobby-grade utrustning för under $400. Detta belopp kan vara drastiskt mindre beroende på de särskilda behoven i byggare. Detta är m...

Renoverade vin fat Crown konstverk

jag hade några vinfat stavar och beslutat att göra det ser ut som en krona. Jag skruvade i bärstängerna på toppen och botten. Sedan jag tog min dotters gamla tåg set och spikade som på väggen att ansluta på toppen. Fleur de lis delarna är gjorda av k...

Hemlagad "svalare scooter"

jag blev uttråkad och beslöt att skapa en så kallad svalare skoter för min unge. allt jag behövde var en hink, tråd band, razor skoter och en limpistolSteg 1: levererar först fick jag all min leverans jag behövdeSteg 2: lägga samman först du får runt...

Hur man bult foldy Mek på en razor pro skoter

du är förmodligen undrar vad fan är en foldy mech väl det bara ett kortare ord för den lilla spaken du trycker ner och det gör det vik.Det finns bra saker om den foldy mech som 1-mest uppenbara du kan vika det, men med tiden det böjer sig från konsta...

Förvandla en död skoter till en speed maskin!

Målet med denna kompatibel är att visa dig hur man fixar det vanligaste problemet med små elektriska skotrar. Den vanligaste frågan är relaterad till batteriet, följt av laddaren, vilket innebär att dessa finns ofta tillgängliga för någonstans från 5...

4.8 Watt LED Steampunk lampa

personligen gillar jag Dieselpunk, en under används stil, men det finns ingen förneka den estetiskt tilltalande stilar av Steampunk. Från Crabfus kreativa varelser till Jake von Slatt minnesvärd dator är kulturen verkligen inspirerande konstform. Nyl...

Göra en bomb-proof skoter

Min son ville ha en MGP scooter och på tiden de var löjligt dyra. Så jag bestämde mig att göra honom till en istället...Steg 1: Montera följande ingredienserDelarEn bar bero på en mountainbike.En del av vinkel järn (jag fick min från en gammal del av...

Gör din egen spektakulära Steampunk glasögon för Under en Dollar: ramar och linser ingår!

Oh dearie mig, vad någonsin skall jag bära till galen vetenskapsman boll ikväll? Ända sedan jag byggde min egen lasrar för några hem-brygga ögonkirurgi, jag har inte behövt glasögon, men någon galen vetenskapsman vet rätt glasögon är viktigt. Genom å...

Steampunk rakning box

min vän hade en födelsedag, och jag ville göra något speciellt för honom. Han rakar med gammaldags eller nu retro safety razors. Han bar allt i en necessär eftersom det fanns ingen ordentlig resande fallet för dem. Då jag hittade på Internet några fi...

Steampunk kalligrafi penna

i detta instructables jag kommer att visa dig hur man gör en egen fin letar steampunk kalligrafi penna. Så kan du gå tillbaka till skolan i stil.Detta är min första instructables så Vänligen feedback till vad du gillar och vad jag kunde gjort bättre....

Göra en skoter från början

jag går till en ganska nördig teknisk högskola (Harvey Mudd) där de flesta människor använder någon typ av hjulförsedda transporter, alltifrån longboards och enhjulingar, till skotrar och . Den nördiga delen är många människor bygga sina egna version...

Hur göra en Steampunk korsett

Beräknade kostnad: ~ $30-$50 (mer om du inte redan äger nödvändiga verktyg)Beräknad sluttid: 10-15 timmarSvårighet: Måttlig men tillgänglig för nykomlingar_______________________________________________________________________Jag har gjort korsetter...

Skoter Motor elektrisk cykel

En rakkniv skoter drivs elektrisk cykel. På en direkt krets används för friktion driva 3x12V SLA-batterier.Cykeln gjordes utan kostnad eftersom det är tillverkad av återvunnet delar. Ramen var köps från en bilskrot och hade varit i en krasch. Skifte...

Steampunk Airship

YuKonstruct och Yukon komisk kultur samhälle uppmanas att göra dekorationer för 2016 Yukon surdeg Rendezvous Steampunk Ball här under februari. Eftersom temat för Rendezvous var "Världen runt" beslutat vi att gå med en steampunk resor tema för a...

Hur konvertera en 24V skoter till 36V - smutsiga metod

det är en strävan efter E-hastighet... Och jag menar inte en dot com bubbla "E" Dessa instruktioner är bevis på konceptet för, förhoppningsvis större planer.Steg 1: Källa delar Två skotrar användes för detta projekt. Både som hittades deralict o...

Self Balancing segway style skoter för under 300,00

jag har alltid velat en Segway från första dagen jag såg en, men med över 6000.00 prislapp jag inte hade råd med en. Tack och lov har de delar som behövs sjunkit i pris dramatiskt. Jag lyckades bygga en för under 300,00.här är en lista över de viktig...