Steg att snabba upp din Surfing hastighetdetta är min 1: a Instructable. Så snälla tipsa mig för bättre prestanda av mig och betygsätta den.

I denna Instructabe kommer jag att instruera dig några steg för att fästa din internet hastighet eller beter fart. Jag vet inte om det kommer att fungera för alla men det korrekt arbetade på min anslutning och mina vänner... :D

Se Steg
Relaterade Ämnen

5 sätt att snabba upp din Android-telefon

Om du känner att din android-telefon blir trög ner extra tid, du är inte själv. I sanning finns det många Android kunder kan erhållas även frossa i liknande problem.Det finns olika anledningar som kan orsaka denna aspekt uppstår inklusive alltför mån...

Snabba upp din ämnesomsättning

vi ibland ser på vår vän eller släkting och tänker "Wow... Hur kan han/hon äta så mycket mat och inte fett alls!" Jo, svaret är mycket enkelt: Metabolism.I detta lätt att följa instructable ska jag visa dig hur du kan snabba upp din ämnesomsättn...

Hur att lysa upp din 3D-skrivare

Titeln är något missvisande... den långa rätta borde ha varit:Hur du bifogar en RGB LED strip i din RepRapr Prusa i3 3D skrivare akryl ramför bättre/bedövning belysningHur som helst, detta instructable kommer att guida dig genom processen att lysa up...

Hur man kan snabba upp din dator, enkelt

Hur till fart upp din dator enkelt - bäst gratis videor är här denna video visar hur man kan snabba upp din dator snabbt och enkelt....

Snabba upp din Mac gratis i 4 enkla steg!

Mac bli lite långsam? Inte säker på vad jag ska göra?Jag har inför detta problem många gånger med familj och vänner oroade över deras äldre Mac-datorer.Denna tutorial ska show dig hur man enkelt snabba upp ditt system utan behov av dyra program.Låt o...

Snabba upp din dator utan att köpa något

detta instructable lär dig att få datorn att fungera bättre gratisJag vet att bilderna är konstigt bara klicka och bläddra nerSteg 1: Öppna anteckningsblock Starta notepad... Sätta i följandemystring=(80000000)Det är en 8 med sju 0sSteg 2: spara spar...

Snabba upp din PS3 WiFi-anslutning med DD-WRT + DLNA

detta är för dem som inte är redo att ge upp på deras PS3. Problemet med PS3 är det har 802.11b / g wifi-kort som är begränsade och långsam. Efter att ha gjort nätverkstesterna det bara gav mig på de flesta 5mbps ladda upp och ladda ner hastigheten....

Enkla Tips för att snabba upp Windows 7 och Windows Vista

så du vill göra datorn trög och långsam bara lite snabbare? Tja kommer jag att förse dig med några mycket enkla steg som du kan följa för att göra datorn snabbare. Jag för närvarande studerar för att vara en programvaruingenjör och dessa är tips jag...

Snabba upp din telefon i 1 minut

Så som vet varje telefon är inte snabb, vätska, slät och släpa gratis. Särskilt Billiga telefoner är långsam och laggar. Att göra din telefon snabb är mycket komplicerat. Men genom denna enkla trick du kan göra telefonen snabbt. Så är här hur du kan...

Bakgrundsbelyst spegel att lysa upp din lägenhet

Min flickvän och jag har precis flyttat in i hennes mormors hus. Det fanns ett extra rum som hade varit ett kontor, men var inte används längre. Vi beslutade att göra om hela rummet och ge det en ung, hip vibe. Jag arbetar för ett inredningsföretag s...

Snabba upp din (pappas satellit) Internet-anslutning med en Dual-Band Wireless Router

Hej. Vänligen seJag ska antagligen ut denna info på en personlig blogg inom kort.Steg 1: Handla för en trådlös Router med dubbla Band Genväg: köpa Netgear WNDR3300 för ca $76 plus frakt från buy.com. Jag gillar Google Checkout bättre än att ge min in...

Hur till använda rännor att klä upp din stängsel

trä privatlivet staket är funktionell, men tråkig. Till skillnad från smidesjärn eller andra typer av stängsel, staket erbjuder lite estetiska värde av sig själva, så många husägare försöker klä upp dem. Här är en tjusig idé: Använd standard aluminiu...

Snabba upp din hastighet Square (genom att göra det lättare att läsa)

hastighet kvadrerar är bra lite verktyg. Jag använder min hela tiden och har tänkt att lägga till denna uppgradering eftersom jag har ägt den. Brukar använda jag den till mark enkel 90 grader och 45 graders vinklar. Jag använder det nästan lika ofta...

Snabba upp din dator

Vad är Ram (Random Access Memory)? -Bara en form av dator data storage.which låter dataobjektet läsas och skrivit ungefär i samma tid oavsett ordning där dataelement används.Alla din datorhastighet beror på RAM, och som vi vet när din RAM fylla upp m...

Hur att mjuka upp dina händer

Winter's over sommaren nästan här och jag är trött på mina tråkig, torr, händer! Jag är säker på att vi alla kan enas om att under vintern, våra händer få torra och oavsett hur mycket lotion/hand kräm används, är det ganska meningslöst. Tack och lov...

Hur till hacka Windows XP för att snabba upp internet access

är din internet att sakta på XP väl nu vi kommer att ändra detta.Sorry om inga bilder inte har en bra kamera.Steg 1: Öppen upp Registereditorn genom att klicka på Start-menyn och välja kör. Skriv regedit i rutan och klicka på OKSteg 2: När den regist...

Bästa sättet att spetsar upp dina skor

jag köpte nyligen ett par av skåpbilar som jag ville bar lace. Min före detta par skor var converse en jag hade gjort upp ett sätt att bar snöra dem själv istället för att göra forskning som en förnuftig person. Jag ville prova den "verkliga" sä...

Hur att liva upp din Fondant & Gumpaste

Steg 1: Här du kommer att lära dig att få din utsmyckningar poppar med en ätligt lack. Denna produkt först skapades för gumpaste blommor och blad för att ge dem ett liv som utseende, men som kaka utsmyckning tekniker expandera så gör du kan använda v...

Hur att lysa upp din LEGO världen

Lär dig hur du lägger till LED-lampor till din LEGO skapelser i 3 enkla steg!Steg 1: Skapa Awesome LEGO skapelser Skapa vad du vill med LEGO eller andra stora tegel märkenSteg 2: Köp utrustning som behövs för Köpa vad du behöver för din bygga.1. ljus...