Steg för steg anpassade Old Skool Skateboard (Kaena Kruiser)Min flicka födelsedag kommer upp så behövde jag hitta något speciellt att försöka toppa hennes present till mig för några månader sedan. Hon har visat intresse för att lära sig åka skridskor så jag beslöt att bygga en anpassad gamla skolan skateboard för henne att rida eller använda som dekoration.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Old Skool kul från förr i tiden: Origami Fortune Teller

så mycket förändringar från en tid av våra liv till nästa. Jag tror ingenting gör mig mer nostalgisk än att göra en av dessa små saker från gymnasiet under mina vuxna år. Ett exempel är att skriva en anteckning till min älskling och ge det till honom...

Anpassade skateboard/Nickle styrelsen

göra din egen anpassade cruisor eller skateboard kala med mig dess min första instructable och jag är 17Steg 1: saker som behövsbågfilsandpappersparverathaneskateboard verktygträ-brännarepennaSteg 2: Förbered styrelse ok så första steget är att sand...

Gamla skolan Skateboard

Tillbaka i gamla dagar fanns det inget sådant som gå till din lokala skate shop eller mall och köpa en skateboard. Om du ville ha en, du var tvungen att göra det själv! I detta Instructable kommer vi att göra en från ingenting annat än en bit skrot t...

Använda en dammsugare för att bygga din egen Skateboard

detta Instructable är en steg för steg beskrivning av processen med att bygga en skateboard däck, vilket inkluderar: att göra en böjande mögel, att bygga en påse press och mosa /cutting plywood i form av en skateboard. Dessa instruktioner finns för e...

WII FIT SKATEBOARD

montering en skateboard på en WII FIT balance boardJag trodde WIIFIT behövs något så jag monterade en skridsko ombord på det, så jag gjorde denna plattan/styrelse det passar över WIIFIT och fästs med kardborre alla delar köpte på Home Depot, jag ingå...

Skateboard Display Rack

Du kan köpa en Skateboard Display Rack på stora lådan butiker och skate butiker. Många av dem är gjorda av plast och kommer inte att vara länge. De som är gjorda för att sista generellt hålla endast två eller tre skateboards. Bra för The Geek Pub, so...

32 x 32 RGB LED Plasma w / STM32F4.

Det finns redan några tutorials ute visar hur man styr en 32 x 32 RGB LED-skärm.Detta projekt har några små variationer med följande funktioner:Baserat på en STM32F401RE eval styrelseProgramvara BSP genereras av STM32CubeMX (v1.4.0 används här, nyare...

Socialt förvirrade klockan

jag försökte göra något inte helt steampunk, men "gear inspirerade", så jag beslöt att ta isär en billigt väckarklocka, och gör det se annorlunda ut. Jag ville också allt för att flytta. Jag insåg att jag kunde göra timmarna flytta dygnet runt,...

LED födelsedag kaka Billboard

För min frus födelsedag ville jag göra något speciellt som binds in i gåvan jag gav henne - en tovad version av en suckulent växt arrangemang. Jag följde - i ande - en instructable här på att göra succelent-tema tårtor, men med (um) begränsad framgån...

Prövningar och vedermödor av en nybörjare backpacker och hur du också kan ta på världen i relativ komfort!

** Detta är min första någonsin Instructable! Många människor frågar mig att skriva om backpacking och vad jag använder, så here we go! Det är inte klart ännu, men jag jobbar på det! All konstruktiv återkoppling är mer Välkommen... i själva verket de...

OSSR-2

nya förkortningen "OSSR" står för är "Old Skool slangbella Rifle".Lite bakgrund för pistolen: användare hade massor av klagomål och mods för den ursprungliga OSSR, och jag var har problemen med min egen, så jag bestämde mig att göra de...

Facklan från ljus

En ficklampa tillverkad av 15-20 födelsedag ljus, brinner för ca 20 minuter The Song är Renegade Master (Fatboy Slim Old Skool Mix) - av: Fatboy SlimSteg 1: Inköpslistan -Maskeringstejp (papperstejp)-Lighter-10-15 födelsedag ljus-2 gummibandSteg 2: G...

Hur du använder en kommandobaserad FTP-klient

varför?Kanske har du inte någon annan ftp klient tillgänglig.Kanske vill du inte bromsas av windows, grafik och möss.Kanske vill du roligt med att göra saker old-skool.Kanske vill du se ut som du vet mycket mer om tekniska dator verksamhet än andra m...

Ghetto ljuddämpare fixa

DISCLAIMER: liksom alla min Instructables; detta innehåller adult humor.Detta är vad som händer när din avgaser är fruktansvärt rostiga (från någon parkering är under långa perioder i vått gräs...)Och du botten på snö hjulspår på bostäder vägar (orsa...

Awesome Super Mario Bros. påskägg!

My son is going through his Super Mario Bros. phase. Jag vet inte att jag någonsin kom över mig. Spela Nintendo för oräkneliga timmar är en av mina käraste barndomsminnen. Med påsken runt hörnet trodde jag jag skulle överraska honom med dessa Awesome...

Hemgjord Gopro zip knyta hatt montera

här är ett snabbt och enkelt sätt att montera din gopro hatten, utan att behöva köpa några dyra fästen.-material-hatt-kniven-gopro-zip band längden ditt valSteg 1: Steg 1 hatten först hitta någon gammal hatt som du har liggande, fick jag en gammal 59...

Hur man spelar S.K.A.T.E.

S.K.A.T.E. är ett roligt enkel 2 eller fler spelare känt att många åkare.Steg 1: leveranser SkateboardsSkate dice (valfritt)Steg 2: spelaS.K.A.T.E. är en åkare version av P.I.G och Horse. För att spela du varje ta svängar göra tricks, om du gör susen...

HV isolator hängande lampor och andra unika accentbelysning

Jag gick en dag på en tangent och började göra olika lampor.Jag 3D ut vissa delar och fick de flesta av resten från Lowes och dollar store.Bästa hitta var när jag såg en hink med power pole isolatorer på en lada försäljning. De var $3 varje. Sedan $2...

Hur man gör Custom Pinatas

om du har någonsin hyvlade ett "tema" parti, då vet du frustrationen som är involverade i att hitta alla de rätta parti varor. Särskilt när det gäller att alla viktiga party piñata. Väldigt få butiker har piñatas & om de gör det de är vanlig...