Steve Jobs hyllning pumpadenna pumpa är huggen med ikoniska bilden av Steve Jobs. Kontrast introducerades till bilden digitalt och sedan jag ristade med pumpa carving verktyg och en synål för mindre hål. Det tog mig ca 2 timmar av kartläggning ut bilden på pumpa och bestämma vad som ska skära ut, och sedan runt 3 och en halv timme av faktiskt carving. Jag har även bifogat en bild på hur det ser ut utan bakgrundsbelysningen. Tack för er vänliga!
Relaterade Ämnen

Steve Jobs pumpa Carving

jag inte kommer att tråka ut er med min hela historien men jag ska berätta lite om mig själv och min pumpa konst. Jag är konstnär och har ganska mycket alltid varit sedan jag var liten grabb. Jag kommer röra runt med något jag kan vara kreativa med m...

Trophy Zombie fru och Steve Jobs

dessa är bilder av Trophy Zombie fru och Steve Jobs kostymer vi gjort för Monster Bash partiet. Smink var från Snazzaroooch köptes på Konst leverera DepM. Hur man gör hornen är detaljerad i detta instructable. Hela processen att tillämpa makeup och h...

Papper Apple Steve Jobs Box figur!

Välkommen till tcgames hantverk projekt serien. I denna tutorial kommer jag visa dig hur man gör ett papper Steve Jobs Box figur. Njut av: D!Länk till mall: http://toy-a-day.blogspot.com/...

Jobs Pumpkin

Detta är min awesome Steve Jobs dedikerad pumpa.Behövs:Dremel verktyg med små och stora bitar och borste bitarPumpaKnivskedTejpNålSkyddsglasögonHandskarskålBild att användaTålamod...Disclaimer : Jag är inte ansvarig om du får ont, skadade, mad, etc p...

Finder pumpa

detta är min Apple "Finder" pumpa.(Hushållspapper är att täcka mitt namn)Steg 1: Tänds jag använde en (riktigt gamla) Dremel verktyg för att göra ljusare och mörkare delar.Detta är första gången jag har provat detta men jag tror det visade sig g...

Awesome anpassade fall (från $20 - $2000)

En översikt: Detta instructable kommer att utbilda dig på de olika teknikerna för att skapa awesomely anpassade fall. Varje steg vandrar du genom snabb & billig val till eftertänksam, mer hantverksmässig alternativ. Detta instructable är lämplig för...

Acer TimelineX 4830-T 6841 hur man byter batteri

Gå till nästa sida att läsa alla steg. Du kan göra detta. Tester visar att du är redo.Steg 1: Byt batteri Acer TimelineX 4830-T 6841 Detta är för att ersätta batteriet i en Acer TimelineX 4830-T 6841 tillverkats i augusti 2011, 2 månader innan Steve...

Apple iPad och Android Tablet - 5 minuters Lego Reading stand

det är en helg, och vädret är riktigt bra här borta. Dess omkring 20' C och lite lätt regn då och då.Slutligen tänkte läsa Steve Jobs bok.Sedan igår, jag var så mycket upptagen med att läsa det kapitel efter ett kapitel, äntligen tänkte jag vill läsa...

Blockera en Ninja stjärna på scenen!

Det är 2011, och jag är ansvarig för koreografera en massa barn i en "ninja" skit att spelas på scenen framför deras vänner och familjer.Jag väljer att avsluta skit genom att ha två mest erfarna barnen ha en kamp på scenen. I början av slaget, N...

Hur man skriver en berättelse

Det var längesen! Jag är så ledsen att jag inte har utstationering något i evigheter! Mycket har hänt ändå, men jag har börjat en ny ritual (se sista steget för mer information). Hursomhelst, jag har vunnit tre tävlingar hittills, och tidigare var tv...

Arduino 8 AC Outlet (plug-in) Timer / Vampire Killer

En enhet som ständigt använder makt, även när inte i använda benämns ofta som "Vampire" anordning, eftersom det alltid suger kraft.Saker som mobiltelefon laddare, iPod/iPad/iPhone laddare, Laptop power supplies/laddare etc. är de vanligaste exem...

HackerBoxes 0002: Klivet upp till ARM32, MCU Video, Wii Nunchuck

Detta Instructable delar grunderna i arbetar med HackerBoxes #0002. HackerBoxes är den månatliga box prenumerationstjänsten för elektronik hobbyister, beslutsfattare och hackare. Om du vill få en box som denna rätt till din brevlåda varje månad, kan...

Använd kraften... Eller dina hjärnvågor? (multifuctional tanken kontrollerade system)

Som barn ville jag alltid ha en speciell förmåga, som att flytta objekt med tankar eller flyga. Jag försökte flytta objekt med "kraften i mitt sinne" naturligtvis med nej framgång. Tja, ja, jag var och jag är ett stort Star Wars fan, men jag ock...

Litium regn strålande ledstjärna rättfärdighetens (blinkar i-hoodie)

det enda du inte kan köpa från shiney ny Apple Store är en jag-hoodie, en Instructablized version av hoodie med ljus upp logotyper av instructables handen och Apple Macintosh * logotypen. Detta är den instruera-intosh version hoodie, väl, det kan var...

Etch-i-Sketch

"Vi inte kan konkurrera med det!"--Steve Jobs('s doppleganger)"Zune? Vad tänkte vi? Detta är vad vi behöver. "--Bill Gates('s likely thoughts)"Men behöver en strömkälla ruiner poängen..."--Ohio Art('s worthless opinion)Trött...

IPad stol

det handlar om stolen. Jag fortsätta läsa som i Bloggar över hela Internet. Om du vill njuta av din iPad behöver du en bekväm stol. Även Steve Jobs satt i en stol medan visar iPad på presskonferensen. Tja, jag bestämde mig att ta det ett steg längre...

Punkt & skjuta på GoPro fästen

"Ibland när du förnya du gör misstag. Det är bäst att erkänna dem snabbt och gå vidare med att förbättra din andra innovation." -Steve Jobs (min design kanske inte bäst men det passar mina behov)Låt mig börja med att säga är väldigt förtjust i G...

Papper Quilled Jhumka örhängen - nyanser av grönt

Lär dig att göra dessa vackra traditionella indiska jhumka örhängen från papper quilling remsor! Möjligheter för färgkombinationer är oändliga.Steg 1: "Titta på det här... är det inte snyggt?"-den lilla sjöjungfrunSamla ditt material. Du behöver...

Magnetiska Car Mount för iPhone, Droid och andra Smartphones

Här är en elegant lösning på alla de ut sina som fiol med sina telefoner medan de kör. Om det vara efter Waze, leta upp en restaurang på Google Maps, eller vågar jag säga skicka SMS, använder du telefonen medan du kör är farligt - och jag ville ha en...