Steven universum kläEn god vän till mig älskar Steven Universe, så jag gjorde henne denna klänning i födelsedagspresent. Jag tror att detta är en riktigt härlig klänning och skulle göra en awesome cosplay eller Halloween kostym!

Jag gjorde henne också en full uppsättning av katt finger puppets, så hon kan vända hennes fingrar in katter precis som Steven!

Jag har skrivit instruktionerna här, men inte har bilder för varje steg, så titta på video för alla steg!
Vad du behöver:

  • Röd t-shirt
  • Röd tyll
  • Guld tyg
  • Fabric interfacing
  • Stretchig blått tyg
  • En knapp eller pärla
  • Sömnad leveranser som tråd i samordna färger, stickningar, sax och en symaskin.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Steven universum Gemsona pärla

Hej nördar och nördar min favorit typ av människor. Craft är hur du själv kan göra dig egen pärla som från STEVEN universum.Jag jag är en som gjorde den första versionen av detta med plast pärla och röran så efter att ha funderat hur jag kunde göra d...

Rosenkvarts Steven universum Halloween kostym

Jag har nyligen börjat titta på tecknat Steven Universe, och även om den är avsedd för barn, jag verkligen har haft det i dess berättande och karaktärsutveckling, samt awesome representation av minoriteter och alternativa familjestrukturer. Plus ser...

Steven universum Stevens pärla

min pärla kan inte se ut som den i bilden ovan men jag kommer att vara näraBehövs:• plast diamond• flytande latex• rosa rosa nagellack• tydliga nagellack• hårtork (för att påskynda torkning)Steg 1: Pärla Använde jag en plast diamant som jag hittade s...

Steven universum Cookie katt halsband

I detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör en polymer lera cookie katt halsband från Steven Universe.Cookie katter finns i choklad och vanilj och du kan göra antingen eller, i det men jag kommer att visa hur man gör en vanilj cookie kat...

DIY själv aktiverat eget universum

detta är min första någonsin Instructables ladda upp så snälla, var försiktig med mig.Jag gjorde detta för ett litet galleriutrymme på en ARI kallas Constance i Hobart, Tasmanien, Australien, och var särskilt utformade för att aktiveras när människor...

Steven Universe lumi inkodye underkläder med kristall pärla granat

En av de saker som mina pengar inte kan köpa är fina super hero/favorit karaktär underkläder (eller någon merch verkligen) för damer. Alla slags boxare verkar vara tillgängliga, och ibland har jag försökt köpa några "killar" storlek underkläder...

3D skriva ut universum inuti en marmor

Detta instructable kommer att guida dig genom processen att 3D utskrift suspenderade partiklar i en tydlig marmor. Det täcker partikel simulering, konvertera partiklar till polygoner, exportera församlingar och multi-material utskrift.Vad du behöver...

Instructables universum i Three.js

Vad är Instructables?När du kommer till oss på Instructables, ser du en gigantisk pekskärm som har till uppgift att bistå förklaringen. På denna touchscreen är cirka 20.000 poäng av ljus, som representerar ett projekt på Instructables, den mest framg...

Fyra Mallet Steven grepp: hålla klubbor, kolv Stroke och Rotation Stroke

Detta Instructable är att lära dig hur du använder en fyra mallet Steven grepp inklusive hur att hålla fyra klubbor, spela en mallet instrument med kolv stroke, och spela ett mallet instrument med rotation stroke.Jag fick min erfarenhet av denna tekn...

Universum simulering gjorts på din bärbara dator

Hey!Välkommen till detta awesome instructable där vi kommer att göra en simulering från början av universum på din enkel laptop. Det program som vi använder är Adobe After Effects, och du easilly kan överför den fri versionen av den.Vi använder Cosmi...

Hur till: konstruera ditt alldeles egna universum

Detta instructable är en snabb övning att komma igång i branschen att universum konstruktion.Krävs leveranser:-tid (s)-utrymme (m)Steg 1: Definiera rumtidFörst måste du definiera förhållandet mellan tid och rum med en enkel ekvation:tid kubik (s ^ 3)...

Stevens modell 62.22 bugout pistol

jag har velat ha en Ruger 10 22 ett tag på grund av alla eftermarknaden delar och anpassning, men jag redan har två rätt bra.22s och kan inte motivera bekostnad. Tyvärr för min Stevens är den enda eftermarknad del fler tidningar. Så jag har velat gör...

En littleBit av universum

5... 4... 3... 2... 1 blast Off! Välkommen till resan genom en LittleBit av universum! Utforska med oss på littleBit Shuttle till planeten LittleBit49 och kommando Transferbussen från littleBits huvudkontor med trådlös Boost det Kit och Space Kit. Sp...

Hur man bygger ditt eget Skater Steven

Jag gör detta eftersom jag titta i art attack Disney channel i sista Saturday.I har sett denna episod i huset och jag vill göra en i mitt kvarter hus. Jag vill göra alla människor på jorden.Steg 1: material två kort styrelser gillar storleken på bond...

Parallella universum - vilka är de och hur man utnyttjar dem?

Vore det inte trevligt om du kunde locka rikedom, god hälsa, kärlek, sex och framgång i ditt liv? Tro det eller ej, kanske du redan har alla dessa saker i ditt liv – i ett parallellt universum. Även om parallella universum teori anses nu som en allva...

Större än universum

Större än universum - Klicka här för fler fantastiska videoklipp, vår kärlek är större än universum... en resa genom rymden från jorden till ditt hjärta (av digitalsun)...

Steven Harris FX - kött äter bakterier specialeffekt video guide

Hej allaHär är en liten Instruktionsvideo på en enkel sminkning teknik med billigt men effektivt gelatin mix kan du göra från produkter från din lokala mataffär. Gelatin mix formel och förhållandet inblandade finns på...... denna länk visar dig hur d...

Den termiska Bränn video guiden - Steven harris FX

Hej alla,Här är en instruktions video om hur du skapar en mycket realistisk termisk brännskada särskilda make-up effekt med flytande latex och grundläggande fett make-up.En lista över material och andra tips och tricks klicka här för en steg för steg...

Mad Gud Universum

jag gjort detta arbete med Ralph Steadman 12 år sedan...