Sticka tillbaka en sko sula.Denna veteran sko slutligen hade det enda lossnat. Här är hur jag gjorde en snabb lösning på den.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Desperate-snabb-sätta fast din sko sula

någon klok en gång sa "nya skor är ful, min slitna ut som är en skönhet". Håller med om. Som riktiga människor, hålla jag bär detta par hela tiden eftersom det är underbart.Här har jag utvecklat ett sätt att snabblösning min favorit sulor. Det k...

Sko sula? Nej, cykel lera lock!

Som händer med många andra människor bakre fender av min cykel inte täcker tillräckligt. Resultatet? Kläder tvättas varje ritt med våta vägar! Så, efter att ha sett vissa Instructables om det, jag äntligen beslutat att göra det...Att minnas av några...

Shoring upp sko sulor med Sugru

Alla sliter ut sina skor annorlunda. Oavsett vilken del av din sko sula du bära ut först, detta instructable kommer kan du lägga tillbaka materialet där det är mest sliten.Saker som behövs:Skor med betydande slitage på sulan, oftast på ett hörn. Ren...

Sticka en rund lila disktrasa

över 10 år sedan en vän gav mig ett mönster för en runda, stickad disktrasa, och utmanade mig att lista ut. Jag var redan älskar tanken på stickade maträtt kläder så jag accepterade utmaningen. Det tog mig ett tag att lista ut vad mönstret försökte f...

Hur att sticka en härlig spets Singlet eller Tank

Det är något ganska darn cool om bär en enstaka skapelse, och att veta att du inte av misstag hamnar klädd som alla andra. Denna tank har varit gjord av 100% bomullsgarn, och kommer att vara ett strålande komplement till min varmare månader garderob....

Andra nybörjare sticka projekt: Sticka/aviga stygn Square

Rätstickning är bra för många saker, kallas en attraktivare sy Stockinette. På ena sidan sticka du, som vi lärt oss tidigare, men på motsatt sida, vi sticka, som vi kommer att lära sig nu.I mönstret notation skulle det se ut:Varv 1: sticka alla sts (...

Första nybörjare sticka projekt: Garter Stitch Square

Detta är vad jag föreslår för en nybörjare på stickning. Bara börja göra små rutor tills du känner dig bekväm med start, slut och allt mellan. (Om du har sett/testat min virkade rutor då du vet vad jag talar om. Detta sätt storlek spelar ingen roll o...

Hur att sticka en kabel

kablar är ett underbart sätt att lägga till ränta och textur till din stickning. Den mycket grundläggande kabeln ser många som ett rep i ett fält aviga maskor. Men finns det hundratals mönster där ute som lär dig hur man gör stora, vackra, komplexa k...

Vauxhall F23 Gear Stick spaken SKIFT Selector enhet Anti spela Bush reparation Fix Kit installera instruktioner Guide

ProblemetDen nylon bushen inom redskap SKIFT mekanismen bär orsakar överskott rörelse och redskap SKIFT fel.Inom växeln är shifter enheten en nylon plast buske som roterar på en kulled. Med tiden bär den mjuka nylon leder till överskott rörelse på ku...

Hur man gör en Transformers "Hot Rod / Rodimus Prime" kostym

"tills dag til alla är en!" Optimus Prime dog Matrix ledarskap var så småningom över på min viktigaste manen, Hot Rod. Det senaste året, mina vänner och jag bestämde mig för vårt tema för Chicago komisk och Entertainment Expo skulle bli transfor...

Att hålla Pecan fröplanta träd lever i torra förhållanden

Denna information är för de husägare som lever i torra påstår av great plains i USA, inklusive men inte begränsat till Texas, Oklahoma, Kansas, New Mexico, Nevada och Arizona. Mitt hem i västra Oklahoma, USA är oftast torr, att få 15 inches årligen....

Hur man gör en stor hjälte 6: "Baymax" kostym

"Hej... Jag är Baymax... BA-La-La-La-La-La." Förmodligen en av mina topp tre favoritfilmer genom tiderna... Stor hjälte 6 är awesome! Tja, ville mina vänner och jag skapa stora hjälte 6 laget för 2015 Chicago komisk och Entertainment Expo. Tja,...

Gör dina egna skor hemma!

Detta är en instructable för att göra din egen par skor med material som du kan köpa ett konst arkiv eller en tygaffär. Jag grundar min teknik av traditionella sko att göra metoder, men behöver du inte dyra material, en fin uppsättning upp eller komp...

Fixin' Flip Flops (och andra skor)

Ibland känns det knappt värt det att fixa ett par gamla skor, särskilt flip-flops, som är ganska billigt. Men vad händer om du verkligen gillar att par skor och de är i princip i god form? Detta instructable visar dig hur att sätta tillbaka en avskil...

Torra ben Marionette

du kan ha din egen hopfällbar Dry Bones. Han tar mindre än en dag att göra, och kommer att ge timmar (jag är säker) av njutning.Disclaimer: Dry Bones är sannolikt sköra, innehåller små bitar, och bör inte ges till små barn. Också, lera är inte säkert...

Över 40 ursprungliga dagliga Snabbfixar

inga bilder så att uppmuntra människor att använda sin fantasi för dem för att kunna tänka ut och till mentalt interagera med tips att komma med extra idéer när det gäller sin egen variant av sin egen produkt. Detta blir inte en bilderbok att visa nå...

Hur man gör en Transformers: "Humlan" kostym

En av de mest ikoniska figurer i Transformers är humla. Min vän älskar honom som en karaktär, så vi beslutade att göra henne en kostym för Chicago komisk och Entertainment Expo (C2E2)Ett särskilt tack till David Ngo för hans hans awesome bild. Kolla...

Halkfri spikar för arbetskängor

Att lägga till karbid stål spikar ger stövlar säker grepp på snö och is. Jag var inte imponerad av tillgängliga spetsiga stövlar och spike strap-ons, så jag limmade ett par golfskor till botten av ett par gamla arbetskängor fotsulorna. Min relaterade...

Samus (Metroid Prime) kostym

Denna kostym tog mig över 300 timmar och omkring $350 att skapa. Jag har lagt tips att göra det billigare nedan. Nedan finns en fullständig lista över jag personligen använt material, inklusive kostnad, kvantiteter och platser kan du köpa objekt. Pri...