Stig (Lego stil)om du tittar på Top Gear på BBC America och History Channel, du vet vem The Stig är. Han är en av världens bästa Formel 1 förare. Här är ett berömt citat.
Vissa säger att han i stället för att hålla en bild av sig själv, håller en bild på sin bil i sin plånbok...
Allt vi vet är han heter Stig!
Se Steg
Relaterade Ämnen

Justerbar Lego stil Sedelklämma

detta är en justerbar Sedelklämma inspirerad av legos. Med dessa lappar som jag har CADed, är det möjligt att sätta olika storlek travar av kontanter i detta pengar klipp genom att ta bort delen och placera det i en annan position. Detta var CADed i...

Anpassade kompatibel med LEGO tegelstenar!

Jag har jobbat med polymerlera (FIMO, specifikt) sedan jag var ca 15. Jag har alltid trott det skulle vara snyggt att skulptera anpassade tegelstenar för att använda med min LEGO och Megablocks uppsättningar, men jag har varit ganska illa om hur. Eft...

Introducing LEGO® flicka!

Ungefär ett år sedan, min fru (bilden ovan) kom till mig och sa "Jag vill du göra mig en LEGObra." - och jag skrattade. Allt jag kunde bild var en konisk sak som Madonna skulle ha slitna 1987 - i princip ett par färgglada plast steg pyramiderna....

LEGO byggandet tabell

om en hög med Lego finns någonstans i ditt hus, termodynamikens andra lag dikterar att insamling av block inte kommer vara prydligt organiserade, men snarare kommer att vara en kaotisk (och förmodligen växer...) hög från en mängd olika uppsättningar....

Hur set av brödunderläggen Arduino kompatibel.

Det är ingen hemlighet att runt oomlout HQ vi är stora fans av open source Arduino mikro-controller. Färdiga Duemilanove styrelsen är en fantastisk prototyping plattform, men ibland det är kul att göra något själv. Vad som följer är en guide om hur a...

Underhållning för barnen bröllop för under en tia

Hej alla! Detta anges i DIY bröllop utmaningen, så om du gillar det, rösta för det!Bröllop är ett underbart tillfälle, men ibland för de minsta gästerna de kan dra på lite. De långa tal, alla de vuxna talar om vuxit upp saker, och så många extra regl...

Palm Arduino V3

jag designa och skapa denna Palm Arduino V3 prototyp PCB, som jag var trött på att återskapa Arduino kompatibel på perf ombord på varje gång jag prototyping ett nytt projekt, speciellt när jag hade att spendera mycket tid spårning ledningarna för att...

Hur man gör en OAWR (hinder att undvika Walking Robot)

detta Instructable visar hur man gör en liten vandrande robot som undviker hinder (ungefär som många kommersiellt tillgängliga alternativ). Men vad är roligt i att köpa en leksak när man istället kan börja med en motor, blad av plast och hög med bult...

Tryckt kan ändras End tabell

detta är en slut bord, tillverkad av tryckta komponent "burkar". Du kan ha en ny tabell varje dag genom att ändra placeringen av färger eller mönster på "burkar". LED-lampor eller rörelsedetektorer kan placeras inuti "burkar"...

8-bitars stil LEGO Mario

Hi!Detta är min första Instructable. Detta är i Lego Mario som jag gjort. Det var lite knepigt att hitta rätt färgade bitar men nu jag har avslutat den. Jag vet att Mario är en stor hit så läs på att lära sig hur man gör en!Steg 1: Benen The legobita...

DIY Lego Orrery (Star Wars stil)

För alla Star Wars-fans eller de som är intresserade av en fysik projekt, är här en DIY Lego Orrery, en mekanisk modell av solsystemet. Orrery kommer att uppmärksamma några fysik begrepp som centripetalkraften och gravitationella rotation. Star Wars...

LEGO Motocross - Wipeout stil!

Mina söner (8 och 7) ville bygga en Wipeout zon för tävlingen. Någonstans durning konstruktion det förvandlas till en kombination motocross/wipeout zon. De hade en fantastisk tid bygga det, men min fru vill sin kitchan tabell tillbaka!Steg 1: Bygga e...

PIC RC Motor Controller (och exempel lego roboten)

notering för National Robotics vecka Robot Contest: Jag är över 18. Jag är en student vid University of Wisconsin-Milwaukee. Detta projekt är relaterad till min stora som maskinteknik student. Det är också lärt mig färdigheter som har lett till under...

555 timer Hacks: kabel testare, magnetisk omrörare och Lego Grabbers Oh min!

Vill veta om den 555 timern IC? I detta Instructable ska jag visa dig hur du lägger till en 555 till din samling av Snap kretsar block och bygga kretsar kan du experimentera med följande:Bygga en optisk ThereminBygga skämt lögndetektor.Innebär att lä...

LEGO Man kostym!

Leka med LEGOS är förbi dags för många och jag bestämde mig att göra min egen naturlig storlek mini statyett kostym för Halloween. När jag planerat denna kostym, gjorde jag två för mig själv och en kompis så jag började arbeta på denna kostym tre mån...

En LEGO® inbyggd Micro skala ange Longmont Museum, Colorado av Imagine Rigney

en ursprungligen utformade set för åldrarna 12 och uppåt.290 styckenOriginal Design © 2013 föreställa Rigney för Longmont Museum, Longmont ColoradoLEGO®, minifigure och tegel konfigurationen tillhör LEGO gruppen av företag som inte sponsrar, äger, oc...

Alfred köp (LEGO)

detta är min byst av Alfred Pennyworth i legos, från ungefär ett år sedan. Jag började med toppen av hans huvud genom att göra en kupol, och sedan använda sneda bitar jag gjorde i mitten av huvudet. Jag försökte använda samma typ av stil för halsen e...

Awesome Lego dricka Coaster

vill gå till baren i stil? Detta lego dalbana gör du bästa alkoholiserade runt!Steg 1: Gör basen Göra en 10 x 10 Stödplatta med bas bitar du har.Steg 2: Kakel det upp Täcka upp mitten 8 x 8 med kakel. (Se foto)Steg 3: Lägga till sidor Täcka upp de ou...

Elektroniska LEGO DL-44 Blaster (ljus & ljud)

Uppdatering: detta projekt är nu tillgänglig på LEGO idéer --så säker att stödja det om du skulle vilja se det säljas i butiker en dag!Byggdes ursprungligen för Star Wars dag 2014, presentera jag ett projekt att jag har varit ständigt revidera och gö...