Stjärniga samla virkade halsdukDetta är den stjärna samla stygn. Detta instructable är inte för en exakt artikel är det för korsstygn mönster som är så utmärkande och vackra söker.

När jag bar mitt första barn, hade jag en vän som gjort en Babyfilt av detta mönster för mig. Hon visade mig hur man gör det och jag har älskat det sedan dess. Jag gjorde några twin storlek filtar med detta mönster och de är så varmt!

Denna stjärna samla stygn är en garn äter säkert, men slutresultatet är värt det. Varm, tjock och slitstark, men mjuk och mycket fantasi ser. Det är inte en hård stygn att bemästra men det ser ut som det gjordes av en hantverksmästare. Och att hantverkare kommer att... DU! Du kommer att älska att göra heirloom kvalitet bitar för familj eller vänner!

Se Steg
Relaterade Ämnen

3D stjärniga ny Design / Estrella 3D Nuevo Dise o. Övningsexempel 2

3D stjärniga ny Design / Estrella 3D Nuevo Diseño (Tutorial 2 Preview / Vista Previa)3D stjärniga ny Design / Estrella 3D Nuevo Diseño (Tutorial 2 Preview / Vista Previa) (Tutorial 2) 3D stjärniga ny Design / Estrella 3D Nuevo Diseño...

DIY kvast virkad halsduk

Så fort jag lärt mig hur man gör kvast virkade jag inte kunde vänta med att göra en kvast virka halsduk. Det tog ett tag för att göra denna scarf men det var det värt.Dessutom, även om du inte vet något om kvast virka, denna scarf kan vara ett trevli...

555 alla stjärniga Sqonk Box Synth

Detta är en synth jag byggt ett tag sedan. Den är designad av Dino Segovis (Youtube: Hackaweek). Det är monofoniska betyder att det spelar en ton i taget. Om mer än en knapp trycks, kommer att extra motstånd värde producera en högre ton i stället för...

Stjärniga formade kärlek anteckningar

Jag gillar att göra dessa små stjärnor med härliga toner inuti! Jag dölja dem på platser jag vet de människor jag älskar hittar dem :) Jag lade dem i min systrar lunchbox, på min mödrar nattduksbord eller i min pojkvänner penna fall, och jag tror det...

Fiber Optic Plejaderna stjärniga karta

Plejaderna, eller de sju systrarna, är en distinkt öppen stjärnhop med varierande betydelse i olika kulturer. Inspirerad av andra fiber optic stjärnkarta projekt sett här på Instructables (), jag försökte göra min egen småskaliga stjärnkarta av Pleja...

Stjärniga karta

lyser upp ditt hem med denna fantastiska del av himlen!Jag gjorde denna stjärnkarta förra året för min fru, och alla som ser det vill veta hur det gjordes.Tänk på att bygga något sådant är en * stor * projektet. Du bör förvänta dig att veta:* Grundlä...

Varm virkad halsduk

Denna halsduk är varm, lätt och bra för vintern. Hoppas ni gillar den.Steg 1:Allt du behöver är:-Massor av ull.En virkad nål.Sax.Steg 2:Göra en kedja av enstaka stygn så länge du vill (jag gjorde 122)Steg 3:Börja göra den andra raden genom att skicka...

Stjärniga knappen Knut nyckel kedja/armband

Jag har använt detta som min signatur gåva sedan 19873 del Plait (fläta)Mathew Walker Knut6 Strand fläta5 eller 6 Strand stjärna knapp KnutSteg 1: Några exempel på Star knappen Knut, Mathew Walker Knot, 3 & 6 Strand fläta Här är några exempel på bra...

DIY död stjärniga godis Dispenser

Idag ska jag visa dig hur gör din egen död stjärna candy dispenser för omkring $15! Alla material kan fås från lokala butiker och projektet kan göras på en helg!Material:Touch Candy Dispenser: $8 (jag har fick min från mål till försäljning, men om du...

Stjärniga cookies: P

dessa cookies är enkla och läckra... perfekt för barn, med kaffe, mjölk eller ätas ensamNjut!Steg 1: ingredienser 200gr smör1/2 koppar strösocker1/2 kopp maizena (indiska majsmjöl)2 koppar mjölmjölkChabacano / persika marmeladSteg 2: Gör degen och st...

Stjärniga formade band

vill lära sig hur till gör professionella letar stjärnformade band?Titta på video eller följa detta InstructableSteg 1: Du behöver... -band roll(s)-4 stift-en häftapparatSteg 2: skär 12" av menyfliksområdet börja skära cirka 12" av menyfliksområ...

Stjärniga fältet windows

Jag ville göra en uppsättning av "windows" som ser i rymden för min sons rum. De vände ut ser väl på dagtid och även på natten, som alla stjärnor lyser i mörkret. Jag använde några ultra glow-in-the-dark som jag köpa online. De saker verkligen g...

Stjärniga Power fot Pedal till en Guitar Hero Controller

detta instructable kommer att låta dig göra en fotpedal för att fästa till din Guitar Hero / rockband gitarr, så att när du vill aktivera stjärna makt, istället för att vifta med registeransvarige runt vilt, du helt enkelt steg på en riktig gitarr fo...

Stjärniga Charm armband

i behov av en present? Tja, är här ett enkelt sätt att göra en av remsor av papper!Steg 1: Steg ett! 1. få nålar, saxar, klart stretch sladd och remsor av papperSteg 2: Steg två! 2. ta en remsa av papper utSteg 3: Steg tre! 3. starta vikning högra ka...

Stjärniga dusch halsband

ingredienser:-1 svart Kulkedja, skär till 16 tum-4 inches Swarovski 2,5 mm crystal kedja, skuren i 1-6 sten bit, 2-5 sten, 2-4 sten, 2-3 sten bitar-14 kristall kedjan slutar, 2,5 mm-7 mässing stjärna charm-14 brass oval hoppa ringar, 3 x 4 mmVerktyg:...

Virkade halsduk Infinity

jag gjorde denna halsduk på skoj och jag inte tog några bilder under processen. Jag är ledsen att det inte är så många bilder, men det är ett ganska enkelt mönster att förstå.Först fastkedjad jag 226 stygn. Det kan låta som en hel del men när jag ked...

Stjärniga Pop Corn Babyfilt

jag älskar star och jag vet det finns några star filt i internet. Men jag vill göra något annorlunda som en gåva till min väns baby. Jag tror att göra en stjärna med 3D pop corn kommer ser bra... Sötnos... Jag använde softy bomull i 3 färger mix (läm...

Stjärniga matta

jag var inspirerad av det ursprungliga Lion varumärket "Desert Star matta" när jag bestämde mig att virka mitt eget. Den gjordes av olika garn tråd kvalitet - bomull, ull och akryl. Dess dimensioner är 84 cm x 120 cm (cirka 33 i x 47).Det har fu...

Stjärniga spår: en Nybörjarguide

Jag älskar att vara utanför, im en av de människor som får antsy om deras fast i huset för länge. Och att vara ute på natten lägger till en helt ny dimension till platser du kanske har besökt hundra gånger innan.Det inte många saker bättre än att var...