Stjärniga Wars Darth Vader glas gravyr - DIY Dremel projekt

Här är listan över objekt som behövs för att utföra projektet:

  • Dricksglas
  • Dremel elverktyg
  • Dremel Diamond punkt
    • Peka lite #7134, 7103, 7105
  • Maskeringstejp
  • Skyddsglasögon
  • Damm Mask
  • Darth Vader skriva ut

Tiden från start till mål är cirka 3 timmar

Se Steg
Relaterade Ämnen

Star Wars Darth Vader Make-up

Endast i ditt sinne:Välkommen till endast i ditt sinne. Jag var bara tvungen att försöka göra en Darth Vader make-up för filmen. Det var kul försöker skapa Darth Vader hjälm med mitt hår. Jag skulle vilja göra om och se om jag kunde få mitt hår att s...

Darth Vader bröst Box

För att kunna härma Darth Vader under en fest eller något annat tillfälle kan vara mycket roligt. Tyvärr är kommersiella lösningar kostsamma. Hasbro Star Wars Darth Vader röst växlare kostar nästan $300 på Amazon. I detta instructable kommer att förk...

Hur man gör en äkta letar ESB Darth Vader hjälm

här är en del av Darth Vader dräkt serien. Vi startar med hjälmen.Steg 1: du behöver you need a:Darth Vader hjälmhttp://http :// www.tesco.com/direct/star-wars-darth-vader-voice-changer-helmet/515-2195.prd?pageLevel=&skuId=515-2195& kpid = 515-219...

Darth Vader klockan

I detta instructable, jag ska visa dig hur man gör en Star Wars klocka med temperatur display.Detta är min första någonsin arduino projekt, så jag inte är riktigt familiair med det ännu.Jag ska göra en Star Wars Darth Vader klocka, som också visar te...

Darth Vader i Carbonite vakuumformning - Star Wars

Vad skulle vara mer geek-kul så flash frysa Darth Vader med en metall legering blandat med tibanna gas? Vi tänkte, inte mycket! Så, det är vad vi gjorde... Minst att göra något som ser ut som Sith Lord upphängd i Carbonite (se Star Wars – Jedins åter...

Darth Vader ledde ram (Star Wars)

Jag gjorde mycket cool LED lyser träram med Darth Vader från ek bitar!Jag ska lära dig hur du gör din, det är super lätt!Steg 1: Gör stencilenAnvänd din dator/laptop skärm för att spåra den bild du vill skära i trä (plywood/MDF/hardboard, etc.)Steg 2...

Darth Vader hjälm (Star Wars)

Hej gjorde personal den hjälm darth vader kartong om du gillar det och vill se hur jag gjorde till dig kan också göra en lika och så titta på video frågor och så låt dina tvivel kommer att svara så fort som möjligtSteg 1:...

DIY 3D Perler Darth Vader

Detta instructable är för en Voxelized Yoshi kan du göra din egen från perler pärlor, hama pärlor, nabbi pärlor eller någon typ av melty pärlor. Du kan titta på videon och följa med om du vill.(Vänligen kreditera mig bör du använda eller manipulera d...

Hur man gör en sockerglasyr Darth Vader Star wars dekoration för tårta eller part

detta är min 2: a försök till att göra en Darth Vader gjord av svart fondant...1. du behöver köpa svart fondant... Du kan genom regelbundna fondant... och lägga till färg... men du kommer att sluta slösa bort en massa färg och du kommer att behöva gö...

Darth Vader Lap täcke

årets julklapp, jag gav min fästmö helt Star Wars tema gåvor. (En av hans favorit filmer). För alla andra gjort jag olika gåvor som matchade deras smak. På en resa till min lokala tygaffär (Joann) hittade jag en fantastisk quilt kit som skulle passa...

Stjärniga samla virkade halsduk

Detta är den stjärna samla stygn. Detta instructable är inte för en exakt artikel är det för korsstygn mönster som är så utmärkande och vackra söker.När jag bar mitt första barn, hade jag en vän som gjort en Babyfilt av detta mönster för mig. Hon vis...

Frame DARTH VADER Art In String (VALENTINE'S DAY BRASIL)

Mitt namn är Emerson Pedroso, jag är skaparen av YouTube-kanalen Oficina DIY.Redo att använda din åskviggen, så kom igen!I DIY workshop idag, kommer vi att göra en bild med en teknik som kallas sträng konst, vi kommer att använda hjälmen av Darth Vad...

Darth Vader Lego mosaik

Någonsin velat veta hur man konverterar en bild till pixelly glädjen vi känner som Lego? Jag presenterar en metod som är super enkelt och resulterar i en jäkligt spiffy lego mosaik!Redigera (23 Jan 2007): Pojkarna över på Pictobrick släppte nyligen s...

Hemgjord Darth Vader smält Mask

I denna mörka sida instructable, ska jag visa dig hur jag blev en leksak plast Vader mask till en awesome Star Wars prop som en sett i The Force vaknar trailer.Jag är säker på att vi har alla sett Darth Vader smält/skada masken från den kommande film...

Darth Vader medalion gjutning

Jag ville göra en medaillon för en vänner mamma sak hon verkligen älskar Star Warsoch särskilt Dart Vader.Steg 1: Få grov form För min Darth Vader medaljong (att få en necklacepiece) använde jag en bit av isolationfoam från min vinden.Jag använde en...

Glas gravyr - kul och enkelt

Etsade och graverade glas gör stora personliga presenter. De flesta människor verkligen uppskatta en anpassad uppsättning vinglas, ölglas med deras namn och en viktig symbol eller något annat som säger du brydde sig nog att sätta verklig ansträngning...

Darth Vader tecken på X-rista CNC

Vi ska göra en Darth Vader och Star Wars tecken på X-rista CNC router.Du behöver:CNC Router (jag har en X-rista CNC Router)CAD/Cam program som Vectric Aspire eller motsvarandeKabinett grade plywood 15" bred och 26" lång1/8" router pinnfräs...

Darth Vader dyker

Star Wars är en halloween klassisk och dessa Darth Vader pop är den perfekta söt behandla! De är gjorda av choklad huvuden och kringla + godis smälta lightsabers.Inspiration för att köpa formarna och dessert projekt med dem kom från denna video!"Dart...

Darth Vader hänge

Jag gjorde detta roliga chrome-ser hänge av upcycling en godis behållare - tror att det kommer bli perfekt att bära på den 4 maj, som är Star Wars dagen. Dela min process om du vill göra en, alltför.Steg 1: Köp och avveckla godis behållareJag köpte e...