STM32F103 GPIO Input (med Keil och STMCubeMX)I denna Tutorial kommer jag visa dig hur att få input från GPIO stift.

Vi tar input från den blå knappen på vår STM32 styrelse att byta lampan på samma styrelse.

Denna handledning är uppdelad i tre steg:

Steg 1: Skapa projekt i STM32CubeMX

Steg 2: Skriva kod i Keil

Steg 3: Visualisera utgång

Se Steg
Relaterade Ämnen

STM32F103 GPIO Intrupt (med Keil och STMCubeMX)

I denna Tutorial kommer jag visa dig hur du använder GPIO pin som ett avbrott.Vi ska ta avbrott från den blå knappen på vår STM32 styrelse att byta lampan på samma styrelse. Denna handledning är uppdelad i tre steg:Steg 1: Skapa projekt i STM32CubeMX...

STM32F103 USART få (med Keil och STMCubeMX)

I denna tutorial jag ska visa hur man emot data med hjälp av USART2 av STM32F103 Nucleo styrelse.Denna handledning är indelad i 3 steg:Skapa projekt med STM32CubeMXProgrammering i KeilVisualisera utdataSteg 1: Skapa projekt med STM32CubeMX Öppna STM3...

STM32F103 Timer avbryta (med Keil och STMCubeMX)

I denna tutorial kommer jag Visa användning av avbrott med timers.Avbrottet är helt enkelt för att växla LED på vår STM32 styrelse.Denna handledning är uppdelad i tre steg:Steg 1: Skapa projekt i STM32CubeMXSteg 2: Programmering i KeilSteg 3: Visuali...

STM32F103 komma igång (med Keil och STMCubeMX)

I denna tutorial, jag hjälper dig att få installera programvaras som du behöver samtidigt utveckla din ansökan med hjälp STM32 styrelse.Jag kommer att använda STM32F103RBT6. De flesta av denna handledning gäller även andra STM styrelser, men du måste...

STM32F103 USART överföring (med Keil och STMCubeMX)

I denna tutorial jag ska visa hur man överför data med hjälp av USART2 av STM32F103 Nucleo styrelse.Denna handledning är indelad i 3 steg:1) skapa projekt med STM32CubeMX2) programmering i Keil3) visualisera utdataSteg 1: Skapa projekt med STM32CubeM...

Spela upp Video med Python och GPIO

Hej igen. Idag ska jag visa ett pågående projekt som jag arbetar på. Mitt företag har skänkt mig nöjet att bygga ett demokit för en av våra produktlinjer. Jag arbeta med låg spänning med brandlarm, säkerhet, videoövervakning och strukturerad kabel (r...

IoT - kontrollera en Raspberry Pi Robot över internet med HTML och shell skript endast

(Om du gillar detta Instructables, glöm inte att rösta på det (ovan: högra hörnet flaggan). det konkurrerar om SAKERNAS INTERNET och AUTOMATION tävlingar. Tack så mycket! ;-)I detta instructable, vi lära dig att skapa en helt kontrollerad IoT Raspber...

Gratis dynamisk DNS Server med Esp8266 och OSD FOSCAM Webcam gränssnitt

Gör din egen DDNS Server att komma åt ditt hem internet enheter, ingen betald tjänst behövs!Styra Foscam kameror från telefonen, med på skärmen kontroller. Rösta på det om du vill!Denna inställning kommer under 10 dollar, och gör det här jobbet grati...

Mahogny & mässing nixie klocka (med IR och UART kontroll)

Uppdatera: min tävlingsformulär accepterades. Om du gillar klockan, kommer att jag uppskatta om ni röstar för det!Hej där!I detta instructable jag ska visa dig processen att göra en awesome, steampunk-alike nixie klocka.Det finns massor av nixie proj...

Qi aktiverat Power Bank med sol och Dynamo laddning

jag ser många av dessa nya batteriladdning prylar som är i princip motsvarande bära omkring på ett laddningsbart batteri. Jag ville göra något som hade mer funktionalitet än dessa så det kan användas i ett bredare spektrum av applikationer. Jag gör e...

Super Spooky onda LED ögon av Doom med atTiny85 och Arduino IDE

det finns några kusliga ögat instructables där ute. Till exempel finns det en som bygger på en 555 timer, en som bygger på en on/off knapp, en som bygger på Arduino och en baserat på band.Jag ville göra en uppsättning kusliga onda ögon som uppfyller...

Mugg musik: Förvandla vatten till ett Instrument med Arduino och ChucK

Vad händer om du slå alla ledande yta till ett instrument? Gillar, säga... en mugg vatten? Bäst av allt, är det billigt; du behöver bara $1 värt extra elektriska komponenter (inte inklusive Arduino).För detta projekt, min vän skörd och jag kombinerad...

Arduino powered Sutro Tower tree topper med ljus och dimma

För min första någonsin Arduino projekt, beslöt jag att göra en Sutro Tower tree topper för min Xmas tree. Detta är en av mina favorit San Francisco landmärken och var en guide första året jag bodde i staden när jag inte vet var exakt jag var.Se en v...

LED Strip kontroll med Dimmer och ljud pulserande kretsar

Detta är en riktigt snygg krets jag satte baserat på en annan Instructable för pulserande LEDs till musik: Detta Instructable fick mig att tänka att det är lite av ett avfall bara för att ha det LED strip sitter på bilden järnväg som kan endast använ...

Raspberry PI och DHT22 temperatur och luftfuktighet-logger med lampa och e-varningar

Detta är en Raspberry Pi grundval av temperatur och luftfuktighet logger som använder 2 (fungerar även med 1) Adafruit DHT22 sensorer för mätningar. Du kanske har sett liknande typ av instruktioner innan, men här har en twist. Det bara läsa inte temp...

Enkel Led Control med Blynk och NodeMCU Esp8266 12naE

Hej stötarna! Hur mår du? Denna gång jag har fått ett intressant projekt med senaste nod MCU esp8266 12naE utveckling styrelsen i kombination med en av de bästa app för Internet av saker - BLYNK App.Så det hela började när jag var undrande om hur jag...

Smart Home-styrenhet med Sensorflare och Spark kärna av partikel: Läs din sensor värden på Sensorflare

Hej alla! Detta instructable visar dig hur du kan kontrollera din smartenheter med Sensorflare och partikel kärna. Möjligheterna är många... Du kan använda partikel core - lite Wi-Fi utveckling styrelsen för att ansluta din hårdvara (t.ex. givare, st...

KONTROLL STEPPER MOTOR hastighet med LABVIEW och ARDUINO

Jag gjorde detta i Proteusfullständig kontroll STEPPER MOTOR hastighet med LABVIEW och ARDUINO...! wolaaSteg 1: Denna handledning är:> Med Labview gränssnitt Arduino till PC via USB-porten.> Med Labview för att skicka data som beskriver varvtal till...

Hur man har kul med Arduino (och bli en nörd i processen)

vill du tjäna din geek-kort - pronto? Låter komma igång! Denna guide börjar du på sökvägen till den mörka sidan med hjälp av öppen källkod Arduino utveckling och prototyping plattformen. Det kommer att introducera dig till mikrokontroller, komma igån...