Stora Expanderande skum Prop - Monster Hunter GreatswordDetta är mitt första försök på en stor prop. Jag slutade använda material som jag var bekväm med och lärt sig flera placeras där jag skulle kunna förbättra designen till nästa gång. Målet var att skapa en 1:1 skala version av en Montser Hunter greatsword. Jag är överlag nöjd med designen. Nu om jag bara kunde lista ut hur man gör rustning.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Monster Hunter inspirerade sköld

The Monster Hunter-serien är känd för sina stora öppna världen, skräckinjagande monster och expansiva anpassning. Idag har jag tagit mitt fokus på svärd och sköld combo. Hellre då kopiera en enda vapen uppsättning, har jag beslutat att göra min egen...

Skum Prop M-358 Talon från Mass Effect

Nyligen gjorde jag min första cosplay på New York Comic Con i år. Jag hade flera förfrågningar för en tutorial på hur jag gjorde min skum prop som gick med min kostym.Efter att ha hört om hur de var att vara mycket strikta med rekvisita i år, bestämd...

Expanderande skum pumpa

vad göra med resten av den expanderande skum i can...make en pumpa!Steg 1: Spray ut ditt överskott skum till Trinda form. Göra det som stor eller liten som du vill. Låt det bota över natten och se till att det är fast.Steg 2: När det har botas och är...

Förvandla en bruten knivblad till ett expanderande skum Trimmer.

jag är lite (hosta) OCD så som jag byggde mitt hus om jag såg en spricka någonstans jag fyllde den med bra grejer.Jag tror att jag använt ca 300 burkar av det och jag behövde ett sätt att trimma den spola eftersom jag använde det runt alla mina försä...

Ano Niku aka Manga kött (Monster Hunter etc)

ända sedan jag var liten var jag alltid besatt hur gott maten på animes såg ut. En särskilt var en välkänd bit kött som hade ett ben sticker ut någon ände, det var grottman kött etc. Denna typ av kött kan ses i många animes, mangas och spel, inklusiv...

Zelda och Monster Hunter Cosplay.

Förra året i Halloween, jag gjorde några kostymer till min dotter & Son, och det var: " länk" från Zelda spel, och "Monster Hunter" spel och det var bråttom. Jag vill dela med dig vår lycka... vi vann lite lokala kostym tävling.Hop...

Expanderande skum alla hjärtans dagskort

min kärlek för dig, expanderar till minst två gånger dess volym...Använda expanderande skum för att skapa en unik alla hjärtans dag skatt för din älskade en. Se till att presentera det medan det fortfarande expanderar för maximal effekt, och göra mas...

Pumpa däcken med expanderande skum

Min vän hade en punkterad barnvagn hjul. Som vi inte hade någon tube korrigeringsfil kit ingenstans nära, beslutade vi att pumpa det med expanderande skum. Effekten är mycket spektakulär. ;)...

Auto sound dödande - del II - fler mattor och med expanderande skum

i jag visade initiala steg jag tog för att lägga till några ljud dödande i en diesel Ford utflykt. Det är en hög bil. 7.3l dieselmotor evakuera kunde definitivt använda vissa dämpande.I denna - del II - ska jag visa hur jag lade självhäftande alumini...

Billiga skum (oket) Prop

BegreppetDetta instructable kommer att gå genom skapandet av en oket prop, liknande den som används av hästar eller oxar dra tunga laster, ur förpackning skum. Jag skapade denna prop för en cosplay (stora Macintosh av My Little Pony: vänskap är Magic...

Gutless Joe Prop

denna prop kan vara den äckligaste prop i du arsenal av Halloween godsaker. Jag såg en bild av denna typ av sak på en Halloween webbplats. Jag såg inte några planer så jag bestämde mig att göra det hur jag trodde det var byggt. Dess en prop som kan ä...

7ft Jack-in-the-Box statiska Prop

förra året på den 1 November, efter Halloween försäljning jag plockade upp en 12 fot lång hängande Clown prop, som på sin egen såg ganska bra, men jag trodde det skulle se ännu bättre som en Jack-in-the-Box. Med visioner om mikrokontrollanter, pneuma...

Navagating en Dollar Store för Instructables Hacks!

Naturligtvis surfar dollar butiker är inte helt ny för många Instructables användare - men kanske du aldrig har angett att en av dessa budget vänliga platser för leveranser.Detta är Instructable för dig!Såg du något på Instructables eller Pinterest d...

Havsskum kajak, osänkbara skum kajak alla kan bygga, 16 pund och åtta fötter kul

kan du skära en knaprig bagel med en kniv, sticka en smörgås tillsammans med mayo, riv ost, skär tunt tyg med sax, sträcka rynkor ut lakan och rulla färg på en vägg? Då kan du bygga denna båt!Jag har byggt sju små kajaker under åren, alla har varit f...

Sawfish, en Osänkbar, lätt, skum kajak (23 kg). Gratis DIY kajak planer, järnhandel båt

Vill du verkligen en kajak? Vill ha en så dålig du kan smaka den, men inte kan råd med en, eller tror att du inte har kompetens att bygga en? Sedan har jag några frågor till er.Kan du skära en knaprig bagel med en kniv, stapla block, sticka en smörgå...

Trä Halo Reach replika gevär (icke-bränning Prop)

* Disclaimer: För att undvika förvirring, detta är en replika prop för cosplaying och visar bara. Det aktiveras inte någon form av ammunition och kan inte ändras för att göra detta. Jag tolererar inte skapandet av fungerande skjutvapen som det är far...

Explosiv Cocktail skum

Ha en viskning på din nästa cocktailparty genom att servera drinkar toppad med explosiv vätgas skum!Varning: spela med explosiva gaser är mycket farligt. Du inte ska förmodligen göra det. Särskilt om alkohol deltar också. Följ instruktionerna beskriv...

Skum ombyggnad av stötfångaren

Material behöver för denna typ av mögel med expanderande skum, kan arbeta med alla fordon. Detta projekt var inspirerad av ritningarMaterial som används-kroppen filler fil-raspar-sandpapper 80 grus eller grova-exacto knivar-vassa knivar-maskeringstej...

Hiro Hamada stor hjälte 6

Detta är det Halloween kostym jag byggde för min son i år. Det var en hel del arbete men det var mycket roligt. Jag vill dela min historia med dig.Steg 1: Steg 1: hur jag började denna galna resaDet började i den sista veckan i september vi frågade m...