Stora leksaker för stora hundarjag har problem att hitta leksaker för min stora hund som varar i mer än fem minuter. Detta är en samling av leksaker och tuggar, några köpta och lite hemmagjord, att min hund inte rippa appart eller äta för minst en månad.

DISCLAIMER: Jag fick alla bilder från internet mina hundar leksaker är inte passar att bli fotograferade och/eller jag kunde inte hitta dem. Han gillar att gömma saker. Så om du ser din bild i detta instructable och vill mig att ta bort den, bara berätta för mig, fint :D

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man skapar ett enkelt rep hund leksak

i detta instructable, jag ska visa dig hur man gör enkelt rep hund leksaker med två Matthew Walker knop. Många rep leksaker du kan få på djuraffären består av ett rep med två overhand knop i den. Matthew Walker knuten är mycket mer symmetrisk och min...

Hur man gör en vävd rep ben hund leksak

min hund älskar rep leksaker. Knutar är en hobby för mig, så det inte bara känns rätt köper dem.. I stället jag beställa mitt eget rep och göra de som är mycket bättre än de du kan få i en butik! Jag gör alla typer av leksaker olika, men i detta inst...

En leksak för Marmaduke och vänner

min man jag älskar djur. Men som en cheapskate på hjärtat, jag vilja komma med några ekonomiska lösningar för några leksaker för våra husdjur. Särskilt husdjur så stor som Ivan-vår yngsta på 180 kg.Ändå finns det vissa saker jag aldrig snåla på: mat...

Hund leksaker för tunga Chewers

dessa lätt att göra färgglada rep leksaker är bra för någon storlek hund. Bara skala upp eller ner diametern på repet att passa din hund, 1/4" för liten hund eller 3/8" för stora hundar. Instruktionerna är för en grundläggande slänga/bogserbåt l...

Remote Control pipig leksak

detta är en enkel leksak för sällskapsdjur. Jag kom upp med detta att underhålla min hund. Du kan använda olika storlek fjärrkontroll bilar för olika stora hundar och olika typer av terräng.Steg 1: material Vad som behövs:Remote Control bilPipig leks...

Virka en tuff hund bogserbåt leksak från gamla strumpor

Om du har en hund som älskar att spela bogserbåt och en hög gamla, holey strumpor ligga runt huset, då är detta Instructable för dig! Det visar sig att du kan klippa gamla strumpor och förvandla dem till något som liknar tjockt garn. Detta garn - som...

Stickade hund leksak

denna enkla hund leksak kommer att vara lätt att göra och denna leksak är justerbar för större och mindre hundar :)Steg 1: Samla ditt material Behöver du följande:1-2 olika färger eller garn eller mer (jag använde röd Heart varumärke garn)Sax (Hur an...

Skydda din utanför hundar från kylan

blir det inte som kallt i norra Alabama som den norra US påstår men vi ser fortfarande enstaka temperaturer i tonåren och ibland ännu lägre.Min yngsta son äger två stora hundar, en är en Siberian Husky och den andra är en Skalliknande blanda. Deras n...

Tips på hund leksaker som verkligen fungerar!

vilken typ av hund har du stor och tuff eller liten och söt med detta instructable lär du dig hur man gör leksaker och vilket märke leksaker för att köpa.snälla, kommentera gärna...Steg 1: vilket märke ska jag köpa!?! det beror.stora varumärke leksak...

Tips på walking hundar som verkligen fungerar!

Har jag samlat lite matnyttigt på walking hundar både av TV och personliga erfarenhet här några tips. Tips att du verkligen kommer att använda från både "Dog Whisperer" TV-show, och jag själv. Välkommen att ställa frågor om din hund eller hund i...

Anpassningsbar rullstol för handikappade hundar

För några månader sedan upptäckte vi Luisa, en handikappad valp som föddes utan frambenen på webbplatsen för en djurskydd organisation (www.pro-tier.de) och beslutade att bygga en 3D-tryckt rullstol för henne. Under tiden vi avslutade rullstolen och...

Awesome hund barnvagn från en begagnad jogging stroller

det finns ett problem. Du som kommer går eller springer med din medelstora till stora hund, men han bara inte kan hålla längre. Om han har fått en tillfällig skada eller en permanent funktionsnedsättning, vill du inte lämna din workout buddy bakom. K...

Hur man skriver en berättelse

Det var längesen! Jag är så ledsen att jag inte har utstationering något i evigheter! Mycket har hänt ändå, men jag har börjat en ny ritual (se sista steget för mer information). Hursomhelst, jag har vunnit tre tävlingar hittills, och tidigare var tv...

Göra en stark hund koppel

jag älskar hundar. Eftersom hundar är AWESOME! Stora hundar är SUPER awesome, men de kan gå igenom normala koppel som godis. Tack och lov, Tandys läder gör en stor läder kit som håller upp allvarliga övergrepp. De varierar normalt från $8.00-25,00 be...

Cirkulär Laser kanterna på en Epilog... En verklighet...

Vänligen rösta för detta för Epilog Laser tävling!bgerens (även känd som Bob) och jag var yammer-jammering om jig byggde jag här - > med en "Bevel-ish" bra tid på Laser!...Vi fick att tänka, och han nämnde att han hade en liten Visa skivspela...

10 ovanliga använder för tennisbollar

tennisbollar är allestädes närvarande och billiga. De är bra för tennis... en liten stund. Sedan de förlorar det sorglösa, Tiger-liknande bounciness och bli hund toys.* men vad om du inte har en hund? Vad kan du göra med några tennisbollar?Tvätt? Ja,...

Hemlagad hundmat, glutenfri

hög kvalitet kommersiella hundfoder är dyrt. En 35 pund påse av Science Diet, är exempelvis nära $50. Och för pengarna får du sådana välsmakande ingredienser som kyckling biprodukt måltid, pulveriserad cellulosa, majsglutenmjöl, sojamjöl, kyckling le...

Hur till hålla din familj av köket!

Du vet att det är sommar när AC körs 24/7 och utanför termometern läser 80 grader vid midnatt.Det sista du vill göra är värme upp huset matlagning en måltid... men ingen är på humör för en annan chef sallad.Ta det utanför!Visst, BBQ grilla är bra......

10 minuters hund krage

inte känner för att spendera $60 för en anpassad hund krage? Gör en gratis – på kortare tid än det tar för att avsluta en kopp kaffe.Steg 1: Samla leveranser Vad du behöver:HundGamla remmenSlag med extra hål ända till slutet kommer att snabbast, men...