Stow-Away Whiteboard och magnetiska verktygshållarenLägga till en glidande, vippande whiteboard eller en smart magnetiska verktygshållare till din bänk utan hogging upp värdefull plats.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Verkligen händig magnetiska verktygshållaren

detta Instructable är inte utmanande men det är mycket praktiskt.Jag har en "sak" för magneter; Jag har dussintals dem och alla av dem arbetar för mig - att göra något nyttigt.Steg 1: Lätt att hitta / praktiskt att använda En av mina favorit käl...

PLASTFLASKA VERKTYGSHÅLLAREN

DETTA ÄR BARA EN ENKEL VERKTYGSHÅLLARE SOM GÖRS FRÅN HELT SKROT, AVFALL MATERIAL SOM JAG FANN DET FALLIT I MITT HUS.DENNA VERKTYGSHÅLLAREN HAR TRE SEPARATA FACK FÖR SEPARAT LAGRING AV OLIKA VERKTYG.NÅGRA AV MINA VERKTYG VAR HELT ENKELT FALLIT PÅ MIN...

DIY snabbt byte verktygshållaren Post verktygshållaren QCTP för hemlagad Mini svarv

DIY snabbväxling verktygshållaren Post verktygshållare för hemlagad trä Mini svarv CNCMin svarv kom med en fyra-vägs verktygsfästet och jag ville konvertera till en "snabbväxlingssystem". Snabb förändring system är mycket lätt för DIY, men jag b...

Penna & små verktygshållaren

här är en snabb och billig penna och små verktygshållare som jag gjorde för mig själv. Jag gjorde det med en liten ruta, inre rullar toalettpapper, brunt återvinningspapper och tejp. Det finns många alternativ och möjligheter för ett projekt som den...

Julkort Display och Stow-Away

Det är vanligt att ha överblivna presentpapper efter semester, liksom ett överflöd av presentförpackning. Tunn-grade kartong av kläder lådor i synnerhet kan utföra precis som ek tag, och utan en mycket belagda, märkesvaror finish, kan de vara lika br...

Gör en bärbar verktygshållaren

detta instructable visar dig hur man gör en bärbar verktygshållare ur en gammal resväska.BTW här är min första instructable!SNÄLLA RÖSTA PÅ MIG!Tack!Steg 1: Delar och verktyg som behövs Lim (varmt lim, epoxi eller fogtätning...) eller kardborrbandRes...

Glödande laser skär hänge med magnetiska batterihållaren

Efter att ha provat ut olika mönster under de senaste månaderna (kolla in min andra Instructables), kom jag äntligen fram med denna. Inspirerad av instructable ledde örhänget, slutade jag upp med hjälp av magneter att hålla ett mynt-cellsbatteri och...

Arbeta bänk verktygshållaren

Jag är ny på detta, så snälla ha tålamod med mig om detta inte låter rätt.Min (elektronik och datorer) lekrum har begränsat utrymme på grund av alla de saker som jag har samla de senaste 59 åren. Du har någonsin sett filmen Grand Torneå starring Clin...

Gör din egen Whiteboard och anpassad kalender

Vissa kalendrar ger dig den veckan börjar med söndag, några börjar måndag och så vidare. Jag har min helg fram och centrum för mig att se och sedan resten av veckan kan visas på sin rätta plats efter helgen.Om du arbetar från tisdag till lördag likso...

Flera Rack multi-purpose skruvmejsel/verktygshållaren

Detta är min flera Rack multi-purpose skruvmejsel/verktygshållare.Som ni kan se den rymmer mycket mer än skruvmejslar... bara något som kommer att passa eller hänga upp den. Med en hållare som denna, kan du enkelt se om skruvmejsel är rätt chef du be...

Pocket whiteboard och FÖRHYDA med saker du redan har (billigt och enkelt!)

Detta är en annan MILLANS (saker du redan har) instructable. i den, kommer jag visa min design för en snabb och enkel whiteboard som du kan göra med saker du redan har, och den levereras även med ett omslag som fungerar som ett suddgummi!Steg 1: Sake...

Woodturning verktygshållaren

Hur man bygger av en woodturning verktygshållare...

Verktygshållaren PVC borr/

Jag kunde plocka upp en massa andra hand försiktigt Ryobi verktyg av craigslist, för att eventuellt öppna en maker utrymme här ute i Freeburgs. För närvarande har jag dem ganska mycket fastnat överallt & beslutat att det måste finnas ett bättre sätt...

Pneumatiska verktygshållaren

Svänga ut tryckluftsverktyg innehavaren att hålla verktyg tillgängliga och ur vägen.Steg 1:Steg 2:...

Lös Tinker Toy verktygshållaren

detta byggdes in i weekly challenge (hjul). Den är gjord av tinker leksaker, en Tupperware behållare och vissa kartong. Jag monterade tinker leksaker till bil form, sedan zip-låst Tupperwaren. Kartongen var då zip-låst ner till Tupperwaren. Det rulla...

Pier 9 Guide: Nybörjare och avancerade CAM programmering

Detta Instructable är för Workshop användare vid piren 9. Den var ursprungligen skriven av Dan Vidakovich.Detta Instructable är en detaljerad, steg för steg-anvisningar för hur du kan programmera en del med hjälp av CAM (Computer Aided Manufacturing)...

Maker Cart

Maker vagnen är en mobil makerspace utformade för att användas till praktiska projekt i mitten och klassrum.Denna version är utformad för att samverka med leveranser och lagring i de vänners Central School makerspace, vilket möjliggör flexibel utbyte...

Verktyg hållare / Pin kudde

Detta är en verklig praktisk hållare jag kom upp med för de känsliga verktyg såsom pin vice, delikat pincett, synålar och pins. Även herrelösa craft bladet.Jag limmade 6 vin korkar till burk lock med e6000. Och det är det. Burken håller pennor, och d...

Förinställa pinnfräsar för att behålla balansen

Denna teknik kommer att producera repeterbara verktyg stack-ups när du byter slitna pinnfräsar. Det kommer att behålla sin ursprungliga balans och offset tillsammans med dess dynamiska egenskaper.Ytterligare läsning, Klicka härSteg 1: Balans och Tap-...