Strisser; vit kanin tjejtabbordning för min systerdotter som vände 10. Jag tror det är typ av en personifikation av den kanin som hon har i bakgården. Det beställdes vara med långa öron, svarta och bruna fläckar. Hade också svårt med de svarta och bruna fläckarna i slutet, så att endast en brun fläck runt ögonen. Är hon inte söt?

Jag använder den grundläggande stygn räknat från roboten publiceras i Craft nr1 och skapad av ElisabethD finns på http://www.etsy.com/shop/gourmetamigurumi

Jag justera mönstret något gör benen längre, och med tiden har jag utvecklat en speciell typ av ögon.

Kanin-tjej bär stor vit hårig moonboots med brunt och rosa randiga strumpor som når ovanför knät. Det är obeslutsam om hon bär en kort mini kjol eller om de är hot-byxor... Kanin-girl har även en fluffig bob/scut/bush/svans.

Relaterade Ämnen

Alice busting ur den vita kaniner house kostym! Inte din genomsnittliga Alice!

Kontrollera den kostym jag gjorde till Halloween 2008. Jag älskar Halloween och att göra crazy kostymer, förra året var jag den vita häxan från Narnia (inklusive hår!) Jag har också varit The Queen of Hearts, Törnrosa och Rainbow Bright, alla handgjo...

Vit kanin portmonnä - mörka Alice Costume tillbehör

Hej!För årets kostym beslöt jag att skapa en "Alice i Underlandet Dark" outfit, komplett med en makaber White Rabbit väska.Tillbehör som du behöver:--Vit kanin leksak som handlar om naturlig storlek (I got mine från "Toys R Us")--Sax--...

Honey Bunny

gjorde denna kanin tjej att jag kärleksfullt heter honey Bunny från ett lejon varumärke mönster kallas bästa Bunny. Jag virkade henne från Vanna's Choice vit och dammiga rosa garn. Jag gav henne också en suddig liten svans tillverkad av ett annat gar...

Mad hatter i läskiga mark

en rolig natt med min syster i vit kanin, själv mad hatter... det var bomben...

Bunny kalebass Chick boet Craft

jag växte ett överflöd av fågel hus kalebasser för bearbetning av flera år sedan. Nyligen hittade jag en av mina torkade kalebasser som var i bättre skick än resten. Jag ville göra ett hantverk med det men jag visste inte vad jag ska göra. Jag var tä...

Alice i Underlandet Lip Art

Steg 1: Drottningen Med rött från min makeup forever flash lastpall ska jag placera Queens hjärtat i mitten av mina läppar.Steg 2: Cheshire Cat Med hjälp av NYX lippie i färgen ros jag är att placera det i remsor och sedan tar den varma Rosa från mak...

Mommymae's halloween 2008

vi åkte med en alice i Underlandet tema med alice, cheshire cat, queen of hearts och vit kanin. Det enda som inte gjort av mig är skor, strumpor och väskor. Jag använde generiska kostym mönster för cheshire katt och kanin, en gammal klänning användes...

Onda White Rabbit docka/leksak

onda White Rabbit "Marionett"(en vriden version av den vita kaninen från "Alice i Underlandet" av Lewis Carrol)IT alla kom om eftersom jag skapade tilld av kanin tecken för ett företag kommer upp till påsk och något bara klickat i på g...

Filmen Gift Box

jag är en av legionen av människor som gillar att ge DVD-skivor till jul och födelsedagar. Du har förmodligen fått "Dirty Dancing" från en av oss.Men varför ge bara en DVD? Varför inte ge din vän / syskon/betydande andra upplevelsen av filmen?Ta...

Den senaste tårta

Detta inlägg är att visa att din fantasi kan bygga något. Cheshire Cat "ansikte" Jag har haft i många år väntar för rätt projekt. Detta är för en tävling på San Diego county fair där temat är runt Alice i Underlandet. Finns i vit kanin hjärta ca...

Vit tjej

min första tanke var att vara en stereotyp vit tonårsflicka: Starbucks, iPhone, leggings, ugg stövlar, du vet borren. men sen tänkte jag, om det inte är en ordlek, vad är poängen?och med det, den bokstavliga vit tonårsflicka föddes.i grunden var tänk...

Googie tjej kostym

i år var jag en "Googie girl", som är en sci-fi tjej med roliga space tillbehör, som en ray pistol! Jag faktiskt fick idén titta på kostymer på Pinterest och kom över en läskig clown makeup med vita fräknar som påminde mig om stjärnor och en gal...

Bräserad vilda kanin gryta-från fältet till tabell

Här är en kanin förföljd, skott, flådd, slaktade och kokas i juiced äpplen och hemodlade grönsaker att göra en tjocka och välsmakande gryta.När jag var yngre brukade jag äta mycket kaninkött mest för att jag var hungrig och ont om kontanter. Jag höll...

"Mabel" en stickad mjuk kanin för små händer (eller stora händer)

Jag har velat göra en uppstoppad docka eller leksak för åldrar och åldrar. Så jag äntligen fick allt tillsammans och här är Mabel. Mabel är faktiskt min farmors namn. Hon var en snygg dam och jag saknar henne. Det verkade ett mycket passande namn för...

Påsk kanin godis burk luft torr lera dekoration

Fyll denna älskling burk med alla typer av färgglada godis att ge bort denna påsk. En påskharen sitter stolt i ett bo av gräs med miniatyr påskägg med luften torr lera. Vilken rolig sätt att fira påsk av skulptera din alldeles egna kanin!Material som...

BOVAKTIG kaniner! (Grundrecept och dekoration)

Detta Instructable är för min BOVAKTIG kaniner cupcakes, en idé som jag kom upp med ett tag sedan när att hjälpa en vän brainstorma cupcake dekoration idéer och jag fick äntligen runt för att göra dem!För dessa cupcakes använde jag bas receptet på jo...

Sy snö kaniner

dessa söta kaniner tar cirka 20 minuter för att göra och är en stor snabb gåva.Steg 1: leveranser ~ Limma pistol~ Nål och tråd~ Svart Fleece~ Vit Fleece~ Röd Fleece~ Rosa FleeceSteg 2: Kroppen Klippa ut kroppen med vit fleece. Sedan sy sidorna tillsa...

Påsk kanin Finger marionett

Hej! Jag ska visa dig hur man gör en söt kanin finger marionett till påsk som du kommer att älska. Denna docka kan vara enkelt skräddarsydda (t.ex. det behöver inte vara lila) och att göra korgen är valfritt!Hoppas du njuter!Vänligen kommentera, följ...

Att göra en kanin mask på laser

Hey guys! Exakt vad titeln säger - vi kommer att göra en kanin mask på laser. Låt oss komma igång!Ingredienser:-Vit kartong (jag fick fancy och används glittrande grejer från Joann's.)-Rosa kortpapp-Metallic kortpapp-Maskeringstejp-Resår/gummi sträng...