Styra DC Motors(PC Fans) med Arduino och Relay boardI detta instructable kommer vi att se utan att gå in i detalj, hur man använder 12V DC motorer (PC Fans) med Arduino och relay board eBlock

Se Steg
Relaterade Ämnen

Popup strålkastare blinkning med arduino och relay board med min miata.

oroa dig ledningar upp växlar att göra miata strålkastare wink är en smärta, inte detta är något mindre smärtsamt.mitt mål med detta projekt var att göra strålkastarna blinkning eller slå andra saker med fabriken. Jag trodde det skulle vara vägen sva...

Bildskärmsmenyn ljud ATM-7 Smartphone talaren med Arduino och Blynk

Dessa dagar finns det flera sätt att genomföra flera zoner ljudet med smartphone baserad kontroll men de flesta är begränsade till ett par zoner eller kräver dyra egna rutor i varje läge (Hej! Sonos). En talare väljare ansluten till en mottagare med...

Hur man styr motorer med Arduino och RC mottagare i 10 minuter

Detta är min andra handledning på att kontrollera saker med Arduino och R/C-mottagare. Om du inte har tittat på min första tutorial jag föreslår att du tittar på det första, här: i den här guiden kommer vi att titta på hur man styr motorer också anvä...

Kontroll av en DC motor med Arduino och Visual Basic

Hej vänner detta är mitt första inlägg i instructables.com där jag kommer att försöka ge mer nyhet des ofta.Idag är temat med Arduino och Visual Basic.Det projekt som vi ser idag är controller en dc-motor med Arduino och Visual Basic.För att styra en...

Styra din Tv, Dvd och ljud system med Arduino och Android

Hej alla, detta är min andra instructable och min första på engelska, så, ledsen för misstag.Jag vill dela detta projekt det handlar om hur du kan styra din Tv, DVD och ljudanläggningen med Arduino och en app för Android med app inventor.Om du gillar...

Hur använder gamla Stepper Motors med Arduino och A4988 Driver

Jag har varit med stegmotorer ett tag nu, och de är fantastiska för alla typer av robotic projekt.Idag kommer jag att dela de saker jag har lärt mig hittills om återanvända gamla stegmotorer bärgades från skrivare. Identifiera stegmotorerStegmotorer...

Multiplexering med Arduino och 74HC595

74HC595 är en lätt och billig (på cirka 60 cent styck) sätt att öka antalet digitala ut stiften på din Arduino. I denna tutorial ska jag visa dig hur man kör upp till 16 lysdioder med en 74HC595 med hjälp av en teknik som kallas multiplexing. I slutä...

Kontrollera en LED med arduino och Wifly sköld

För att visa hur du kan styra enheter via wifi med hjälp av arduino wifly shield, kommer jag slå på och av en LED genom att skicka en http-begäran från webbläsaren till wifly sköld.Krav:1. Arduino uno2. Wifly sköld3. ledde4. 220 ohm motstånd5. ett pa...

Kontrollera en RGB ledde med Arduino och bearbetning

detta instructable (min första inte mindre) visar hur man styr en RGB ledde med bearbetning och arduino.Den viktiga funktionen att vara färg markeras genom att klicka på en bild, RGB-värdet för den pixel du klickar på bearbetas och skickas till den a...

Mugg musik: Förvandla vatten till ett Instrument med Arduino och ChucK

Vad händer om du slå alla ledande yta till ett instrument? Gillar, säga... en mugg vatten? Bäst av allt, är det billigt; du behöver bara $1 värt extra elektriska komponenter (inte inklusive Arduino).För detta projekt, min vän skörd och jag kombinerad...

Säkerhetssystem och tillgång kontroll med Arduino och RFID-

säkerhetssystem och tillgång kontroll med Arduino och RFIDDetta projekt är en evolotuin av mitt första projekt kallat "Arduino - Security System och Access Control"Som ni kan se på bloggen http://arduinobymyself.blogspot.com.br/2012/03/arduino-s...

Power övervakning med Arduino och logga in i Google blad

Sedan senaste veckorna tänkte jag på att göra ett projekt som kan hjälpa mig att hålla ett spår på min dagliga energi användningsområden. I detta projekt använder jag en 30A övervakning styrelse. denna styrelse har 6 strömsensor som kan läsa upp till...

Roligt spel med arduino och bearbetning

Denna tutorial ska show dig hur man gör en första person FPS-shooter i bearbetning med hjälp av en arduino. Detta projekt lämnades till oss som en avslutande tentamen i en teknisk specialkurs, (gymnasieskolan).Video av projektet! :) (Svårt att spela...

Rörelseaktiverade ljus med Arduino och HC-SR04 sensor

Jag gjorde detta projekt för länge sedan att tända upp i köket när jag öppnar bakdörren.Tanken var när jag öppnar bakdörren, detta ljus som tänds under 15 sekunder och som ger mig tillräckligt med tid att nå strömbrytaren på den motsatta väggen. Före...

Kapacitans mätare med arduino och 555 timer

KAPACITANS MÄTARE MED ARDUINO OCH 555 TIMER CHIPDetta projekt syftar till att bygga en enkel kapacitans mätare, en enhet för att mäta kapacitans i nanoFarads och microFarad, med en räckvidd på ca 1 nanoFarad till hundratals microFarads.Detta projekt,...

Kontrollerar ledde med Arduino och C#

Hej vänner detta är min första Arduino Tutorial på att kontrollera ett LED med Arduino och C#-program.Du behöverArduinoen1K ResistorLEDProgramvaraArduino programvara - www.arduino.ccMicrosoft visual C# / Visual StudioLED är ansluten till Pin 13.Titta...

Spela upp ljud på dator med arduino och progduino

Idag kommer jag visa dig hur lätt det är att bygga en enkel spelare och kör det på datorn med arduino och progduino.Läs mer om progduino: http://www.progduino.comSteg 1: Arduino kod - spelaren på din dator.Kopiera koden till din arduino redaktör.void...

Styra servon med Arduino och RC mottagare/Transmiter

I denna Tutorial ska jag förklara hur man styr mer än en servo med endast en kanal för dina Transmiter/mottagare och program egna rörelser. Det är nyttigt för komplexa rörelser som robotarmar.Du behöver:-Arduino Uno-Transmiter-Mottagare-3 servonSteg...

Styra allt med Arduino och en infraröd fjärrkontroll

Hej, detta är min första instructable och tänkte jag skulle visa en snabb demonstration av hur man styr något såsom ljusdioder, DC-motorer och en hel del andra saker med en arduino och ganska mycket någon infraröd fjärrkontroll. Första gången jag för...