Styrelser & emballagetråd garn: A Rafter bokhyllaprecis efter att jag avslutat bygga min små (~ 200 kvadratfot) hus (om något sådant projekt kan någonsin sägas göras) fann jag mig i trängande behov av mer bokhyllor. Jag hade byggt en bredvid mitt skrivbord, och hade en kort sträcka av väggen där jag kunde placera en fristående uppsättning av hyllor, men det var det. Inte alls tillräckligt för en särskild bok missbrukare. Det enda jag kunde komma på att göra var att hänga hyllor från undersidan av min sovloft. Jag hade inte tid eller energi att göra ett riktigt jobb med det, och stenlagda tillsammans 20 fot av hyllor från Rota styrelser, balning Bindgarn (mitt hus är byggt av ljus halm-lera, så jag hade ganska mycket av detta), och några skruv ögon som jag hade på hand. Det tog en timme eller så att bygga med handverktyg (en push borr, en såg och en skruvmejsel, det senare för sticka genom skruv ögon som ett handtag för att vända dem).

Det är inte elegant men mer än tio år senare det fortfarande håller upp mina böcker.

Jag kommer inte att göra en steg för steg för den här en. Dina omständigheter sannolikt kommer att vara annorlunda, och jag tror en kort beskrivning med bilder kommer att förklara teorin tillräckligt väl. (Att inte nämna att för att göra ett ordentligt steg för steg-jag skulle behöva ta alla böcker ner, och det är en hel del mer arbete än att bygga hyllor!)

5 fot styrelser stöds i en vagga av öglor av balning garn — tre öglor för hyllor avsedda främst för pocketböcker och fyra för hardbacks och större böcker. Varje slinga kräver två skruv ögon, en fäst längst ned i rafter och en bredd av styrelsen bort att undersidan av loftet själv. Att få styrelsen att sitta (rimligen) nivå är lite petiga och kräver förmodligen vissa obundet och retying knop tills du är nöjd. Vid denna punkt kommer hyllan fortfarande utseende lite diffust. Aldrig rädsla! För att lägga till böcker och titta på det stabiliseras.

Relaterade Ämnen

MER NOMAD möbler: Folding skrivbord

hur man läser detta Instructable: (A) läsa titlarna introduktion #1 och introduktion #2. (B) välja #1 eller #2 att läsa i sin helhet, beroende på din lokala förhållanden. (C) eller läsa dem båda. (D) Fortsätt till steg 1.Introduktion # 1 för läsare m...

Papper hantverk: Bokmärke hantverk

bokmärke hantverk är enkel papper hantverk som barn i alla åldrar kan göra! De är också ett perfekt sätt att säga "Välkommen tillbaka!" till dina elever när de kommer tillbaka till skolan i höst.Vad du behöver för detta papper hantverk:• Dum Dum...

Statliga garn styrelse.

jag såg detta på Pinterest och med alla hjärtans dag kommer upp snart jag trodde det skulle vara den perfekta present till min flickvän. Hon föddes i Kentucky och flyttade till Texas när hon var ung. Så jag tänkte det skulle vara bra att placera båda...

IKEA bokhylla förvaringsbox (feat. katt silhouette)

Som en massa människor där ute har vi vår andel av Billy bokhyllor från Ikea. Billiga, robusta, enkla, vilt tillgängliga. Det är bara för mycket pengarna när det gäller att inte ha några i ditt hus. Som är som vi hålla fylla dem, det bara inte ser re...

Återvinn T-Shirts till sömlös garn

Vem som helst vet du sannolikt äger minst en T-shirt, om inte tiotals eller hundratals av dem. Som ett resultat, verkar de vara en av de mest "disponibla" artiklarna av kläder i dagens värld. Gå in i någon Second hand butik, och du kommer förmod...

Inbyggd bokhylla

Mitt vardagsrum var ursprungligen uppdelad i två separata rum. Väggen hade slagits ut långt innan jag köpte huset, men det fanns fortfarande två dörrar alldeles intill två varandra. Det var en liten Hall eller passage framför en av dem. Eftersom jag...

Guide till att bygga en inverterad bokhylla

Om du är typen av person som älskar att läsa och samla böcker, måste du vara beredd att ta itu med ett problem: förr eller senare kommer du till slut på tillgängligt utrymme för dina böcker. När du har nått gränserna för bokhyllan, kommer du att behö...

Baby ändra bricka som passar på en bokhylla

spädbarn måste ändras. Vissa folk vilja ändra 'em runt höft höjd. För att vara säker: du kan köpa ett fint skötbord som att åstadkomma förändring. Eller kan du ändra din bokhylla till en monter för en bricka som kan ändra förekommer naturligt. Och nä...

60 minuters bokhylla

jag hade en brainfart i morse som förvandlat en $10 extra skrot plywood till en riktigt cool 5' lång, designery bokhylla som någon yuppie idiot skulle förmodligen betala ett par hundra för.Varning: detta förfarande innebär omfattande lame träbearbetn...

Bokhylla: Resa bokhylla i en resväska!

Detta Instructable kommer att förklara hur jag gjorde en resa bokhylla som fälls i en resväska. Konstruktion är ganska grundläggande--du passar trähyllor i en gammal trä-sidig resväska. Nedan kan du läsa lite mer om min inspiration för projektet, men...

Bokhylla (eller grundläggande hylla) för lite till ingenting!

Detta instructable är att visa dig hur man gör en anständig bokhylla eller bara en grundläggande hylla, för endast en liten mängd pengar, eller i mitt fall, gratis. Jag var extremt uttråkad på jobbet när jag testade denna bokhylla, och det fungerar m...

Bygga en "READING RAINBOW" bokhylla

det finns inget bättre sätt att garantera att dina barn kommer att älska något och sedan bara ha dem utforma det själva. Detta nyckfull bokhylla var uttänkt av min 5 år gamla, och med en liten familj samarbete blev det verklighet. Det är ett säkert s...

Koppar och bränns trä bokhylla

Jag hade sett en hel del DIY artiklar om att bygga möbler med trä och rör, och sedan också började se saker om bränns trä. De två bara passar ihop briljant, eftersom det ger lappa lite av ett modernt utseende samtidigt som en äldre känsla.Eftersom vi...

Hörnet bokhylla för barn.

I'm a big fan of shelves. Mina barn har en ständigt växande samling av böcker och mer hyllor var i ordning. Jag blev inspirerad av en annan Instructable liknar min design. Göra bara en sökning på "hörnet bokhylla" och du hittar den. Min idé kall...

Elskåpet bokhylla från vänster över golv

detta är en robust alla trä skåp bokhylla. Den är gjord av golv och hålls endast pinnar och lim. Denna bokhylla är 3 fot bred x 2ft lång och har 6 kuber ungefär 1ftSteg 1: Vad du behöver verktyg du behöver:hantverkaren borr/borr (att borra hål för tr...

Skrivbord-storlek flygel bokhylla

har du någonsin velat få det musikälskare i ditt hus en present som de kommer att minnas utan att betala mellan $15,000 till $150,000 för en konsert flygel? Väl är här din chans! Jag ville bygga en bokhylla som skulle sitta tätt på ett skrivbord och...

Dolda bokhylla dörr med magnetiska lås

jag hade min träbearbetning butik i källaren förrådet, men folk alltid Tjuvkika i försöker se min halv färdiga skapelser. Jag bestämde mig att göra rummet lite mindre iögonfallande.Det tog mig ~ 12 timmars arbete sprids över ett par helger. För det m...

Hur man bygger en Plywood bokhylla

efter flera år värt frustration med de hängande hyllorna av el-cheapo bokhyllor förlagda full av böcker, och en begränsad budget, bestämde jag mig att ta saken i egna händer. Denna bokhylla är tillverkad av 3/4" plywood, 2 x 4: s och lite trim. Den m...

Hur man gör en bokhylla berg!

Min flickvän har en massa böcker. En hel del inbundna böcker. Ett berg av böcker. Vår lägenhet har exakt noll hyllor. Men det finns sexton fot av klart väggytor som en bokhylla kan gå upp mot och ingen av butiken köpte laminat versioner överklagas. S...