Sugru custimized headset med löstagbar knopparhoppa nonsens om du omedelbart vill börja göra och gå vidare till steg 1!
Hej volks, detta kommer att bli min första instructable och jag börjar med något riktigt enkelt åtminstone något inom hälften en timme eller så.
Förresten är det 4 klockan i kväll här i mitten av ingenstans i CentralTyskland och efter 2 dagar att vara sjuk är jag uttråkad av sov- och väntar på svaret av min framtida flicka. Så kan ge något att tänka på för hjärnan och koppla av lite i hjärtat.
Greetz till Andy och instructables team, du gör ett bra jobb!
Ok.

Vad handlar om:
Så snart jag läste något om sugru var detta min första tanke. Min anatomi verkar inte passa standardiserade normer eller tvärtom, så det varje gång en verklig smärta för att hitta hörlurar eller headset att passa mina öron. Jag gav upp för länge sedan begränsa mig själv att lyssna på musik i 1 timme max. tills min öron börjar utveckla smärta eller enkel oroligheter på grund av hörlurar, headset används. Ja finns det alternativ som anpassade monterade örat telefoner men varken jag är villig att spendera några hundra för detta eller de verkar bry sig om "normalo" funktioner som integrerad mikrofoner och kompatibilitet med gemensamma enheter. Så är mitt mål att göra custimized earbuds för min nuvarande inear headset men utan förmodligen förstöra headsetet eller gör den oanvändbar för andra människor (som jag ändra min teknisk utrustning ofta).

Steg 1:
Vad du kommer för att behöva:
-1 påse av sugru
-ett headset att anta sugru knoppar för att göra dem löstagbara
-några vanliga verktyg att föra sugru i form (fingrar är användbara och jag tror att gemensamma)
-par öron, troligen din egen om du gör det första gången ^^
-en kopp vatten med några droppar diskvattnet tvättmedel är användbart att hålla sugru av fingrarna

Förberedelser:
-Se sugru instruktioner (särskilt han märka med allergiska reaktioner som vi ska sticka sugru några timmar direkt till mänsklig hud, särskilt mycket tunn hud inne i örat)
-Tvätta händer och öron

Bilden visar det färdiga arbetet att ge dig ett smakprov på hur det kunde se ut. Jag märkte nyss fläkten i bakgrunden, rolig bild dock.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Billigt och enkelt FPV Headset med din Android Smartphone

Välkommen till min första Instructable.I detta Instructable kommer vi att bygga ett FPV Headset.Målet var att göra en billig och lätt att bygga FPV headset för under 20$ (telefon ingår ej) genom att använda din smartphone som skärmen. Det bör vara mö...

HEMGJORD VR HEADSET med HUSGERÅD

Hej, visste du att du kan göra ett VR headset hemma? Och det inte kommer att kosta dig en sak som allt du behöver, kan du förmodligen hitta runt ditt hus. Det super lätt att göra och vem som helst kan göra det. :)För detta projekt behöver du:Klar pla...

Bärbar kondensator laddare med löstagbar kondensator!

Detta är min kamera cap laddare krets (tråd går genom styrelsen för wire stress relief) ansluten till ett AA batteri (blå bandet är för tråd stress relief).Den unika (förmodligen) del av detta projekt är att jag använde två små magneter från en dator...

"50" / femtio nyanser av "Crocheted" grå att hålla händerna varma - Vintage inspirerade Hand Muff / varmare med löstagbar blomma!

Värma händer = ett varmare mig! Mina händer är alltid de första att gå iskallt när det blir kallt ute men när de är varma jag är en glad Dam.Vi har alla sett muffar innan, jag hade en som barn och jag ser dem ibland visas på vinter bröllop. Vad jag i...

ANVÄNDNING XBOX360 Headset med Xbox en

inte köpa ett annat headset när du kanna mod den gamla att arbetaSteg 1: verktyg Allt du behöver är ett litet par av fräsarXbox ena kortet låda (se bilder)Och en mini Hörlursadapter (se bilder)Steg 2: Skär plast proppar av 360 Headset Med klippaggreg...

Knex Light Duty Assault Rifle med löstagbar lager

sorta grundläggande Knex gun... ingen auto funktion... skjuter ca 20 ft med ordentlig resår... något exakt... alla som kan komma med ett sätt att effektivt omvandla detta till semi-auto är mer än välkommen att ändra det som de tycker passar... brände...

Knex Luger med löstagbara mag.

Knex pistol baserat på den tyska Luger med en nya flyttbara Mag. Dess fick ingen gummiband på eller mag pusher i bilder, men självklart var de går. Detta är gamla bilder, tagna b4 min telefon fick tvättas. Förbättrat den nu, extra legnth läggas till...

Knex scorpion (smg) med löstagbar mag

detta är bara en knex scorpion smg att jag bygga med en detechable mag spänna är ganska gd...

Hjälmen headset med en Linkit

HejDetta instructable kommer guide att göra ett Headset som kan vara gömd inuti en hjälm så än kan du höra låtar och delta i telefon samtal medan kör...!!!Steg 1: Komponenter som krävs Linkit en styrelseHjälmSD-kortGSM SIM-kortTSOP1738IR-fjärrkontrol...

Horrokrux Cave Harry Potter med löstagbar topp

Låter komma igångVänligen rösta (det tog mig och min lillebror över en timme att bygga för faktumet att vi skapar det när vi går längs)Steg 1: Samla matirialsdu behöver 2 stora bitar av kartongblå konstruktion papperMassor av svart konstruktion pappe...

Knex assault rifle (med löstagbar mag)

min nya knex assault rifle.mag baserades på big z mag...

Greppa om din kniv med Sugru

min fickkniv av de senaste sju åren behövs nya grepp. De blå Neoprene skär i handtaget för att hjälpa till med grepp hade börjat uppdelning. När jag skulle nå in i min ficka, om mina naglar borstad mot neopren skulle jag sluta med blå saker under min...

Fixa kylskåp hyllor med Sugru

Kylskåp Hyllor tenderar att bryta över tiden. Det kan vara ganska dyrt att köpa nya hyllor från rätt märke. Sugru är perfekt för jobbet eftersom det är billigare än att köpa nya hyllor. Sugru kommer att klara mycket kalla grader, bond till plast/glas...

Fixa en rullande väska handtag med Sugru

denna gamla rullande väska till mig hade dess handtag blåsa ut. Jag kommer att reparera den med Sugru, vilket är en silikon kitt att härdar över natten.Steg 1: Busted! Plast handtag knäckt och en bit saknas. Så även om jag skruva tillbaka på, kunde h...

PC Headset till nätverksadaptern för XBOX 360 med spel ljud

är du lika trött på den obekväma XBOX 360 Headset som jag är och vill också ha bättre ljudkvalitet som du får med de headset som du använder med datorn?Göra en omvandlare för att använda det trevlig bekvämt headsetet på din XBOX 360 med eller utan sp...

Ray-Ban reparation med Sugru

jag ska vara helt ärlig här. Jag tycker mig några Ray-Bans. De tacky 70-tal porrstjärnan * guld-kantade flygare. De passar mitt ansikte fint, de ser rimligt i de flesta situationer, och de är polariserad. Och billigt.Billiga? Ray-Bans? De detaljhande...

Bifoga en flasköppnare på cykeln med Sugru

Sommaren är här! Det är en perfekt tid att komma ut ur huset, på din cykel och bege dig till den stora utomhus med dina vänner för en picknick.Sol, mat, dryck och roligt... men som mindes flasköppnare?! Tja hand denna super lätt idé tar om det! Det t...

LED-skrivbordslampa med sugru, ikea nick-nacks och kitronik kit

Jag verkar aldrig ha tillräckligt med ljus på mitt skrivbord dessa dagar, ljuset från min skrivbordslampa verkar kastade för många skuggor och tar lite för lång för att vara ljusa med en modern lågenergilampa.Jag såg den nya Kitronik Desk Lamp Kit på...

Key Cap Fix med Sugru

Jag tycker att kunna identifiera rätt nyckel första tiden användbar så har en nyckel Skyddsmuff på min dörr nyckel. Detta dela med åldern och jag kunde fixa det tillbaka tillsammans med en liten mängd Sugru.Jag kunde använda röd Sugru direkt från pak...