Sugru medicin flaskan Helperdenna enkla instructable visar hur man använder Sugru för att ändra din medicin flaskor. Inte svårare att öppna medicin flaskor. Kan justeras för att passa dina behov.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Medicin flaskan Örontoppar arrangör och Detangler.

Earbuds ständigt trassliga mess? Detta är ett snabbt och enkelt sätt att göra ett fall som håller din knoppar från trassel och skyddar de faktiska knopparna sig från skador och att förlora dyrbar silikon hörlurarna i din väska eller ryggsäck.Steg 1:...

Medicin flaskan Matchbook

detta är en användbar liten Matcha gemener/VERSALER jag kom upp med för en ny vandring. Det användes främst för matcher - alla mina andra saker var placerade på andra håll i min pack. Min vän tyckte det var cool så jag bestämde mig att dela!Steg 1: V...

Medicin flaskan Dart pistol

Saker du behöver:-dremel-medicin flaska-bic penna-rubberband-tunn tråd-liten pärla-sträng-VarmlimmaDetta instructable är hur för att bygga en dart pistol ur en medicin flaskan och jag kommer att ha youtube video Inlagd för att visa hur det fungerar o...

Lagra hörlurarna i medicin flaskor

om du har en earbud hörlurarna du kan vika upp och förvara den i en tom medicin flaskan som du kan få från alla apotek.Steg 1: Skaffa en medicin flaskan Om du inte har en medicin flaskan och sedan bara gå till ett apotek och be om ett. De har mycket...

Aktivt kol luftfilter

Detta instructable visar dig hur man gör en luftrenare att filtrera föroreningar som tobaksrök, löda ångor och många andra organiska material ur luften som du andas.Steg 1: Material som behövs och grundtanken Dator fläktAktivt kolLimFönstret skärmenS...

Artyom's Journal

detta är en handledning om Artyom's journal, som sett i Metro 2033 och sista ljuset. Den består av ett läderfodral med en kompass, några pencil innehavare och olika små påsar än utrymmet där målen hålls. Jag har bara sett en annan av dessa och det fa...

Pjäser från flaska lock

detta Instructable visar dig hur man gör pjäser med enkla objekt som finns runt huset. Detta är också ett bra sätt att re-syfte objekt som kanske annars kastas bort. Inget märkvärdigt, bara på kul.Steg 1: Saker du behöver Objekt behöver du:-Lim-Ett p...

Hur man gör en bunsenbrännare

här är ett enkelt sätt att göra en bunsenbrännare hemma med hushållens material.Vad du behöver:1. deodorant eller Aerosolspray2. aluminiumfolie3. en tom medicin flaska4. säkerhet matcher5. brandsläckare (för säkerhet!)Betygsätt detta Instructable och...

Göra en brandpost med plast saker (och en hel del instant lim)

det var en vanlig tid i livet av M.C. Langer. Du vet, onda robo-planteringsmaskiner, stor prop pistoler, vibrobots med kulsprutor och sånt. Men en dag, publicitet skolchefen en colombianska universitet (och vän till mig) anförtrott mig en bisarr uppg...

Vacuum pistol

Detta var inspirerad av Nighthawkinlight's "Hur till göra ett vakuum kanon" handledning.Jag använde:Automotive broms System vakuumpump $40 på Harbor FreightStora recept flaskaAluminium dricka sugrör $2-om på 7-ElevenKiselAluminiumfolieEltejpSupe...

Jack-O-Ghost

göra några improvized halloween dekorationer i femton minuter eller mindre med husgeråd.Steg 1: material White FabricSmå naglarMedicin flaskor *Strån **Svart SharpieHammareSax* Helst montering tillsammans** Försök få bendy typSteg 2: Bandana Skär tyg...

Bike Light 2011

bara en annan cykel ljus! Generator ljusHär är encapsolated i epoxi... Jag ska uppdatera detta Instructable på hur väl det fungerar... och med fas 2 efter snart.Dynamo Hub! Det finns flera att välja mellan. Detta är en mellanklass modell Shimano DH 3...

Pocket Sized Airsoft kulspruta

detta Instructable kommer att vara för min version av fickformat airsoft kulsprutan. Detta var inte min idé.Steg 1: Samla material Läs!Du behöver:-Borra eller Drillpress * ej på bilden *-Drillbit storlek... 1/4 i.Medicin flaskan/filmburk * bilden *-6...

Power Bricka munstycke arrangör

Min power bricka munstycken var alltid vilse, eftersom jag har mer än passar i på däck förvaring. Denna extremt enkel fix kan ha räddat min förståndet.Steg 1: Samla leveranser En 12,5 x 12,5 skumplaststycket golv pusselSharpiesBrytknivMedicin flaskan...

Magnetic Shop sopmaskin från en elmotor

jag såg en magnetic sweeper brukade plocka upp järn bitar och delar från din butik våning ett par månader sedan. Jag trodde detta var ganska cool, och sedan tittade jag på prislappen och bestämde det inte var det häftigt trots allt. Kort efter att mi...

Utvecklingen av Spitball kanonen

i steg 1 ive visas en liten beskrivning av mina tankeprocesser som har hjälpt mig skapa de fem versionerna av min spitball kanoner. I detta instructible jag kommer endast innehålla planer för version 1, 4 och 5.I detta instructible, jag kommer att ge...

Överlevnad bälte Kit

augusti 1984:jag var på en konvoj, mellan Larnaca och Nicosia, på Cypern. Det var varmt, och jag talar Mellanöstern heta.Våra fordon, ett lufttrafikföretag och rullade lätt bepansrade personal beslutat att packa det i halvvägs till Nicosia, och där s...

DIY desoldering pumpen behållare

detta är en enkel DIY projekt för lödning/desoldering.Steg 1: Samla de verktyg och material som behövs samlas, Köp inte!material som behövs:-medicin flaskan (som på bilden ovan.)-två pennies, en bör lite större än den andra.-en bit papper (c)verktyg-...

Gör en Dremel med anpassade löstagbara tillbehör!

Hello Everyone,Detta är min största Instructable hittills! Jag har designat detta för ca två månader och har verkligen haft att göra det. Det är en borr/dremel som har anpassade löstagbara tillbehör! Dremel har även en lätt tillgång batteriluckan för...