Sugru Solar lampan monterasgöra en sol-bordslampa med ett billigt solar LED gräsmatta ljus
Se Steg
Relaterade Ämnen

Fixa ett hål som är för stor med Sugru

Milwaukee Makerspace fick nyligen någon Sugru paket att leka med. Några av våra medlemmar gör några ganska cool saker. Jag gick den praktiska vägen.Jag gjorde nyligen ett raketgevär som hade en ganska stor LED i det. Tyvärr under slutmontering, leads...

Hur att reparera hål i instrumentpanelen med sugru + andra bil hacks

detta är en vänner 1987 2,5 L Porsche 944 Turbo. En vacker bil, men den tidigare ägaren hade monterat en mobiltelefonhållare till instrumentbrädan och när han tog bort den, lämnade ett antal mycket otäcka hål i läder trim.Alltid upp för en utmaning e...

Förbättrad DeWalt Drill före och efter

Jag köpte en DeWalt 12 volt borrmaskin med två "döda" batterier från en kille på eBay för ca $10 (£6).Jag skall förvandla den till en med sladd borr i flera Instructables.Sedan projektet tycktes ta ett liv för sin egen och jag fann mig själv att...

Bent Lamination Plywood Lamp

För närvarande studerar jag design. Jag har varit träbearbetning och bearbetning för ett par år. Det började som en hobby, även om den alltid gör jag tror? Snart upptäckte jag att göra saker var något jag var extremt brinner. Jag som mål att åberopa...

Projektor lampa konvertering till LED

fick jag en projektor från en vän December 2010. Det är en kraftig D100U från 1997. Det hade inte den ursprungliga glödlampan, men allt annat fungerade bra. Jag gjorde lite efterforskningar på nätet för att se om jag kunde få en lampa för det och fic...

Konvertera den IKEA Stöllet hängande lampa till ett bättre bordslampa

IKEAs Stöllet lampa har mycket som händer för det:+ lager akryl "nyanser" på förnicklad stål bokhylla+ 10 halogen spets ljus inlägg+ kvalitet konstruktion.Inte illa. Men det har också problem med:-att vara en hängande lampa-avger en ganska hård...

Hur man gör billig men mycket kraftfull LED-lampor

det har varit nästan ett år sedan jag började "LEDify" mitt hem, med resultat mer eller mindre uppmuntrande, men bara en olycka fick mig att hitta den bästa lösningen hittills.Steg 1: Motivation Hur ofta hänt att du eller någon i din familj, av...

300 Volt Steampunk Plasma lyktan

kära Steampunkers, kära vänner och anhängareSom du kanske vet att gillar jag att spela med höga spänningar och Plasma enheter... det "vetenskap & äventyr"!Med detta Instructable Visa jag dig hur man gör egna Steampunk Plasma lykta, kör med 3...

Cola flaska dekorativa ljus

detta är min första Instructable jag ville skapa något enkelt men ändå intressant. Jag snubblade över dessa "Holiday 2008" koks flaskor och mitt projekt var född. Detta projekt använder också återvunnet delar. Detta skulle göra ett bra projekt a...

Mad Scientist nattlampan

som jag bläddrade Instructables webbplats jag hittade ett projekt som jag tyckte var riktigt cool. Projektet, DYI Frankenstein lampan av (snow1434), för glödlampor för att göra en riktigt cool ljus.Trodde att det var riktigt coolt, och att veta min f...

Pipe Lamp With Antiqued Wood Base

Jag har sett många stora Instructables på att göra en pipe lampa och jag trodde jag skulle göra en av mina egna. Jag googlade också "pipe lampa" bara för att se vad som var ute på Google bilder för lite inspiration. Jag gillade idén att göra en...

LittleBitty Joe

Säg hej till littleBitty Joe! Joe är mitt skolans maskot! Tala med Joe och titta på hans ögonbryn lyfter, morrhår vibrera, ögon lysa, heart spin och höra honom VRÅL! Inte bara påverkar hans rytande arbete med vårt projekt, men det kan definitivt fung...

DIY Återvunnet skrivbordslampa

Denna helt återvunnet skrivbordslampa gör ett uttalande genom att omvandla kasserat material till något målmedveten, vilket gör det enkelt att återskapa denna lampa utan att spendera en dime. Med reservdelar från kasserade elektronik och lampor är bå...

Elektrifiera en antik olja eller fotogen lampa

innan jag börjar, jag måste säga att du kan köpa ett kit, för att byta ut brännaren som kommer att konvertera din lampa för elektriska, de finns tillgängliga på internet om du vill ha ett snabbt och enkelt projekt.Men om du gillar att göra saker själ...

Fuskare bricka

vi har en slut bord med en inbyggd lampa. Hålet i tabellen trä där lampan monteras är mycket större än bulten som håller den på plats. För att kompensera för detta sätta formgivaren en stor tunna bricka under bulten för att hålla ner. Under åren har...

Headlight replacment för cb125e

Hi Guys,Detta instructable kommer att vara hur man byter strålkastare av en Honda 2012 cb125e motorcykel med luxeon star 7 LED ljus. Den oem strålkastare för denna särskilda cykel lämnar mycket att önska eftersom den bara har en 35/35W halogen globe....

"Förstärka": Radio hacka.

"Amplify" är en revolutionerande apparat som gör att du kan förvandla din gitarrförstärkare till en radio i sekunder! Oavsett om du är en gitarr mutter, roadie eller bara fancy rapporter en förändring från din typiska radio för att få trafiken,...

Väckning taklampa

Jag gillar tanken på en wake-up light, simulerar soluppgång på morgonen för att vakna upp på ett försiktigt sätt. Det finns många kommersiella produkter för detta, vanligtvis med en formfaktor av fristående sänglampa. Jag trodde hela konceptet faktis...

Damm-rengöring kvarstad för Vinyl skivspelare

som alla som fortfarande gillar att njuta av deras vinyl vet damm är en jävel. Det konspirerar med fluff att samla runt pennan, gör lite knastrig ljud och allmänt irriterar.Jag investerade i en av dessa antistatisk borste vapen, och det fungerade. Ty...