Sunny Side-upp! Virkade äggdetta är en annan av de flera virka projekt som jag har skapat under några år, slutade jag att det precis i tid för ägg-Bot tävling. Jag planerade ursprungligen att bokföra ett mönster men jag tror att det är enkelt att reproducera - vita är 5" över, medan äggulan är 2" över och är 1/2" hög. Jag stoppade den med en bomullstuss (Under äggulan). Hela tog cirka tre dagar för att göra.
Tack för att visa min virkade ägg!
Win kille
Relaterade Ämnen

SUNNY-sida upp SOVSÄCKEN ställa

Bacon lindade barnen någon??? Denna sovsäck combo inspirerades av en av mina favorit barndom böcker "Molnigt med en växlande köttbullar" som under senare år har anpassats till en animerad film som mina barn tycker också. Boken handlar om en stad...

Sunny Side Up

detta är en lätt variant av den traditionella soliga sidan upp, vilket gör dem är inte bara lätt men också mycket tilltalande för ögonen. Jag har försökt att få våren med sin härliga färg till frukostbordet.Servera den med toast eller bara av sig sjä...

USB-sladd, rätt sida upp?

Dess mycket enkelt, förmodligen omfattas innan, men här går.är du trött på att vända runt USB-kontakten, för olika enheter?Köpa Silver Sharpie markör, och markera antingen den platta sidan eller den runda sidan av kontakten, så att du kan infoga det...

Sunny-sidan upp frukost Nachos

om du är trött på att äta samma gamla frukost varje morgon, här är en lätt, snabb Nacho frukost behandla är du säker på att njuta av!För varje portion behöver du:2 ägg2 skivor Bacon1/3 kopp riven Colby-Jack ostCorn tortillachipsSalsaGräddfilSalt och...

Skapa kardborreband fäst blommor för virkade (eller andra) Caps

om du är som mig, du kanske gillar hattar att matcha de kläder du (eller någon annan) bär.Jag virkade en hatt av en mönster-bok med titeln "Söta och mysiga Caps" av fritid Arts, med mönster av Lori Adams. Mönstret heter "ruggig pillerburk&q...

ÅTERVUNNET JEAN BORDSTABLETTER - rulla upp och du är redo för en picinc

Detta gör mig så glad:) Varför? Tja, om du inte är nöjd bara titta på dessa återvunnet låt jean bordstabletter mig förklara... Återanvända blir denna glada lilla missbruk till mig och detta projekt använder gamla jeans, rester av tyger, och sedan top...

Anpassade lyser upp spelplanen för BattleCON

Detta är ett projekt jag gjorde som en final för en av mina klasser denna termin. Det är en spelplanen som lyser upp när du sätter lappar på det, och ljuset är olika beroende på vilken färg är på den. Denna styrelse är speciellt byggd för ett brädspe...

Bygga ett justerbart ställ upp arbetsbänken

Söka runt på internet hittade jag snabbt att det finns noll workbench storlek stå upp tabeller. Stå upp skrivbord har varit svepande affärsvärlden och företag som Google och Amazon beställer fler av dessa bord varje vecka. Det är bra för näringslivet...

Super Mario-knappen upp skjorta

ibland butiker bara inte har vad du letar efter och du måste göra dem själv, jag hade en idé för en knapp upp skjorta med Super Mario World kartan som en utskrift och detta var min slutresultatet.Steg 1: Designa tyget För att designa Skriv ut, jag hi...

Bygga upp ett komplett AVR och spela Mastermind!

Spelet Mastermind har funnits länge, och jag minns att få en styrelse version med färgade pinnar när jag var liten. Jag älskar detta spel, eftersom det är lösbara genom ren logik. En spelare (eller en dator/mikrokontroller) väljer en sekvens av färge...

Blinged upp knappen ringar

Detta roliga, färgglada idé för blinged upp knappen ringar korsar två projekt på den Joann hemsida: omfattas knappen ringar och knappar & Bling halsband.Steg 1: materialHär är vad du behöver gör dessa söta mönstrade ringar...Craft täcka knapparRing b...

Lätta upp namntag

Är du trött på tråkiga namntaggar? Vill du göra något häftigt och kul med Othermill? Inte leta längre! I denna tutorial Visa vi dig hur du använder Othermill för att göra ett kretskort och en aluminium frontplåten med ditt namn som skär ut från centr...

Lätta upp papper Tardis

Loving och längtar efter en Tardis är normen för alla fans av Dr vem, och således min gå-till semester för min Dr som-älskande mentor/vän var en pappersmodell Tardis. Men ville jag inte att lämna över ett enkelt papper Tardis som någon kunde bara skr...

Bakningen upp Peacock fläkten

Hej! Jag är A. Laura Brody och idag jag quiltning underlag till min faux påfågel fjäder fläkt. Detta projekt hjälper så småningom förvandla en Jazzy makt skoter till en jazzig Peacock skoter.Jag visar du processen i delar. Att göra påfågeln fjäders "...

Amigurumi Gameboy Color

tillbaka 2001 mina syskon och jag fick våra första handhållna, den underbara Nintendo Gameboy färg, som var antagligen brukas och missbrukas mer än det förtjänade av fyra ivriga barn. Medan våra original gameboy är nu långt borta, jag har provat min...

Blue Velvet mosse Coat

min mamma är en vävare. Jag hittade denna päls koncept i en av hennes vävning böcker och var tvungen att prova. Den är baserad på en gammal design grävde upp från torvmossar i Skandinavien. Således, bog kappa. Det är för närvarande en populär design...

Mänsklig Cell Mini Golf

Här är hur några folk från Brooklyn hackerspace NYC Resistor skapat ett mini golf hål inspirerad av en mänsklig cell för årliga existerat minigolfbana på Governors Island (öppnar 3 juni 2016)! Temat för den flera hålsbanan i år är "mini är den nya st...

Daterad tabell till fab rullande stol

Detta är den senaste delen i att modernisera vårt vardagsrum.Det är en solid, ek möbel som var pojkens sidobord. Jag gjorde en cool sidobord att ersätta den otymplig sak,men ville inte slänga det, tänkte att jag kunde använda det på något sätt. Vid d...

Hur att sy en huva halsduk eller scoodie!

Låt det bli känt att jag har ett litet huvud. Jag avundas människor som kan bära baskrar och virkade hattar. Jag behöver något för mitt lilla huvud under vintern och fram till nu har jag inslagning breda halsdukar runt den.Jag såg nyligen hooded hals...