Super charge och juice din uppladdningsbart batteri RC bil med solenergi

baserat på någon annan 's instructable.
Relaterade Ämnen

Super enkel och billig Arduino stötfångaren robot med 28BYJ-48 steppers

I den här videon kommer jag visa dig hur man bygger din första arduino robot, eller någon i den ordning såklart, men om du inte har gjort en robot innan då denna robot är ett bra ställe att börja, det är verkligen enkelt att förstå codewise (endast 3...

REJUVINATE och anpassa din trött hörlurar med... gamla pyjamas!

Mycket som jag gräva den vansinne faktorn för mina altoids-tin/VVS-delar hörlurar, de lämnar mycket att önska i bärbarhet.Min fancypants Sony hörlurar, (som gick saknas och faktiskt fick mig att skapa denna grejen) visar vissa slitage: skum täcker öv...

Pekskärm och uppladdningsbart batteri för PiKon teleskopet / Raspberry Pi

2014, associera Mark Wrigley Alternativ fotonik tillsammans med Andy King, en fysik och astronomi forskning på den University of Sheffield, skapade PiKon 3d tryckta teleskop. Baserat på Newtons reflekterande teleskop design använder en Raspberry Pi o...

Du Rock gitarr MIDI-controller med Bluetooth BLE och uppladdningsbart batteri

I denna tutorial kommer jag visa dig hur du slår gitarr du Rock gitarr i en MIDI-Bluetooth 4.0 controller med uppladdningsbart batteri. Lösningen var enkel men att tänka på det.Detta system har testats med iMac, iPad och iPhoneDet material vi behöver...

Hur att rengöra och reparera din Super Nintendo SNES spel patron Video

denna video om hur att rengöra och reparera din Super Nintendo SNES-spel kommer till dig med folk på Nintendo reparera butik Inc. Under de 6 åren som vi har reparera Super Nintendo-system, har vi sällan stött på ett fall där smutsiga spel inte var på...

Hur man gör en super enkel och billig EBB & flöde / Bubbleponic System

detta är ett bra projekt att komma igång med om du är nyfiken på hydroponics, detta system är kostnadseffektiva och riktigt enkla att göra. Med några verktyg och och ingen erfarenhet jag vägleder dig om hur du gör detta enkla EBB & Flow hydrokultur s...

Uppladdningsbart batteri kapacitet testare

Har du en hög med AA uppladdningsbara batterier i din låda? Några är gamla, några är nya, men vilka uppsättningar skulle du ta med din kamera på din nästa resa, och vilka som är förbi deras livslängd? Jag gillar att använda uppladdningsbara batterier...

Uppladdningsbart batteri för Arduino

Hej, alla!Du har jobbat mycket på en ny prototyp med Arduino och slutligen efter avslutade det du vill visa för dina vänner den fantastiska och revolutionerande idé (eller inte) av den produkten som du har skapat!Och om strömkälla och portabilitet?De...

ESP8266 - Li-Ion batteri uppladdningsbart batteri power lösning

Jag var frågade många gånger för en flexibel, kompakt och lätt att ladda batteri pack lösning för ESP8266 moduler.Efter många test med olika batterier och laddning kretsar, från enkla AA batterier CR2032 stackar tror jag jag hittat den bästa en från...

Laser Beam larmsystem med uppladdningsbart batteri för Laser

Hej alla... Jag är Revhead, och detta är min första instructable så är du välkommen att ge mig råd och pekar ut områden att förbättra.Inspirationen till projektet kom från Kipkay som postat en liknande version (skydda ditt hem med LASERSTRÅLAR) efter...

FACKLA eller nattlampa från A UPPLADDNINGSBART batteri från en RACKET

Hej vänner, detta är min första instructable kommer guida dig genom processen att skapa din alldeles egna led ficklampa eller natten ljus från en kasserad mygga racquet uppladdningsbart batteri.KOMPONENTER SOM KRÄVS:-1) en vit lysdiod isolerade(en so...

Sätt fart på din bil med Drills batteri

Min bil är batteriet var avgifter ändras. Varje gång jag startade bilen, kunde jag höra att en dag det inte kommer börja.Måndag morgon, har jag ett viktigt möte kl 9:00. Jag är redo att lämna mitt hus, men jag kan inte starta bilen.Batteriet har inte...

Göra en Super PaperJet och flyga över en 5-våningsbyggnad

Super PaperJet är ett pappersflygplan som kan flyga över en 5-våningsbyggnad. Den lanseras med ett gummiband.Konstruktionen är verkligen enkelt, du behöver bara:-Ett ark papper (letter eller A4-storlek)-En kniv och skärbräda (eller sax)-Ett gummiband...

Återanvända en mobiltelefon - skapandet av ett uppladdningsbart batteri.

Lång historia kort, jag var i behov av en 3-5v batteripack som var lätt, varade en anständig mängd tid och inte var för stor.Så jag letade efter något, hade jag massor av uppladdningsbara batterier som passar mina behov, men ingen som hade dedikerad...

Hur man gör ett uppladdningsbart batteri för ett projekt

Helllo. I detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör ett uppladdningsbart batteri kan använda den i ditt projekt. Detta är mycket billigt och lätt. Ledsen om bilder jag har problem med min kamera. Jag hoppas du gillar min instructable om...

Öka din laptop batteri kapacitet (runtime).

Är din laptop batteri död?Är den inte tillräckligt länge för att ta dig igenom dagen runtime?Bär du en av de stora externa batterier?Detta instructable är avsett att visa hur man kan ersätta en laptop batteri dead Li-Ion/li-poly celler och hur man ka...

Uppladdningsbart batteri för Lego Mindstorm NXT någon version

varning: polaritet måste kontrollera 3 gånger för att se till att innan anslutande batteri Tänk på detta som en shot affär. Dessa kommer att påverka garanti på produkten så om du har garanti inte prova det PLZ. Om du verkligen vill göra det gå ett hu...

Super Awesomeness och Super hjälte Justiceness

Hälsningar jordbor! Här kommer jag visa dig hur man bygger en super awesome arkad maskin med mestadels återvunna delar!Här är några av inslagen i denna arkad super awesomeness:Över 2000 klassiker, 9 emulatorer, 4 USB-portar för styrenheter, Bluetooth...

Prototyp och konfigurera din egen realtidsklocka modul för Raspberry Pi (öppen källkod maskinvara och konfiguration))

För att hålla priset på hallon är pi ner utvecklarna vänster ut några av viktigaste av de realtidsklockan. För tillfället raspberry pi blir det tid över Ethernet från uppdatera tiden automatiskt från globala ntp (nework time protocol)-server, men det...