Super enkel och riktigt praktiska Memory Card etiketterdetta är en handledning om hur man gör minne kort etiketter för spelkonsolen PlayStation 1 eller PlayStation 2. Idén hade ursprungligen kommit från min far, som var en ivrig spelare tillbaka i sin dag. Minnet av dricka Hawaiian Punch och äta pizza smaksatt Pringles fast alltid med mig. Längs sidan var allt detta, hur snyggt minneskorten används för att titta. De var "annorlunda" på något sätt, bättre. Här är hur du kan göra din egen.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör en super enkel och billig EBB & flöde / Bubbleponic System

detta är ett bra projekt att komma igång med om du är nyfiken på hydroponics, detta system är kostnadseffektiva och riktigt enkla att göra. Med några verktyg och och ingen erfarenhet jag vägleder dig om hur du gör detta enkla EBB & Flow hydrokultur s...

Super enkel och billig Arduino stötfångaren robot med 28BYJ-48 steppers

I den här videon kommer jag visa dig hur man bygger din första arduino robot, eller någon i den ordning såklart, men om du inte har gjort en robot innan då denna robot är ett bra ställe att börja, det är verkligen enkelt att förstå codewise (endast 3...

Super enkel och billig lödning hjälpande hand.

Först av allt, detta är min första instructable och min motor är inte så bra, så jag kommer hålla det cleen och enkel.Detta är en snabb att bygga gadget som kan spara massor av nerver, och det bästa är det finns en stor chans du har alla dessa saker...

Super enkel och snabb DIY Lollipop flower Pot | Hantverk för att ge

Hej du!Detta är en så snabb och enkel liten gåva idé för speciella tillfällen. Perfekt för den som inte som choklad, riktiga blommor eller en stor affär.En tankeväckande gåva att göra i minuter, så lätt barn kan göra det!Kom ihåg att vara listig med...

DIY ROOM DECOR ❤ Super enkel COOKIE kudde! (Sy/nej sy)

Hi!!Idag en bring du en super enkel och rolig DIY: cookie kudde!Du behöver:Någon form av tyg (storlek beror på hur stor du vill att din kudde vara)Brun filt (kan du använda svart, men jag tror att brown kommer att se mycket bättre)Sy kit: sax, tråd o...

DIY ansiktsmask och "balsam" Super enkel

Många gånger har jag känt som om jag behövs för att rengöra mitt ansikte och hår från den äckliga saker under dagen och var kvar att sätta kemikalier som brinner i min hud och hår. Så med lite forskning och massor av läsning är här vad jag slutade an...

Låt oss lära dig Super kondensatorer! (En praktisk Guide till Super kondensatorer)

Hej Instructables gemenskapens!KOLLA IN VÅR SUPER KONDENSATOR FICKLAMPA KICKSTARTER KAMPANJ:http://www.Kickstarter.com/projects/172204344/The-Forever-rechargeable-Talking-Super-Capacitor-f?ref=LiveLåt oss tala om SUPER KONDENSATORER!Tack för att titt...

Super enkel gardin

detta instructable kommer att berätta hur man gör en riktigt enkel gardin från någon gammal bit av tyg som du har liggande.Jag gjorde en av dessa gardiner för min hemliga den eftersom jag är fattig och har inte råd att köpa gardiner, även om inte rik...

DIY söta panda skjorta! (super enkel)

Dag jag kommer att visa dig hur man gör detta söta och riktigt enkelt panda tröja, det är super enkelt!Du ska bara behöver: en vit t shirt och en bit av svart filt.Först i en bit papper skulle Rita funktioner i våra panda. För örat bara göra en halv...

Enkel och verkliga EDC

detta är min enkla och riktigt varje dag bära. De flesta människor kan inte eller inte kommer att bära en stor kit överallt de går. Jag vet att jag inte kommer religiöst bär ett kit överallt, när jag aldrig kommer att ha behov av hälften av den. Så ä...

Super enkel Workshop cykelställ

.Jag har två cyklar att sätta ihop - med ett är ett frame ersättning jobb, och den andra är under ombyggnad och uppgradering av en gammal racing cykel med nya pulverlackering, vevaxel, vevar, pedaler, svanhals, etc., etc., etc.Jag funderar över behov...

Super enkel Demon horn!

Vill vara Belle av backanal? I detta Instructable ska jag visa dig hur man gör ett par lätta anpassade horn öppna celler skumgummit. Processen är enkel, materialet är billigt och lätt att komma med, och resultaten är fantastiska!Du kan bang dessa i n...

ATtiny85/45/25 LED Tärning (Super enkelt och billigt!)

Om du har tittat på min 5 LED ATtiny85 POV display, vi programmerade ATtiny med Arduino. (Om du inte har sett det, klicka här) Vi kommer att göra samma sak för detta LED Tärning projekt.Totalt delar kostnaden för projektet är om $5-$10. (Inte inklusi...

Super enkel Gluten fri jordnötssmör (Chocolate Chip) Cookies

Super enkel Gluten fri jordnötssmör (Chocolate Chip) CookiesGör 2 dussin eller mer beroende på storlek.Saker som behövs:MätglasetBlandning skedMatskedCookie blad (icke-stick visas)Kylning Rack X2Objekt som inte visas *GaffelSpatelIngredienser:1 kopp...

Fuktiga choklad kaka med choklad glasyr (Super enkel)

Detta är en enkel och lätt att följa fuktig chokladkaka med krämig choklad isbildning.Detta recept är min grand Ma. Jag minns fortfarande när jag var liten, vi brukade besöka henne under semestern. Denna kaka kaka var en av hennes alla tid klassiska...

Super enkel arkivskåp Upcycle

det är gratis och löjligt enkelt! Upcycle din tråkiga arkivskåp i 1 timme.Steg 1: Hitta en tråkig arkivskåp Under våra office remodel, och medan jag tittade på färgen torka - inget skämt - jag hade en titt på våra plain vit metall arkivskåp i mitten...

Enkel och liten full-bron-likriktaren

I detta instructables Visa jag dig hur tu bygga en super enkel full bron likriktaren.Om du har ett vägguttag, men du behöver en DC-spänning, du kan helt enkelt ta denna likriktare, Anslut den till ditt vägguttag och du är klar.Steg 1: Saker du behöve...

Super enkel ignition coil drivrutiner

Steg 1: låter start med bacicsOK, är en tändning coil (eller spark spole) en typ av induktionsspolar liknar en Tesla coil . den används i förbränningsmotorer. och producerar upp till 50.000 volt (en 2-4 CM gnista) vid en dödlig ström på 25ma.för att...

Super enkel tråd halsband

Har du några enstaka, ensam örhängen liggandes, längtan efter kärlek? Berätta för dessa barn att lägga ner jumbo fat av cookie deg glass och sätta på sina sexiga byxor, eftersom det är dags att få tillbaka ute och slå några huvuden!Nu, jag gillar uts...