Super enkelt sätt att anpassa en bic pennajag gillar verkligen bic pennor, de är tunna och bra för min tunna fingrar. Plus, de är billiga, så de är de enda pennorna när har råd att köpa på skolan. Men de är inte mycket personlig. Jag ofta förlorar dem runt skolan, så hittade jag en mycket mycket enkelt sätt att anpassa dem.

Material:
En bic penna (eller en penna med transparent kropp)
papper (jag har usedsticky etikett)
sax
Tillval: laser skrivare. tång

Se Steg
Relaterade Ämnen

Lätt att göra "Bic" penna pil och båge

detta är en mycket lätt att göra pennan pil och båge. Allt du behöver göra är att hitta en bic penna på marken eller något. Som du kanSteg 1: material Du behöver en "Bic" penna, ett medium tjocka gummiband, xacto blade, en borr som är frivillig,...

Enkelt sätt att anpassa din bärbara dator

någonsin se de stora skinn för bärbara datorer?Inte de ser ut som de skulle vara jättesvårt att få tillbaka av?Det är den huvudsakliga anledningen jag har skyggat dem tidigare, men riktigt vill lägga en personlig touch till min laptop, jag började tä...

Enkelt sätt att anpassa golvmattor för din bil eller lastbil

är golvmattor i bilen gammal, vittrade och slitna ut men för dyrt att ersätta? Mattorna spänne och glida runt under fötterna när man kör eftersom de inte passar ordentligt? Kanske tycker du inte om de golvmattor som följde med din bil eller lastbil....

Super enkelt sätt att ta bort och installera vevaxeln remskiva bulten (Honda Civic 1999 D15B)

mest folk har oerhört svårt att ta bort denna vevaxelns remskiva bult på honda civic 1999. Jag fick mig 3/4 tum verktyg:40 tum breaker bar.16 tums förlängning.17mm djupa uttaget.En burk med powerlube gör också livet så enkelt.Jag satte överföringen i...

Super enkelt sätt att ordna säkerhetsnålar!!

Detta Instructable visar dig en super lätt sätt att hålla säkerhetsnålar snyggt och oranizedSteg 1: Samla säkerhetsnålar1. samla upp någon lös säkerhetsnålar du har liggande ditt husSteg 2: Pin säkerhetsnålar tillsammans 1. ta en säkerhetsnål och öpp...

Super enkelt sätt att dölja placera för pengar eller viktiga dokument

Detta kommer att vara en bra idé att gömma pengar eller viktiga dokumentSteg 1: Välj någon burkSteg 2: Sätt i alla viktiga sakerOrdlek i alla viktiga saker till exempel pengar, dokument, varor etc.Steg 3: Första sättet Steg 4: Ta bort locketSteg 5: A...

Super enkelt och super billiga magneto scratcher!

"Magnero scratcher" är anordning som kan skapa roliga ljud bara genom att "skrapa" magnetiska material. Ljudband, videoband, kreditkort, magnetiska diskar osv...Här är ett super enkelt sätt att bygga en. Inget behov av lödning. Endast...

Super enkelt papper blommor för $2!

i oktober, jag cosplayed som Chihiro från Studio Ghibli filmen, Spirited Away. Eftersom cosplay är ganska vanligt, beslöt jag att lägga till lite "mer" i den. Jag gjorde detta genom att göra en bukett blommor Chihiro sågs i början av filmen.Jag...

Ett enkelt sätt att dra stora cirklar

Ungefär ett år sedan jag arbetade på min Boba Fett Jetpack projekt, och jag var tvungen att dra några stora koncentriska cirklar som var större än jag kunde hantera med min kompass. Vad göra? Vad göra?Vissa människor föreslog en sträng eller bygga en...

Enkelt sätt att spetsar skor normalt

Enkelt sätt hur man stjärniga snöra skorna normalt mycket enkel instruktion för skåpbilar, converse och andra skor. Följ dessa enkla handledning för att anpassa dina skor...

Hur man fixar en dragkedja på en jacka - Super enkelt

Hur man fixar en dragkedja på en jacka - Super enkelt(Se Video)Har du någonsin haft en favorit jacka och dragkedjan bara slutat fungera? Du börjar zip upp och sidorna bara separat. Det suger verkligen om du försöker köra ut genom dörren.Här är ett sn...

Gratis och enkelt sätt att redigera bilder för din Instructables med Pixlr Express

jag vet inte om dig, men ibland jag gillar att lägga till lite extra i min instructables. Jag gillar att göra detta genom att skapa ett slags collage av steg för steg bilder för att göra det lite mer organiserat och lättare att läsa.Min bästa sättet...

"Geek Man till rescue super passa för att det är en dator i fara någonstans!"

jag älskar dessa geek squad kostymer jag gjorde för några år sedan. Stolt över att vara en nörd! Den Geek tröjor gavs till oss av mina män föräldrar. Min man vägrade att bära skjortor om inte jag gjorde dem till en kostym eftersom han arbetade i den....

KISS tåg (hålla det Super enkelt)

Bygga själv en rolig, tålig leksak för nästan ingen kostnad! Använd en bit skrot 2 x 4, du kunde pall trä.Jag designade detta tåg på tidiga 80-talet när jag hade 2 hanar, 2 & 3 år gammal. Min budget begränsades samt min verktyg. Det primära målet var...

Super enkelt kinesiska flätad bun

Detta är super enkelt kinesiska flätad bun... för att vi bara behöver ätpinnar (eller pennor) och stift bobbyförst kamma håretsedan ungefär dela dina hårstrån i släptåg delar och göra vanliga flätor.säkert flätor med gummibandSteg 1: ta nu en chopsti...

Kaffebryggare Snabbtips - Super enkelt vatten fyllning

Stora bryggerier och enda skott kaffebryggare båda har vattentankar som måste fyllas nästan varje dag. Här är ett enkelt sätt att lägga till en vatten linje, så du behöver aldrig bära vatten igen!Så här:1 - flytta kaffebryggare bredvid ditt kylskåp,...

Ett enkelt sätt att göra en Motor Masco G 33

Titel: Ett enkelt sätt att göra en Motor Masco G 33Introduktion...I denna verksamhet, kommer du att skapa Mekanisk energi som är energi av rörelse och placering av vissa objekt. Att ha två Gem på plus och minus på batteriet, leder ström från batterie...

Ett enkelt sätt att växa bromeliader på drivved eller en gren

Ananasväxter och trä går hand i hand (de är epifytiska och de flesta av dem växer på träd i deras naturliga miljöer) så här är ett enkelt sätt att få dem att växa på och bifoga till drivved, en filial, en logg eller någon form av trä.Steg 1: Jag bor...

Enkelt sätt att skära Pasta

när du gör hemlagad pasta har du flera möjligheter att bilda din nudlarna. Du kan pressa det (som min spela degen experiment), köra det genom en särskild pasta maskin, skära enskilda nudlar, eller som detta instructable visar, kan du rulla degen och...