Super lätt Aquaponic SystemSe Steg
Relaterade Ämnen

Fattiga mans aquaponic system

Detta är en aquaponic system som kan göras och underhålls lätt och byggd för ca 15 dollar.Steg 1: leveranser -första och mest viktigt behöver du fisk skål (jag fick min från en sparsamhet butik för 3 dollar)-för det andra behöver du två plast flaskor...

Bygga Aquaponic System - Del3 av 3

detta är sist av tre videor som detalj hur jag installerat aquaponic system i geodetisk kupol växthuset. Det specificerar hur flotten och media baserade växa sängar är installerade.Denna video visar hur de olika växa sängar ställs in i kupolen växthu...

Bygga Aquaponic System - del 1 av 3

här är först av tre videor på hur aquaponic system monteras i geodetiska kupolen. Denna första video återblickar några av den installation som gjordes under kupolen byggandet och visar en allmän översikt över hur hela systemet fungerar.Hej, är jag Ro...

Bygga Aquaponic System - del 2 av 3

detta är den andra videon i min serie om hur aquaponic system installeras i geodetiska kupolen. Det specificerar hur alla VVS görs.I denna andra video, ska jag visa hur alla de återstående VVS installeras. Jag börjar med den linjen som löper från cen...

Enkla Arduino kontrollerade Aquaponic System

detta instructable täcker vissa aspekter av bygga en aquaponic system. Jag använder en arduino micocontroller för att reglera frekvensen av systemet cykling.Om du ett för att bygga ett aquaponic system, instructables, Bloggar, böcker bör genomföras i...

IoT NFT Aquaponic System Controler med WebApp (Intel Edison & Node.js)

KretsloppsodlingAquaponic kombinerar vattenbruk (odla fisk) med Hydroponics (odling i vatten). Fisk utsöndrar bryts ner av bakterier till nitrat som absorberas av växter som näringsämnen, och plantera rötter agera som ett filter till rent vatten för...

55 gallon mat grade fat till Aquaponic system med tank fönster

För detta projekt behöver du:Två mat klass 55 gallon trummor, en måste vara hela, botten 12" måste vara intakt (minst) på andra faten låda med 1/4" av (1/2" lång) rostfria vagnsbultar (måste vara rostfritt stål) behöver du inte dem alla, me...

Bygga en Aquaponic System

kretsloppsodling är kombinationen av vattenbruk och hydroponics. I kretsloppsodling utgör näringsrika vattnet som resulterar från att höja fisk en källa av naturliga gödselmedel för plantor. Som växterna konsumerar näringsämnen, hjälper de till att r...

Hur man gör ett Aquaponic system för ett litet rum.

Jag är en collegestudent och medan jag inte bor i sovsalarna, mitt rum är om den storleken. Jag ville ha något att muntra upp mitt rum och att det ser mindre som ett laboratorium, men detta skulle också vara perfekt för en toalett! Om mitt badrum var...

Enkel källaren Aquaponic System

göra det själv för under $200Jag hade svårt att hitta instruktioner för små system jag ville göra, och var tvungen att dra information från olika källor. Här är resultatet av min forskning och experiment över två månader.Steg 1: Hyllor/Support Det fö...

Aquaponic kundvagn System

Detta allvar-driven, inomhus aquaponic system kan byggas i en timme. Den använder kväve cykel till stöd i högsta växters tillväxt. Detta är ett symbiotiskt förhållande som gynnar du på två sätt-du odla ätliga växter och du kan använda ätbar fisk, ock...

Odla din egen - inomhus hydro/Aquaponic/jord System

Jag har setup ett litet utrymme aquaponic system i mitt 16 kvm hus och började odla körsbärstomaterodla lights250W floracent ljus för grön tillväxt90 w led + 10W UVB för fruktmindre ord mer grönsaker :)...

Inomhus Aquaponic/hydroponiska mat System

Detta allvar-driven, inomhus aquaponic system kan byggas i en timme. Den använder kväve cykel till stöd i högsta växters tillväxt. Detta är ett symbiotiskt förhållande som gynnar du på två sätt-du odla ätliga växter och du kan använda ätbar fisk, ock...

Akvarium Aquaponic vägg

Jag byggde en aquaponic vägg ovanför min tio gallon fisk tank.Kretsloppsodling använda delade vatten mellan fisk och landväxter, så att växterna ta bort fisk bajs från vattnet och befruktas av det. I någon fisk tank ammoniak i fiskavfall omvandlas ti...

Aquaponic BIO-reaktor - balkong enhet utforma

Aquaponic BIO-reaktor - balkong enhetAquaponic BIO-REAKTORN är en komponent i ett lager aquaponic balkong enheten System (se i bilderna ovan). Detta instructable att dokumentera bygga av BIO-REAKTORN och refereras i montering anvisningarna för att sä...

Kretsloppsodling System

Kretsloppsodling är en sluten slinga ekologiskt balanserad system som kombinerar odling av växter utan jord och odling av fisk (hydroponics och vattenbruk). Det är i huvudsak en mini ekologiska system där växterna hand för fisk och fisk vård för växt...

Bygga en vertikal aquaponic veggie & fiskodling för små gårdar & hus

detta billiga vertikala aquaponic system kan odla bladgrönsaker, örter och höja fisk för en liten familj året runt, och det passar i en 5' 3' utrymme. Sean Brady, kretsloppsodling projekt koordinatorn vid centrum för hållbar kretsloppsodling och ger...

Bonsai Aquaponic

Hej där, detta är min första Instructable och jag hoppas kunna göra ett bra första försök. Jag är alltid sugen på försöka dem. men nu när ålder av akvarier tävlingen pågår bestämde jag mig att göra min egen.Jag vill försöka göra en stor aquaponic trä...

Liten Aquaponic enhet

jag ska få kraftigt i kretsloppsodling och tänkte jag skulle börja med en enkel enhet bara för att testa ut saker.Kretsloppsodling: är symbiotiskt odling av växter och vattenlevande djur i en recirkulerande miljö. Alternativa definition: ett vattenbr...