SUPER lätt SUPER möblerom du gjorde en ny år resolution att använda som övning boll & uppsjö av fitness tidningar, här är din chans! Dessa Super fåtöljer görs med enkla leveranser och minimal kompetens. En genomsnittlig joe/mario kan göra det! De är perfekta för att läsa skrymslen och temarum. Jag har valt temat är Super Mario Bros (för min brorson) men de koncept och tekniker i detta instructable kan vara anpassade till sviten din egen unika stil eller tema.

Enligt instruktion för:
Lätt Scoop stolar (kedja chomp & piranha plant)
Enkel kudde toppen stol eller osmanska (1-up & koopa shell)
Lätt leksak behållare (Bob-omb)

Se Steg
Relaterade Ämnen

Super billigt Robot golv renare

Medan du spelar med en påsk present, kom min 6-åriga son upp med en fantastisk idé; har hans Hexbug som ilande runt golvet och gör lite städning under möbler! En Hexbug hade inklämd sig under TV-skåp och kom ut helt täckt i dammråttor (Ja, vi är norm...

Att göra super läckra "Gajar ka Halva" [morot Pudding]!

Hej I'blers!Detta är min första Instructable i avsnittet mat, och jag är glad att börja med "Gajar ka Halva". Jag skulle inte skryta om jag säger att det är den mest favorit desserten i Indien! Och som student bor utomlands att göra hem läckerhe...

Super lätt Coat Rack

Jag gjorde detta coat rack och handske/hatt hållare som jag var trött på att ha kläder objekt över hela counter/bord/golv eller vart mina barn beslutat att släppa dem. Det är det första projektet jag har designat själv, men det var super lätt och en...

$74 PVC Mega Awesome Super PVC tabellen

Wow. Det har varit en lång tid sedan jag har lagt en kompatibel! Jag slutade använda PVC igen för ett office-projekt och tänkte jag skulle dela hur och vad jag byggt med det, eftersom jag får så många frågor i min inkorg om PVC.Som titeln säger, dett...

DIY-Super enkel men otroligt användbara hem Hacks

Bor i en bostad som du inte äger kan ha många fördelar. Ditt liv är mer flexibla och förvaltningsbolaget kommer troligen ta hand om underhåll för dig. Men kan det också vara stressande när du tror att du kommer att förlora din deposition eftersom du...

Super Hero tema barns leksak lagring Set UpCycled från ett trumset

Tilldela vinna 1 av en sort UpCycled Drum Kit lagring & möbler 7 Piece Set för kidsWinning projekt i Gumtree #UpCycleRevolution blogger contest hålls i London 2015Trummor har omvandlats helt från deras ursprungliga musikaliska tillstånd till en unik...

Hur man gör en Super hemlig säker - för mindre än $3

i detta projekt får du lära dig hur man gör en super hemlig säker att ingen kommer att erkänna, även om de tittar rakt på den.Jag gjorde en reservdelslista för detta projekt som du kan få gratisFör andra projekt videor, kolla in: http://www.thekingof...

Super hemlig dörr i Minecraft

Detta instructable visar dig hur man bygger en dörr som är helt osynlig från utsidan, men öppnar upp allmänt när öppnas.Att kunna göra en av dessa är mycket användbara, särskilt när man spelar med syskon eller en server med vänner, som de inte kan se...

Super häftigt Digi-bio kameran riggar!

jag är en film lärare och fotograf, och jag har lärt mig att de flesta foto/video tillbehör är oerhört dyra. Detta instructable kommer att lära dig att göra en mängd olika kameran riggar som kan förbättra den tekniska kvaliteten på dina bilder och di...

Super Secret fack med utlopp

jag kommer att visa dig en Instructable om hur man gör ett super snabbt billigt hemliga fack i Breaking Bad, där Walter White höll sin ricin, ett farligt gift.Steg 1: Köpa en tom Circut låda eller hitta en kabel uttag i ditt hus Dessa lådor kan köpas...

Super Cool 3D tryckta provrör vas!

3D-utskrifter är cool. Och med FDM (brända Deposition Modeling) 3D skrivare blir billigare och billigare, husen av nördar världen fyller upp med massor av coola lite plast prydnadssaker. Men få människor som försöker göra nyttiga saker ibland hängde...

En Super Tom Collins

Tom Collins kan vara den mest missförstådda (och beställda) cocktail i landet, mest för att så många människor tror det gjort med Vodka, när det är i sanning en Gin baserade drink. The SuperTenders är så här att rätsida.Steg 1: Vad du behöver göra en...

Autonoma Self Powered dator Super svalare

detta är en smart dator kylare som kan super kyla datorn av ungefärligt 20-30 grader Celsius. Det är termostatreglerad och är också kan driva sig själv från värmen avges från din dator. Jag har kunnat minska min dator temperaturen från 31,3 grader ti...

3-steg Super söt vattenmelon naglar

den färdiga produkten... SUPER SÖT!Steg 1: Varorna du behöver.Steg 2: Underlack Först måla på basen pälsen. Jag använde Wet n Wild-flammade. I flaskan ser det orange, men när dess på dina naglar ser ut som vattenmelon!Steg 3: Franska Tips Andra, måla...

Hur till nål-filt en Super söt svamp

Hej! Idag jag kommer att visa dig hur man nålen kändes super söta svampar. För er som inte vet vilken nål är tovning detta vad det är, kort sagt. Har du någon ull ambulerande, en speciell typ av nål och en skum styrelse, naturligtvis om du inte vill...

Lilla Super hund

jag kommer att berätta hur man gör den enklaste coustume för din hund! Så hoppas ni gillar det och vill göra det!PS SNÄLLA RÖSTA PÅ MIG!PPS ledsen om bilderna är dåliga, jag gjorde mitt bästa.Steg 1: Vad du behöver Här är vad du behöver:1. en snusnäs...

DIY Block & mynt för Super Mario Costume

Hej alla!Här är en sista-minuten DIY Halloween kostym tillbehör för den som planerar att klä upp som en Super Mario Bros eller annat Nintendo tecken. Med dessa instruktioner kan du göra en billig mynt blocket och mynt som kan hängas ovanför ditt huvu...

DIY Super Mario Bros Cushion

Väntar på någon i vardagsrummet aldrig vara tråkig igen! : DVill du lära dig hur man gör detta Super Mario Bros kudde? Jag lära dig!Videon har instruktioner på spanska men har engelska undertexter c;...

Hur man gör en Super Origami rutan för nybörjare

detta är en SUPER lätt origami hantverk för nybörjare.Steg 1: leveranser Du behöver en full papper papper linje eller tom kommerarbete.Valfritt val: limSteg 2: Vik Vik pappret upp på stora inte var långtSteg 3: Vik 2 Sedan vika det igen.Steg 4: öppna...