Superhjälte frys papper Stenciled dragsko ryggsäckardessa ryggsäckar är bra för skolan, studieresor, springa ärenden med mamma och pappa, roadtrips och någon tid din lilla superhjälte behöver bära med sig sina viktigaste grejer för att göra super saker.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Lasercut frys papper stenciler

frys papper stenciler är ett slarvigt alternativ till silkscreening, eftersom du slipper vänta på en skärm att torka eller utveckla, och frys papper kan köpas billigt på bara om någon affär. Klippa ut en stencil för hand kan dock vara ganska tråkigt,...

Frys papper Stencil!

Så för fäder dag beslöt jag att göra en t-shirt med en logotyp min bror gjort av en mountain hackbräde som min pappa utformade.HX hackbräde t-shirt.Runda upp för dig själv en ny eller begagnad T-shirt.Steg 1: Hitta en bild du gillar och skriva ut ell...

Fast vid stenciler? Frys papper och du

jag har experimenterat med ett par olika sätt att göra mönster och logotyper på T-shirts (men jag kan tänka mig de flesta tyg medier skulle fungera för dessa saker). För detta Instructable jag ville testa metoden frys papper stencil, som hade beskriv...

Stencilen skjortor med frys papper

frys papper kan vara strukna på t-shirts. Detta är bra för stenciler.Steg 1: Material som behövs: SkjortaFärg (jag använder akryl, oavsett arbetar på tyg bör fungera för dig)Frys papperHobbyknivJärnNågon form av brushy sakNågot att schablonSteg 2: St...

Refashion en skjorta med frys papper och tyg färg

du behöver inte ha screenprinting utrustning till anpassade Skriv ut en skjorta.Detta är ett bra sätt att refashion en hand-me-down, thrift store hitta eller en favorit skjorta som har en fläck på framsidan.Gör frys papper stenciler i utformningen av...

Pappa gör grejer - hur man gör superhjälte masker!

Ett slumpmässigt stopp vid Aaron Brothers Art och inramning gav en eftermiddag av superhjälte åtgärder! Vi plockade upp en "Kreativitet för barn min första kul kände masker" kit och fick arbeta att göra söta superhjälte masker.Du kan få din på a...

Anpassade läder sele stil ryggsäckar och hund seldon

Jag tillbringar mycket tid i skogen, och om jag tar en bit av en vandring eller gå på en utökad camping resa jag ta alltid med en ryggsäck. Nu för mig, standard två rem ryggsäckar är lite av en smärta... bokstavligen. Jag har reumatiska besvär i mina...

Fodrad dragsko ryggsäck med Pocket

Dragsko ryggsäcken som jag normalt bära runt hade sett bättre dagar. Att vara en empatisk person, hade jag en känsla att det är dags att pensionera honom, och därmed beslutat att göra en dragsko ryggsäck vars robusthet är lämpad att hantera vittringe...

Använda frys papper och en skrivare att göra ram-stånd konst (och en återanvändbar utskrivbara stämpel)

I detta instructable du lära dig att använda frysen papper och en injet skrivare att göra stämplat inked konst på tyg. Denna teknik fungerar särskilt bra med typografi och ser bra ut i tovigt ramar. Jag hittade detta särskilt tryck på Etsy. Jag fråga...

Bleach Design Tees med frys papper

hur man gör en awesome skjorta med lite blekmedel och frys papper.Steg 1: material stuff you'll need:~ skjorta--secondhandbutiker och goda vilja är bra för detta~ blekmedel~ frys papper~ sprayflaska~ järn~ sax eller en x-acto kniv, något att skära pa...

Hur man gör superhjälte bevingade skor

Detta är från iLoveToCreate blogger Cheri Heaton av I Am Momma höra mig Roar!Jag har två små pojkar och de enorma superhero fans. För några månader sedan en av mina slag bloggläsare delat Denna länk med mig. Jag tyckte det var en fantastisk idé så ja...

En superhjälte födelsedagsfest

Detta är när du egentligen inte har ett stort utrymme på ditt hus och du har att hyra ett utrymme någonstans.Vi hade ett gym rum i vår stad där det erbjuds också ett rum för partiet (gymmet brann ner ett par månader sedan, tyvärr). Så behandlar barn...

Superhjälte Hooded handduk

Jag syr sällan något för min stackars försummade son, som gav mig en skuld resa om det häromdagen... sheesh. Han är besatt av alla saker superhjälte just nu, så jag bestämde mig att gå i den riktningen. Han är också besatt av sin systers rosa Björn h...

Superhjälte kortspel

Är du ett fan av superhjältar? Gillar du att spela kortspel? Ja? Så låt oss sätta din superhjälte kunskaper på prov i detta fantastiska spel! Reglerna är lika som de i spelet Anomia. Som avses är filer för att skapa en superhjälte tema korts kortlek...

Superhjälte trädgård Gnome Mod

Evil lurar i skuggorna av våra bakgårdar. Rogue sniglar. Radioaktiva skunkar. Min trädgård har ett maniskt possum som skyr tills han kontrollerar hela området bakom kompost högen. Det är därför varje bakgård behöver en hjälte. En som kan rensa upp i...

Praktiska superhjälte kostym

bekväma. Enkelt. Sista minuten.Förra året jag behövde en superhjälte kostym med kort varsel för en 12 timmars, övernattning relä. Jag ville ha något som skulle vara bekväm och varm, och detta är vad jag kom med.** Om du är inspirerad av detta instruc...

Superhjälte flytande bokhylla

Några veckor tillbaka jag rulla ner min Facebook tidslinje när jag kom över ett inlägg som någon hade delat. Det var för lite cool superhjälte Bokstöd och flytande bokhylla. Enda var att de var ca $30-$35. Sedan tänkte jag: "Jag kan göra det för lång...

Hur man schablon en T-shirt med frys papper

lära sig att schablon din egen design på en t-shirt (eller andra plagg för den delen) använda frys papper(Obs: detta är min första Instructable, kommentera gärna!)Steg 1: Samla Materiels Material:t-shirtfrys pappertyg färgpenselx-acto knivskärbrädajä...

Frys papper Mandala (Snowflake) T-shirts

var det dags för en annan craft tutorial på min väns sommarskola. Vi hade velat knyta färgning med de äldre barnen, men vi kunde inte få tag på de procion färgerna snabbt nog för vårt projekt. Så, vi beslutat att ha barnen måla sina t-shirts istället...