Surgu för billigt!så du vet hur surgu är så dyra! Ja hittade jag lite grejer precis som det för riktigt billiga! Det är denna grå eraser puddy som saker dess likadana tre dollar det dosent torrt men blir ganska fast. de säljer det i hobbybutiker.
Relaterade Ämnen

Billigt och enkelt kaffe likör

tillbaka i dag, innan baksmälla började, jag älskade verkligen vitryssar. Jag hade en på en fest vägen tillbaka när och blev kär, då såg The Big Lebowski och visste att kaffe likör och jag var gjorda för varandra.Någonstans i allt detta insåg jag att...

DIY Robot Cart (billigt + kraftfulla + snabb)

Hej allihopa, i Autodesk 123 Design, jag jag skapade en modell av en robotic vagnMin design är original och jag hoppas snart kunna göra produkten eftersom det är ganska billigt och lätt att göra.Det finns många användningsområden för den här datorn,...

Hemmet gjorde billigt chassi från gamla skräp

billigt hem gjorde chassi med gammalt skräp, som gammal Cd/dvd (fall), rör/kabel hållare/klipp skruv och en dc motor.** på samma sätt kan du bifoga framhjul.Jag kommer snart att uppdatera detta inlägg. med komplett steg och bild "Vid behov".Steg...

Enkelt, Billigt och Chic kudde

förra sommaren jag fastnade på HGTV Visa design stjärnan, och en av konstruktörerna tog en sharpie till några kuddar och skrev på den. Det såg fantastiskt! I anges för att imitera det ASAP. Du behöver lite eller ingen kreativitet för detta en, folk.S...

10 minuters, Billigt, bärbar svalare/c

Här är våra instructable för en mycket billig och mycket snabb bärbar/c gjord av en Styrofoam svalare. Jag gjorde detta projekt med min 4-åriga dotter efter att vi hade sett några av de andra hemgjorda Air Condition (a/c) enheterna och hon frågade de...

Bale matare för lager - billigt & snabb

dessa är Luzern bale matare. Du bara släppa balen i toppen, bort emballagetråd eller sträng. Resultat: mindre avfall än att bara kasta balarna på marken.Du tror att det inte skulle vara så svårt att uppnå en nederbörd på 6" i ett år - men nej. Som et...

Billigt sätt att skydda din arbetsbänk för att spara träden och undvika deponi!

jag byggt två 8 fots arbetsbänkar (trä 2 x 4', träskruv, bricka och plywood från Home Depot), placerade de flesta av min bänk topp maskiner på dem och lämnade 6 ft kan du göra mina projekt, under de senaste åren har jag funnit att några av de projekt...

Konvertera ett billigt akustikgitarr till en billig resonatorgitarr

så jag köpte en billig akustisk gitarr ($15) från Goodwill och trodde det skulle vara intressant projekt för att förvandla det till en billig resonatorgitarr. Efter kontroll online och se vad andra hade gjort, gjorde jag ganska mycket samma med några...

Awesome & billigt Cyborg kostym

har du någonsin velat vara en cyborg? Tja, att tekniken är fortfarande en lång tid bort, men med några aktuella och äldre teknik, kan du åtminstone klä som en!Planen för denna dräkt är för en hem filmen mina bröder och jag gör. Det är en uppföljare t...

Flera rum Media Network på billigt pris

vi verkar inspelning mer och mer programmering av satellit-TV (Nya Zeeland Freeview) så vi kan titta på den när vi har tid (i stället för när det sändes). Ett par år sedan, blev det uppenbart att den hårddisk-inspelaren var inte riktigt redo att anta...

Elektriska bryggeri Kontrollpanelen på billigt pris

om du är i ölbryggning då du har förmodligen hört talas om "The Electric bryggeriet" skapad och drivs av en Karl som heter Kal. Om du inte sedan få därborta och läsa. Detta är den bästa homebrew setup ute, väl genomtänkt, väl utformade och effek...

Hur man gör öl (billigt, helt enkelt): Step-By-Step Guide

detta instructables publicerades först i Popular Mechanics.När det gäller öl, det finns ingen brist på val - trots Bud och Coors – för de flesta öl-säljande butiker i USA Cirka 8,6 miljoner fat hantverk öl såldes 2008 och antalet hantverksmässiga öl...

Enkel kompost inhägnad (billigt, snabbt, n lätt)

det finns bokstavligen tusentals sätt att göra kompost kapslingar. Sök bara Instructables här, om du inte tror mig. Detta gjordes i ungefär en timme, kräver minimal verktyg och är mycket, mycket billigt. Det får jobbet gjort utan att slösa tid på att...

Kompakt, Billigt, och utbyggbart Hydroponics System

jag vet det finns massor av andra instructables där ute som handlar med hydroponics men jag ville ha min att uppfylla en viss uppsättning specifikationer. När jag satte mig för att designa min nya hydroponics system för min lägenhet hade jag några må...

Army-Navy Mandolin på billigt pris

en mandolin är ett litet stränginstrument, traditionellt med 8 strängar i 4 kurser 2, vilket innebär att du spela det som en 4 stränginstrument som en ukulele. Termen "Army-Navy" mandolin eller "Pannkaka" mandolin hänvisar till kroppsf...

5 billigt-som-gratis saker att göra från gamla serier

serier är en bra historia att berätta medium. Jag har samlat serier under många år, och jag har en massa oönskade serier och gamla serier dubblar som inte är värt mycket. Vad gör jag med dem? Om de är i gott skick, ska jag ge dem bort till barn. anna...

Hur till förnya torkas ut Sculpey billigt

någonsin haft sculpey som var torkat ut, smulig, eller för att kunna arbeta med det skulle ta en handling av Gud?Du är inte ensam. Jag har arbetat med sculpey detta hårda och det gjorde mina händer så ont jag ville gråta. Jag fick reda på några bra g...

Spela billigt in Studio-kvalitet musik

Det kräver inte mikrofoner värt mer än bilen att spela in musik som låter bra. Du kan spela in bra musik i ditt eget hem för mindre än £50 eller $77. Endast distans dyra utrustningen du behöver här är någon sorts USB kondensatormikrofon, inget behov...

Airsoft penna granat (billigt att göra)

är du trött på att göra airsoft granater med påsk ägg som alltför förutses och inte arbete eller göra jobbet och bara gå 5 inches. Jag är så jag gjorde detta. Det kostar cirka 2 spänn och fungerar ganska bra för kostnaden.Steg 1: Få materialMåste air...