Svampbob Fyrkant Beddetta är Spongebob Square sängen jag gjort för min unge. Det är en ganska grundläggande loftsäng stil. eftersom taket är lågt kunde jag inte göra våningssängar, så jag gjorde den på undersidan att förvara leksaker. barnen måste klättra genom Spongebobs mun att komma till stegen. Jag gjorde också Spongebob lätt att ta bort för att göra det enkelt att byta lakan, han helt enkelt lyfter.
om kostnaden$
$25 paint - qt primer - qt gul - prov mögel grön - prov svart - prov vit - prov blå - färg markör röd
[åkeriet säljer billiga pint prover för].
$45 14-1 x 4 x 8'
$20 3/4 plywood
$4 trälim
$?? Woodgrain plexiglas eller???
fria fantasi

div. 1 1/4 skruvar - 2 1/4 skruvar - 3 3" platta fästen - pensel och roller - artist penslar

verktyg-jigsaw - gerings rutan eller cirkelsåg - slipmaskin eller router - borr- och en projektor om du kan få en

Se Steg
Relaterade Ämnen

Anpassade Kürt SvampBob Fyrkant (SpongeBob SquarePants replika 2.0)

Att vara ett stort fan av Nickelodeon hit TV-show sedan jag var 6. Jag var bara tvungen att göra en korrekt representation av SpongeBob SquarePants som jag kan visa på olika sätt som om det var en Kürt siffra. Jag ville också byxor som var löstagbar...

Svampbob Fyrkant

Svampbob är stickad 10 x 12 tum rektangel som är fyllda med fiber fyllningför att göra honom behöver dustickning nålar tror jag jag använde 4mmgul ull 1 nystan.liten mängd vit och brun, blå, rosablå, Bourgogne, vit, svart röd och rosa filt rutor för...

Svampbob Fyrkant tårta

Spongebob Squarepants är ett hem gjorde choklad mud cake, täckt med choklad ganache och dekorerade för hand med fondant glasyr som jag färgade geler och pulver.Se mer på: http://petiteandsweet.tumblr.com/post/637618982/spongebob-squarepants-cake...

Spongebob & vänner Papercraft-hela kollektion

fyra hela år sedan jag började Spongebob Papercraft samlingen med Patrik stjärna, den första båten med en ny teknik som tillät rundare former och mindre klaffar. Oh ja, pappersmodell är sådan sofistikerad vetenskap...Och idag har jag presentera resul...

Sleepover vad kan man göra?

Steg 1: Start Försöka dekorera och planera var du (båda) ska sova. Så kanske du kunde bygga ett tält/fort, eller ställa upp ett tält i bakgård eller rep i en trädkoja eller på studsmattan. Eller vara enkel och sova på en soffa.Steg 2: nästa Vad sägs...

DIY Cakeplatter

det är min dotters födelsedag idag så vi beslutade att baka henne en Svampbob Fyrkant tårta, vi köpte några kaka mix och en tårtform och åkte till jobbet och bakat tårtan.Detta skulle kunna användas för någon tårta, det skulle vara extra fint som en...

Hur man gör en Minecraft spargris!

Min syster och jag beslöt att göra en spargris. Och vi båda gillar minecraft. Så beslutade vi att göra en minecraft spargris! De material vi är:En rektangulär lådaEn fyrkantig vävnad box2 Töm juice lådor (och jag drack dem.)Rosa papper tillräckligt s...

Gummiband Powered sardin kan DESTRUCTO-båt

Hej! Idag ska vi ta en värdelös sardinfisket kan och förvandla det till en awesome, helt Osänkbar mördarmaskin! En perfekt Badleksak för barn eller bara någon som vill bygga en för skojs skull. Läs på igenom följande steg för att bygga din egen skräm...

Full-färg tecknad

Hola Amigos! Idag kommer vi att skapa en tecknad serie Full-färg som du kan dela med din familj och vänner.Remsan kommer jag att använda är till exempel en jag gjorde i mitt andra år på gymnasiet för min skoltidning.Observera att göra serier är helt...

Ritning på the Stone

sten är en vanlig saker, kanske finns det en hög med stenar utanför. Använd din fantasi och kreativitet, dessa vanliga saker också kan bli extra. Rita dina favorit bilder på stenar, unika saker bara för dig. Gör det manuellt är möjligt och inte för h...

Så att dra SpongeBob SquarePants

Hey guys jag Vedaang och i dag i denna video lektion jag ska lära dig att rita Svampbob Fyrkant byxor tjuv stil (även om du kan dra honom i din egen stil). Hoppas du gillade att rita Svampbob som mycket mycket jag gjorde ritning honom. Så bifoga ritn...

Namnge varje fiktiv film leksak och Action figur från varje film från Cgi till Live Action

det finns tusentals fiktiv film leksaker någonsin visas på en film som du önskar bara att de fanns eller de skulle ha en bättre replikerade version av dem i verkliga livet. Det finns några fiktiv film leksaker som var en besvikelse på hur de tillverk...

D2k loft bed

Vår familj nyligen ökade från 4 personer till 5, och som innebar att barnen fick spela musikaliska sängar. Den nya bebisen fick krubba, hennes storebror flyttade upp till sin storasyster säng, och storasyster krävs därför en helt ny säng! Vi beslutad...

Extrusion 3d printer with 300mmx300mm heat bed with Pre-configured Marlin and controlled via wifi

Jag hade en Reprap skrivaren med standard 8 tum sängen men det blev för små som många projekt fick bara större och större, jag behövde något större men inte skulle betala rip off priser så bestämde mig för att bygga min egen som inte var billigt men...

Bedårande ätbara Mini julgran med Cookie ornament!

Detta är en kort förklaring av hur jag gjorde en ätligt inredda miniatyr julgran och ett urval av full storlek ornament. Ser som den bästa delen av jul ligger i ätandet (det är topp 3, åtminstone), jag trodde natten vakade holiday filmer och långsamt...

Bedårande Zombie Cupcakes!

Jag vet Halloween traditionen tenderar att luta mot den läskiga och skrämmande, men jag kan inte hjälpa uppskattar den bedårande också! Detta instructable visar dig hur du gör din egen chibi zombie scen med cupcakes! Inte vara rädd för att fortsätta...

Bed Blind

Ok, vi har alla hört jakt mörkar. (Ja mabye inte alla av oss). En jakt blind är en jakt cover används för att dölja. Nu har vi BED PERSIENNERBed mörkarna är hunter mörkar, endast för sängen. Silvertejp och stark sträng gör detta möjligt.Häng det upp...

Cinema fyrkant! Ja, du ser dubbelt--

detta instructable utnyttjar befintliga diy projektorer, med en twist - eller "fyrkantiga" ens.Steg 1: Konfigurera diagram Tanken är att beställa (eller gör själv) projektion set-up jag har satt ihop. Den består av 6 stora bindemedel klipp, 2 fö...

Bedårande husdjur Cloud

Hej momoluvers det är momo! Idag kommer jag att visa dig hur man gör en söt present någon skulle älska! Denna kreativa och konstnärliga handledning officiellt inleds!Steg 1: leveranser 1 - små plast Baggie2 - 2-3 bomull bollar3 - 2 googly ögon4 - pri...