Svanmärkt Ukulele stådetta Instructable visar dig hur man gör en kartong Ukulele stå för att visa upp din Ukulele. Det kan användas med ganska mycket någon Ukulele med en standard kroppsform, men var ursprungligen avsedd att gå med en kartong Ukulele. Detta projekt är riktigt snabb... inte inklusive lim torktid, tar det bara ca 20 minuter.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Bärgning svanmärkt pipe hylla

Hej alla,Idag ska vi skapa en "Nordisk" design hylla med bärgning kartong rör.(samma svanmärkt rör som jag har använt för att skapa min bat-signal:)hoppas du kommer att älska tanken ;)Steg 1: Dekorera interiört och exteriört kartong Vi kan inte...

Svanmärkt kassaapparat

min syster är att ha en baka/godis försäljning på stranden under juli 4th helgen och behövs någon form av box att förvara sina pengar i. Eftersom jag gillar att göra saker med svanmärkt och det fanns en kartong utmaning pågår, beslöt jag att maker he...

Svanmärkt 50's Hat

tillverkad av little bit cutup kartong, limma sköts toether. Det ser söt på....

Svanmärkt LED "Lampa"

efter min sista (första faktiskt) instructable några material kvar på kontoret.Jag ville göra något mer med kartong LED-s och utskrifter.Steg 1: material Låt oss se vad som var kvar:Bit kartongpinne limvissa LED-ssaxPencil(!)tid även manager är frånv...

Svanmärkt Armor

jag gjorde detta som svar på "kartong armor", Inlagd av rachel. framsidan av hjälmen var inspirerad av "nazgul mask för $15-20" postat av Drakz. Det är inte perfekt, och alla förslag är uppskattat. Jag målade det svart för halloween et...

Hur man gör Smartphone laddning innehavaren från svanmärkt

Bygg material:bit kartonglim pistol eller papper limvissa skärande verktygpenna / pennalinjalen...

Svanmärkt kostym

detta Instructable visar dig hur man gör en kostym av kartong, men förmodligen inte mycket väl, eftersom jag bara har bilder från efter dräkten var utformad, men här är det iallafall.Steg 1: Att göra: remmar tips På remmarna för leggings och vambrace...

Svanmärkt mekaniska Robot Hand

om du använder Korrugerad plast istället för papp... har du en bajs-scoop :D...

Spelbara kartong Ukulele...

Detta Instructable visar dig hur du skapar en spelbar sopran ukulele från kartong och objekt hittades på din lokala järnaffär (plus några tuners och strängar).En video av den kartong uke i aktion kan hittas på YouTube.Steg 1: material... Saker du beh...

Kartong kaffebryggare

Hur man gör en akut kaffebryggare på kontoret.En hacka till användning när allt misslyckas och din älskade kaffebryggare bryter.Steg 1: Material och verktyg 1. en tom A4-papper svanmärkt ruta2. en tom plastflaska (helst en fast en som koks)3. skärand...

Hur man gör en Thor Costume

detta Instructable är att trädde i den 3: e årliga göra det Stick tävling och Halloween lätt kostymer tävling. Glöm inte att rösta... även om det inte är för mig. :(Min fru och jag beslutade att klä upp för frigöraren av Avengers filmen tidigare i år...

Laser Monocle Headpiece

om du har sett Star Trek TNG (eller Austin Powers trilogin) har du dock att det skulle vara ganska coolt att ha en laserstråle på huvudet (jag gjorde). Så jag köpte en laser och byggde jag detta:Det har en fast förstoring omfattning med en smal / bre...

Pedagogiska projekt: Laser Cut 2D pussel för barnen på lägret uppfinning. Jag gjorde dem på TechShop.

Background:Stöd för Camp uppfinning rekryteras ingenjörer för att volontär och hjälpa till. Det skulle vara trevligt att göra 2D pussel som barnen kunde hålla och ta hem. Ett av de projekt som barnen gjorde är att utforma sätt att projicera äggen av...

Hemgjord forntida krig kläder

det är min historia projekt (jag väljer att göra mitt rum museum: D) detta är gamla uniform med litorax, sköld, sowrd!Den är gjord med svanmärkt och kan vara slitage, du kan dekorera ditt rum också...Saker du behöver: kartong, papper mache, tejp elle...

Hur man gör gamla hjälm (+ video)

detta är Makedonska gamla hjälm, från tiden av Alexander stort.Den är gjord av svanmärkt och kan vara slitage, du kan dekorera ditt rum eller på Halloween!Jag gjorde video att visa dig hur man gör det ► klicka här...

Slitsad konstruktion kartong sköldpadda kostym

priserna på precis allt har stigit hela tiden. Ingen vill spendera pengar på något som kommer att användas bara en gång, som en halloween-kostym i denna ekonomi. Detta är en "grön" sätt att återanvända svanmärkt och brukar kosta några pengar.Med...

Stora härliga liv bevarare kartong kostym!

Kostymer dessa dagar är dyra och är ofta mycket svårt att lagra. Min teknik klass i gymnasiet, mina kompisar och jag var tvungen att varje design och skapa kostym för att lösa dessa problem. Vårt uppdrag var att skapa en marine - tema klädedräkt att...

Kartong Kindle tangentbord fall

ett par månader sedan köpte jag en Kindle tangentbord, en trasig kan jag tillägga, och jag fick den utbytt, när jag fick trasiga Kindle, insåg jag att jag behövde det som skall skyddas, och efter en snabb online söka, jag hittade den billigaste skydd...

Debitera station Iphone.

Vi får ofta produkter i pappkartonger. Dessa lådor har ett syfte att lagra och skydda produkten, men rutorna har också en stor inverkan på miljön. Ekologiska fotavtryck av rutorna är en faktor i hur hela livscykel produkten har.Varför inte återvinnin...