Svart & Decker ASI300 utbytbar säkring uppgraderajag fått en Black & Decker Air Station (ASI300) från en loppmarknad. När det var inkopplad till försäljning för att testa, det rann i 2 sekunder på växelström och stannade, ser ingen säkring oroade mig men jag testade det med DC från min bil eftersom det är dubbel spänning. På att få hem jag öppna upp för att hitta en säkring som är lödda till kretskortet, och många recensioner om problemet med säkringen blåser och behöva återlämnas till black och decker för service på din bekostnad för frakt... att behöva hända igen. detaljhandel är också $50

Lösningen, installera en användare utbytbara säkring.

Radio Shack delar:
270-0367 Panel-Mount-säkringshållare $2,99
270-1021 Slow-blåsa 1-amp säkringar $2,99

18" av tvinnad tråd, jag använde 12GA men 18ga skulle förmodligen vara godtagbar

Verktyg:
Borr / Dremel verktyg
BITS
Lödkolv + lödtenn
#2 Phillips skruvmejsel

Se Steg
Relaterade Ämnen

Svart & Decker adapter för Ryobi batteri!

Att göra en adapter för att köra svart &Decker "Firestorm" NiCd Slide batteri verktygmed Ryobi Li-Ion batteri.Motivering: Black & Decker hade en gång ett rykte för tillförlitliga och användbara verktyg. Med denpresentation av "Fires...

Svart & Decker Versapak uppgradera till Li-ion

minns Versapak från Black & Decker? Det är en låg spänning kompakta uppladdningsbara system som blir svårt att hitta på din lokala järnaffär. De är oftast Ni-Cads (nickelkadmium) och de dyra en använder NiMH (nickel-metallhydrid).Ja ville jag få ta u...

Svart & Decker visp

Är du trött att blanda ingredienser för hand? Jo är din väntan över. Det är dags för dig att uppgradera till Black & decker visp.Jig sågMetall vispLiten bit av plåttie rod endtvå jam nötter10-32 hårdvaraKostnad: $5-6Steg 1: Skära plåt skär en bit av...

Svart & Decker bälte sander reparation.

3 "x 21" bälte sander fix. Jag var på min lokala hem förbättring butik idag och de hade en trottoar utförsäljning. Jag hittade denna Black & Decker 3 "x 21" bandslip som såldes för delar för en ynka $5,00. Jag tänkte att som med de...

Svart & Decker High Speed Rotary Dremel verktyg Mod

Black and Decker får en dålig rep ibland, men de verkligen har en bra design/engineering dept som ibland ger ut en produkt som sticker ut från mängden. Jag älskar fortfarande mina Black och Decker 2 temp lödkolv/station som är enda beat av faktiska p...

Log klämskruv käkar för svart & Decker Workmate - skär med CNC Plasma

detta särskilt Instructable är inte så mycket en stegvis guide - det är verkligen en översikt över de steg jag gick igenom att designa och tillverka denna prototyp. Jag hoppas några av er finner detta lämpligt.Steg 1: Korthet jag försöka snoka loggar...

Svart & Decker gräsklippare hjul reparation

Jag är inte säker på hur gammal min Black & Decker CM600 sladdlösa gräsklipparen är, men det var gammal nog att när jag gick online för att leta efter den delen jag behövde, det var föråldrade. Jag ville hålla gräsklipparen fungerar eftersom jag hade...

Hemgjord arbetsstation DIY Dremel Ozito svart & Decker till Mini tryck Drill

Hemlagad DIY arbetsstation Dremel Ozito Black & Decker till Mini Press övning mycket billigt och lättDrivs med hjälp av en gammal hand verktyg roterande elektrisk motor, denna hemlagade drill press,byggda främst från gamla bildelar och några objekt k...

Billiga svart & Decker 18 volts batteri

så om du gillar mig med flera åldrande batterier för du sladdlös borr och till billigt att betala fullt pris för en ersättningSedan kolla in.Jag har flera Black & Decker 18 v batterier, del #244760-00, som var minst 5 år gamla och endast 1 bra en. Ja...

Konvertera ett svart & decker borrmaskin batteri till litiumjon

min 2007 black och decker batteri är död nu, och redan köpt en ny hilti uppsättning, så tid för att prova några saker.Jag har gjort en del forskning på internet om litiumjon och sett en hel del andra omvandlingar här på instructables.Steg 1: ta bort...

Svart & Decker Pocket Power batteribyte?

Hjag jag vill ta bort original Black & Decker ficka batteri och ersätta det med något bättre.Den har en 9 cell 1200mah 9,6 volts batteri som inte längre är chargingup väl. Batteriet är gjort för och jag vill lägga något för billiga som pågå minst 4-5...

Hållare för svart & Decker RT650KA

Några gånger jag behöver använda min roterande verktyg fast till en tabell för att göra nedskärningar, slipning och andra operationer lätt, så jag desinged och skrivs ut vissa delar för att fixa min maskin.RT650KA har en grå mössa i fronten vilket är...

Scratch byggt eldklot skytte Tricopter

"Vad är detta? En repa byggt tricopter på Instructables? På en 250 racing storlek? Med 10 tums rekvisita? En pålitlig, smidig och innovativa YAW mech? OCH ETT ELDKLOT SHOOTER? Hur skapar jag en?"Tja, är jag glad att du frågade.(För en kortare In...

Power Tool reparation Made Easy

få power tools gratis och rädda jorden på samma gång!Det är superenkelt att fixa elverktyg nu. Tack vare online-handböcker, del sökning och beställning, kan du få de reservdelar du behöver och installera dem på bara några minuter av arbetskraft.Döda...

Påsk skallra orm

De ' påsk skallra orm-Inte att förväxla med den östra skallra ormOm du har barn eller en stor släkt, varje år du delta i den årliga påskägg jakten... och om du inte är purist och använda riktigt hårdkokta dog ägg du ända upp varje år med en massa töm...

Återanvända IP-Power 9258 med en Raspberry Pi

För några år sedan, köpte jag denna enhet för att styra ett par andra enheter och lampor i mitt nätverk hylla. Det varade några år innan det började att slumpmässigt makt cykel med några minuters mellanrum, och nu är det bara Piper upprepade gånger n...

Cirkelsåg centrifug

Börja snurra mer mat i köket än bara sallad. Tillför risken för verkstaden in i köket med en hemmagjord centrifug! Genom att använda en elektrisk cirkelsåg som motorn, kunde jag snurra mat upp till 1800 G's och uppnå separation i flytande, allt för u...

Konvertera en perfekt bra borrmaskin till en med sladd

konvertera en borrmaskin att plugga in ett 12 volts batteri när dina batterier dör.För ungefär tjugo år sedan sprang jag för en toppmodern, bästa att pengar kan köpa, en Porter-kabel 12 volt borrmaskin. (den högsta spänningen då). Det kom med en ladd...

Åka skidor gratis Yeti

du tillbringade bara en givande dag i digital backen spelar den PC classic Ski gratis. Du träffar en massa söta rainbow hoppar, knappt kraschade in några träd eller stenar, och du och din piltangenterna kommer att njuta av en välförtjänt aprés-ski. V...