Svart valnöt utsäde Ring.Dess alla hjärtans tid och också min bröllopsdag och en mycket liten budget i min ficka tvinga mig att hitta en lösning för en gåva till min älskade.

Från säsongen sista valnöt fick jag några frön så det är den bästa ursäkten att sätta mina verktyg upp och börja skapa.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Svart valnöt skörd & bearbetning

När hösten närmar sig i vårt område i nordöstra Oklahoma, börjar många av våra träd sprida sina grödor, släppa nötter under träd, trädgård, trädgård, buskar, och även på en tillfällig intet ont anande mänskliga nedanför trädet. Vårt hus var tyvärr pl...

Bearbetning vanliga träd livsmedel: Ekollon, svarta valnötter, hickorynötter, persimoner

Tidigt på hösten är en bra tid att födosöker i östra oss. Större Appalachian regionen (ett stort område) är rik på vilda livsmedel. Bland de vanligast förekommande vilda livsmedel i denna region och i nuläget är produkter från träd. Den infödda ek, s...

Svart valnöt Slipcase för en uppskattad bok

jag köpte en ny grekiska Nya Testamentet som är i samma storlek som en ordbok som jag redan hade. Jag vill kunna bära både i en väska, men utan något nyfikna väg mellan sidorna och skrynkla dem. Jag bestämde mig på en trä slipcase från svart valnöt....

Foder och bearbeta din egen svarta valnötter!

Foraging är ett roligt och givande sätt att tillbringa en eftermiddag. Efter lite hårt arbete har du något ätbart och användbart att du hittade och skördas själv! Jag har gjort en hel del födosökande nyligen och dess otroligt hur mycket mat växer pre...

Hur man färga en T-shirt med svart valnöt skal

1. samla in svarta valnötter och separat skalen från nötter. Jag satte dem i en plastpåse och klev på dem, rulla dem runt med min fot att lossa skalen. Var noga med att bära gummihandskar när man hanterar dem eller du ska också färga dina händer.2. F...

Norra svart valnöt paj

de viktigaste ingredienserna (lönnsirap och svarta valnötter), båda hemma i North East oss, är vad som gör denna förändring av den traditionella "södra Pecan Pie", in i en "Norra" paj. Den vanligaste valnöt i Nordamerika är den infödda...

Cutting Board av svart valnöt och 2 x 4 inlaga

jag gjorde denna skärbräda från svart valnöt och 2 x 4 för min mamma... Jag är i processen att göra en annan en för en kompis bröllop... kommer att publicera bilder och instruktioner när du är klar...Steg 1: Design när du har styrelsen du vill använd...

Svart valnöt körsbärspaj

Om du hittar skarp waffle rån, är det ännu bättre att använda för paj!Steg 1: Ingredienser och metod 150 g smör2 äggulor2 ägg150 g florsocker150 g valnöt, marken40 g ströbrödnågra droppar limesaft2 äggvitasvarta körsbär, urkärnade, färska eller fryst...

Tiny Tiki Mask halsband.

"Vi alla masker, och tiden kommer när vi inte kan ta bort dem utan att ta bort några av våra egna hud." ~ André BerthiaumeFina citat isn'it? och så sant. Det är valnöt säsongen igen och jag använde lite valnöt frön för att göra trevliga tillbehö...

Valnöt Season.Temporada de Nueces.

i mina grannar bakgård är fortfarande en gammal svart valnöt tree,a.k.a http://es.wikipedia.org/wiki/Juglans_nigra som låter det faller dess frön döda marken så jag beslöt att göra något cool med allt det där.Om du har nötter man tillräckligt .så du...

Remsa bord i ek och valnöt

utsäde idén till detta instructable kom delvis från Wholmans fantastiska skrot tabell Men jag behövde göra något som inte skulle se ut från plats againts resten av möblerna i mitt hus.Virket är butik köpte (ca £120) av ek och svart valnöt.Jag ber om...

Mini Flower Pot hänge /Bug Ring.

It´s valnöt säsong igen. Detta innebär Crafty rolig tid. I smycken contest var jag en vinnare av en vacker Dremel Stylus så jag kommer att ha roligt med den. Och efter lite svart valnöt frön jag undrar vad man ska göra med dessa awesome natur frukter...

Segmenterad sallad skål lönn och valnöt

Hej alla, detta är min 12 skål som jag har "framgångsrikt" avslutat och min 2nd segmenterad skål.Jag gjorde det för mina fäder sjuksköterska för en julklapp. Im är ganska stolt över den här eftersom det är den finaste jag har gjort hittills.Här...

Valnöt medaljong.

Om du är en stolt medlem av denna gemenskap bör du känna glädje när du återskapa arbetet i en av dina favorit beslutsfattare. Tja, som hände mig när jag såg vackert verk av Mr.Balleng's medaljong, jag upprepar alla steg och leda en fin produkt. Men v...

Fånga maskar med valnötter (video)

Här är ett trick jag lärde mig för några år sedan. Det är mycket användbart att få bete använder bara saker du hittar i skogen och en hink. De flesta arter av sötvattensfisk kommer att äta en mask; Det är utan tvekan den bästa all-purpose fiskagn. Va...

Cutting Board valnöt och furu

gjorde detta för min äldre syster till hennes födelsedagSteg 1: gör remsor Börja med att skära remsor 1/2" tjock x 3/4" bred. Svart valnöt och tall. Oavsett hur länge du vill ha det... (kanske lite lång för fel)Steg 2: Torka församling och limma...

Valnöt säsong.

n mina grannar bakgård är fortfarande en gammal svart valnöt tree,a.k.a http://es.wikipedia.org/wiki/Juglans_nigra som låter det faller dess frön döda marken så jag beslöt att göra något cool med allt det där.Om du har nötter man tillräckligt .så du...

Dogwood burl och valnöt freehand plocka box

Bra sagt det "I trä tävlingen, vi vill att du ska visa oss vad magi som du kan skapa med en hunk av trä" så jag gjorde just detta. Ett par år sedan samtidigt undrar ut i skogen hittade jag en hund trä träd med en liten burl nära sin bas och efte...

Valnöt trä (triathlon) cykelram

Som en inkomst-mindre collegestudent, kan det vara svårt att komma in i sporten triathlon. Simning och löpning är ganska billig sport, men utrustningsarbetet en cykel som är konkurrenskraftig kan vara skrämmande. Jag köpte en väg cykel från en cykel...