Svarta tavlan tabelljag kan inte berätta hur många gånger jag har suttit på matbordet och har slagit mig med en "lysande" idé och har inte haft någonstans att skriva ner. Den här tabellen, i själva verket var en sådan idé. Tänkte jag, vore det inte bra om tabellen var svarta tavlan och jag kunde skissa på mina idéer just där som de kom till mig, snarare än att behöva gå upp och hitta min bärbara dator? Och då tänkte jag att jag också kunde använda det för att märka olika maträtter på bordet för vegetarian i hushållet. Och varför stanna där? Jag kunde också lätt lösa frågor som rör sittplatser arrangemang med några enkla linjer. Jag kunde spara pengar på bordstabletter och dukning. Jag kunde dra roliga bilder på katter som äts av octopi. Och i mitt sinne, det beslutades där och då att tabellen skulle - Nej - behövs, skall göras.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Svarta tavlan topp skrivbord (barn storlek)

Så min dotter var i behov av ett skrivbord, och det innebar att jag hade möjlighet att använda mina verktyg och träbearbetning färdigheter att njuta av lite tid i mitt garage. Jag får ofta göra små byggen och bygga möbler är en av mina favorit objekt...

Väggmonterad arbete skrivbord/svarta tavlan

bestämde jag mig för min nya lilla brorson behövs en kul arbetsplats för hantverk, konst och doodling. När man planerar in min design som jag bestämde mig för detta skulle vara ett perfekt tillfälle att testa den svarta tavlan färgen har jag sett run...

Pall trä Coat Rack med Cubbyholes och svarta tavlan

I detta instructable jag ska visa dig hur jag gjorde en bondgård style coat rack med cubbyholes och svarta tavlan med regenererade pall trä.Saker som behövsPall träMDF för den svarta tavlanTrälimSkruvarnaKlädkrokar x2Sprayfärg, grå primer och svarta...

Svarta tavlan pedagogiska leksak block

Här är hur du kan använda pine stumpar för att farkosten en pedagogisk leksak för barn. Dessa färgglada chalkboard block kan användas på så många sätt.Jag var sortering genom spill söker projektidéer och presenterades med några burkar av svarta tavla...

En enkel färgade svarta tavlan

Svarta tavlan färg köpte från butiker kan du använda bara tråkigt svart eller grön av klassrum. Jag ville det för mina väggar. Istället gjorde jag en lätt svarta tavlan i den färg jag ville ha. Plus, eftersom jag använde en styrelse i stället för väg...

Svarta tavlan från en gammal fönsterram

ganska enkelt... Jag hittade en söt, utslitna fönster från min trädgård skjul och tog ut alla överblivna glas fragment. Sedan tog jag en skiva av plywood och som min fru belagda med en självhäftande svarta tavlan film. Efter att allt jag behövde till...

Svarta tavlan konversation hjärta

detta stora, tjocka gips hjärta dekoration ser ut som en jätte populära alla hjärtans dag godis och kan användas för att lämna meddelanden av hänsyn till din egen älskling. Till skillnad från sina små, ätliga motsvarigheter, kan detta hjärta torkas r...

Svarta tavlan ägg

jag ville göra en unik present till påsk korg i år, så jag gjorde en svarta tavlan ägg.Steg 1: Vad du behöver Detta är ett mycket enkelt projekt och kan enkelt göras med barn. Du behöver ett ägg som du vill täcka. För detta gick jag med ett papper ma...

Svarta tavlan prydnadar under $12

Det är den tiden på året igen, där julgranar säljs på sidan av vägarna, cookie swappar och oändliga mängder av äggtoddy förstör våra flickaktiga siffror och jul inredning har blivit så dyra och vardagliga. Jo har jag en idé för att piffa upp din julg...

Före och efter gammal fotoram till stora svarta tavlan

jag har två flickor och de båda älskar ritning så, naturligtvis jag beslutat att göra en svarta tavlan och färgen är ingen överraskning för någon med två gurls. Så låt oss börja.Steg 1: Beredning av ramen och styrelsen jag hittade denna gamla bild in...

Bryggeriet "Knacka på listan" svarta tavlan Sign

som en långsiktig homebrewer, brygga jag ofta upp några tunnor för speciella evenemang och semester. Medan jag har fått en kegorator, jockey box och lådor fulla av tapping utrustning, var hade jag ett tap listan tecken. Modellerad efter den anpassnin...

Svarta tavlan dörren Sign

detta är ett enkelt projekt med så många möjligheter. om inte du är ett fan av målning kan du alltid podge bokstäver och bilder till trä.barnen kan även göra egna dörr skylt :)Steg 1: skär trä storlek du vill ha ditt tecken vara. Home depot och lowes...

Svarta tavlan bordstablett

dessa är praktiskt att ha när du tar barnen för middag. De hjälper till att hålla dem sysselsatta väntan på deras mat. De är ganska lätt att göra.Förnödenheter som behövs - draperi svart ut kallas även roc-lon säljs på de flesta tyg butiker, svarta t...

Svarta tavlan lerkruka potten

Gör allt du vänner svartsjuk vid nästa på nästa potten-tur middag du gå till, även om din matlagning suger. Med denna lätt mod till din lerkruka potten ska du alltid en hit.Steg 1: Vad du behöver...1. en lerkruka potten2. svarta tavlan färg (Köp den...

Svarta tavlan målade vin flaska

detta projekt använder svarta tavlan färg för att skapa en etikett på en ren glasflaska. Detta kommer att fungera på alla glas ytor, till exempel en murare burk, läsk flaska, eller ens glas dricksglas eller vinglas. Jag valde att använda en vinflaska...

Svarta tavlan glas

här är ett roligt hantverk aktivitet som kan användas på många olika sätt. Presenter till bröllop gynnar, ett kreativt sätt att se till att du vet vars glas är vars under familjesammankomster eller under holiday måltider. Inget behov av drink charm l...

Svarta tavlan bröllop Matchbox gynnar

Dessa bröllop gynnar är så lätt och så söt! Även om min tutorial hur man skapa chalkboard stil gynnar, kan du skapa någon design som du vill, som passar din tema eller färgsättning. Dessa ger en vacker och tankeväckande touch när den placeras på bord...

DIY svarta tavlan ritar

sjuk och trött på din barn (eller man) inte veta var deras kläder är även om de har varit i samma drar i år? här är ett billigt och enkelt sätt att lösa dessa problem och också upp de gamla drar din barn (eller man) har dragit alla över?Varför inte m...

Svarta tavlan Skateboard: En ny styrelse varje dag!

Hello! I detta instructable jag kommer att dela en metod som jag skapat för att producera en snygg plattform som ser skateboard som serverar inte bara att ta mig runt, men också att visa olika meddelanden och ritningar under mina fötter som jag kan ä...