Sweet Cherry Pie - ett återvunnet ljus projekt för Pi-dagen.Denna Pi-dagen gör dig själv en paj kan du njuta av i veckor! Jag vet att det låter för bra för att vara sant, men denna miljövänliga lilla projekt är säker på att tillfredsställa någon pie craving.

För att göra denna återvunna ljuset, behöver du:
+ Ljus-stubbar
+ En veke (jag älskar trä vekar, de gör sådan en trevlig varm knastrande ljud)
+ En liten glasburk, 4 oz. är en bra storlek
+ Två glasburkar du inte misstycker att få vaxartad
+ En sågtandad kniv
+ En liten sås pot

Se Steg
Relaterade Ämnen

Återvunnet hantverk projekt: Hur man gör DIY skrivbord organisk

Hej vänner! Denna tid tillbaka med ännu en fantastisk DIY Återvunnet hantverk projekt. Lär dig hur man gör en DIY skrivbord organisk med hjälp av kartong med en steg för steg handledning med instruktioneroch detta fantastiska Händig pennhållare är en...

Hemlagad sweet cherry vin recept

Vi har nya hemlagad sweet cherry vin recept på www.moonshiners.clubVi har inte bara vin recept men användbara tips om vin att göra. Vi publicerar nya artiklar några gånger i veckan och jag vill dela med dig här ocksåIngredienser:Sötkörsbär – 22 lb/10...

Choklad Cherry Pie

jag hade bara svarta skogen kakan en gång och det var så läcker. Inspirerad av kakan, jag iväg på ett uppdrag att fånga smaker i form av en paj.Ingredienser1 pkg choklad pudding1 8oz tub cool piska1 kopp körsbär1/4 cup mjöl1/4 dl socker1/4 kopp maras...

Schwarzwald Pake (Cherry Pie-chokladkaka)

Pake: (Substantiv)1. en läcker paj bakad i en läcker tårta vilket resulterar i en läcker, dekadent över den översta desserten.Detta är Turducken desserter. Jag blev inspirerad av en vän som gjort en Cherpumplle, en körsbärspaj, pumpa paj, och äppelpa...

Hur man gör ett hemligt ljus

Jag visar hur man gör ett hemligt utrymme längst ned i ett ljus. Detta projekt använder ett vanligt ljus som ändras genom att borra ut ett fack i botten. En klistermärke, ljus etikett eller cirkel av papper sedan limmas mot botten av ljuset som täcke...

Vit choklad cherry pie

Föreställ dig att du är bara en vanlig programmering dude utan någon enorm kompetens utanför området 4 kvadrat fot framför tangentbordet. Tänk dig din pappa gör nu paj (massor av dem nyligen) och du säger "Hej pappa, ska du ange instructables tävling...

Sweet Potato Pie

varje år på Instructables har vi en holiday cook-off, där alla gör en traditionell semester skålen och vi konkurrerar om att se vars är bäst och vilka recept kommer att klättra sidvisning rangordnar. Jag behövde något annorlunda än min prisbelönta pu...

Att göra en cheep och lätt återvunnet ljus

Jag har hittat av tristess att de mest grundläggande av material kan användas att göra ett långvarigt ljus som är lite ljusare än ett normal ljus.Steg 1. Få en liten glasbehållare. Helst en som ursprungligen användes för ljus.Steg 2. Sätta några "int...

Hålla ditt te varm med ett te ljus med en cykel kedja

Hatar kallt kaffe? Avbryta din mugg ovanför ett te ljus att hålla det varmt! (Överraskande, det lämnar inte något märke på undersidan av muggen) Detta instructable visar dig hur du använder en gammal cykel kedja för att ta ställning för din te mugg s...

Skapar ett nytt Tiva projekt i koden kompositör Studio

Detta instructable kommer att gå genom att skapa ett nytt Texas instrument Tiva projekt från grunden i koden kompositör Studio med TivaWare!Du behöver flera saker.Tiva Microcontroller (till exempel en TM4C1294XL från http://www.ti.com/tool/ek-tm4c129...

Baka en Cherry Pie

Så är här affären. Några av oss skräms av begreppet bakning. Men i dessa tider, det kunde inte vara enklare. Idag, ska med en mängd färdiga objekt, vi baka en paj.Steg 1: Få saker du behöver Detta är den näst lättaste delen av hela Instructable.Här ä...

Hacka en $4 LED-ficklampa i ett dyk ljus med en laxerande!

jag trodde ärligt att detta inte skulle fungera eftersom det är alldeles för enkelt och lätt för mig att vara den första personen att tänka på det. (eller åtminstone den förste att publicera) En normal scuba ljus kommer att köra dig om att $100-$150,...

LinkIt ett relä ljus

Intro: Hej byggare! Detta är en instructable på hjälp eller kontrollera en AC ljus med micro controller LinkIt en http://www.seeedstudio.com/depot/LinkIt-ONE-p-2017.html . Denna styrelse är utmärkt som den använder Arduino miljö för att programmeras...

DIY UV LED ljus - se världen i ett nytt ljus

jag har alltid gillat att experimentera med saker, och se saker på nya sätt eller ur olika perspektiv, så jag blev intresserad av UV-ljus, men jag inte tycker om teknik, hotellet är lättare använda oss mycket billigare men en LED version är ett snygg...

LED ljus projekt

Hej ville jag utforska möjligheten att LED strips som ett sätt att lysa upp min 2 1/2 bil garage som jag konverterade till en verkstad. Detta instructable kommer att omfatta information hade jag problem med att få svar på.Var alltid försiktig när du...

Låg kostnad 24 Led cykel ljus projekt

detta är min första Instructable.Jag rider min 10 år gamla båt ankare,en stor låda butik kraftigt modifierad cykel, året runt i alla typer av väder, dagligen.Särskilt kommer hem på natten från på en 26 mil resa.Jag behövde något att göra mig synligt...

Sweet & kyndel Pie kottar

Sweet & välsmakande paj kottarKonen är fylld med smaskiga söta och salta fyllningar paj konen är skarpa pajskalet.Jag gjorde choklad tofu mousse för söt fyllning och Turkiet grönsaker för kyndel fyllning. Båda kom ut så bra och det smakade så bra. Vi...

Utveckla ett ATtiny firefly projekt använder Arduino och det är IDE

Jag såg nyligen ett intressant projekt av Karl Lunt som används en ATtiny13 för att efterlikna en firefly (http://www.seanet.com/~karllunt/fireflyLED.html). Detta i sig, är verkligen inte unik, men det fick mig att tänka om en av mina tidiga microcon...

Hud ett 123D Make projekt

123D make är ganska häftigt, håller jag. De projekt som har skapats med denna process är verkligen fantastisk. För detta projekt men satt jag med för att se om jag kunde utveckla en billig metod för omslutande 123D skulpturer i en papper huden - för...