Sy en Fox öronlappen hattmin systerdotter ges helt över till "Vad säger räven?" galenskap. Så jag ville göra henne en vinter fox hatt som jul gåva. Men jag var inte glada över möjligheten att köpa fake päls. Det är dyrt, stökigt, och oftast syntetiska fibrerna inte faktiskt mycket varmt. Och det verkade som det skulle fortfarande vara svårt att få rätt färger för att uppnå den effekt jag ville ha. Så ändrade jag en teknik som jag hade använt för ett mycket olika projekt och kom upp med en liknande teknik för sömnad fuskpäls. Denna metod kan du skapa högkvalitativa, mjuk, varm, vacker fuskpäls med hjälp av en symaskin och en gammal ylletröja! Tekniken är inte svårt--du i princip bara strimlat en tröja, sy de remsorna på en annan bit av tyg med en sicksack och riva upp stickade remsor för att skapa päls. Och (eftersom de ska skäras iaf) det är ett bra sätt att upcycle färgas eller skadade tröjor. Jag är även mönstret och procedur som jag använde för att skapa denna hatt, men det kan lätt ändras för att göra olika djur eller olika lurviga plagg.

Steg 1-6 av detta instructable täcker teknik för sömnad i fuskpäls. (Jag skulle tro att du kan använda detta för att sy alla slags varma furry projekt.) Du vill sy en liten färgruta med den här tekniken att se till att du har fått kläm på det, och göra några justeringar att uppnå den päls som du vill. Steg 5-8 täcka hatt byggandet. Du kan också använda den här för att göra en hatt av olika tyg eller köpt fuskpäls. Hoppa runt för att passa dina behov.

Min brorsdotter älskar sin nya hatt! Hon vill också påpeka att medan hon bär hatten hon hellre skulle hänskjutas till sitt namn som fox, Buttercrumb.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Snowblossom hatt handledning

denna handledning visar hur man gör egna storlekar fleece mössa (i det här inlägget på gjort av Rae: http://www.made-by-rae.com/2010/11/blossom-baby/) för eventuella storlek huvud (vuxen, barn eller barn). Handledningen visar hur man gör hatten med b...

Papper Mache 3d hatt (Scarlet Witch)

Jag in en tävling kallad Outside the Hatbox genom en hatters grupp - där du måste skapa en hatt, men du får inte använda traditionella milinery material (läder, halm, woolfelt, sinamay, jinsin, modevaror tråd, fjädrar etc).Så beslöt jag att gjort en...

Duct Tape hatt del två - Baseball Classic

keps är förmodligen en av de mest kända hattarna runt. Med ursprung i tidigt 1860 har de blivit några av de vanligaste hattarna i världen. När jag ser en annan duct tape hatt instructable är det oftast för en keps (som är fylld med kartong). Denna mö...

Virkade fyrkantig hatt - Instructable Robot, Sponge Bob & WALL-E

En av de projekt som har simmat runt i mitt huvud var denna "fyrkantig" stil hatt, även kallad en jester hatt. Jag kunde inte motstå att ange Instructable Robot tävlingen så detta Instructable är en produkt av två.Medan jag var att skapa robot h...

Skönheten och odjuret hatt handledning och kostym

Hoppas att ni uppskattar detta instructable precis i tid för Halloween! VARNING! Denna mössa är verkligen varmt för att vara i så föreslår jag att bära det på en kall höst dag/natt.Steg 1: Anledningen till att göra hatten Till att börja med vill vi g...

DAVID ROSE som MAD HATTER

detta är min SON som MAD HATTER, det tog över 2 timmar och 4 burkar av ORANGE HÅRSPRAY att få håret gjort ensam. DET ROLIGA MED DETTA ÄR ATT DET ÄR HANS HÅR....

Hatt Box spöket kostym * uppdaterad *

hat box ghost är en av Disneys 999 glad tillhåll han är förmodligen mest kända spöken i Manson eller från herrgården?? Vi ska vad gör han göra?? Huvudet försvinner i till en låda som han håller i sin hand kallas en hatt låda Walt Disney säger detta o...

Hur man gör en Robin Hood hatt

Jag har nyligen infört mina fyra barn till en av mina favorit Disney filmer genom tiderna, Robin Hood. Mina fyra barn har blivit helt förtjust i heroiska historien som jag själv i deras ålder, och de tre pojkarna i synnerhet har varit igång runt huse...

Sy en Where the Wild Things Are hatt + mönster!

Är ni glada för filmen? Jag geeking ut över här. Jag är helt klädd denna premiär.Detta är ett riktigt enkelt mönster - hela hatten är endast åtta bitar!LÅT VILDA BRÅK START!Mönstret är på steg 2 - bläddra längst ned i det steget och klicka på PDF-dok...

Steampunk Mad Hatter kostym

Denna kostym gjordes av sparsamhet butik fynd, omdaning gamla kläder och en sandskädda av kreativitet. De flesta av artiklar för denna kostym kostade inte mig mer än $10. Du kan prova detta också genom att plocka upp objekt att göra dina egna Mad Hat...

Mad hatter i läskiga mark

en rolig natt med min syster i vit kanin, själv mad hatter... det var bomben...

Bunny öron hatt hemliga fack

detta är en steg för steg handledning om hur att göra din bunny hatt avdelning.Steg 1: Samla materialMaterial du behöver är någon form av vitt tyg (vara det några strumpor eller ens sy ihop dina egna öron), en mössa (i vårt fall en fedora), piprensar...

Felicity Fox kostym

Felicity Fox från Fantastic Mr Fox...

KirbyCopy101 #1: grundläggande länk hatt Design

detta instructable fungerar för mer än en kopia förmåga. Du kan använda det för svärd, Bomb, sömn, och jag tror några andra. Här är vad du behöver:-tyg, minst en yard lång och lika bred som omkretsen på huvudet plus några inches. Se till att det är r...

En Duct Tape spis röret hatt

detta är min version av en Duct Tape spis röret hatt, jag gjorde detta till en vän.Steg 1: Vad du behöver Du behöverSilvertejpPapperSaxSharpieMaskeringstejpSteg 2: Att göra Duct Tape ark 1. få en bit papper och täcka båda sidor med silvertejp.2. skär...

Hur man gör en Robot skägg hatt

lära sig hur man gör en tid reser robot skägg hatt med såll, dörrhandtag och tråd!...

EDO FOX KITE

Som en del av Mr Skinners projektet framtid klass på Escalante Middle School, vi gjorde mjukpapper drakar, och skrev instruktioner att hjälpa andra människor att göra dem också! Detta är vår Edo-Fox.Steg 1: Att få leveranserFörst ta dina leveranser -...

Hatt med brätte

detta är en brätten hatt som kan bäras varje tid på året. Det är mycket enkelt att virka och tar 3,5 oz nystan 4 ply kamgarn vikt garn, virknål storlek G/6. Du kan göra det för ett barn med en storlek E krok och sport vikt garn.Jag fick mönstret från...

Hur man gör en läder Bushcraft hatt

Jag hade gjort en fantastisk video tutorial om hur du skapar en bushcraft hatt, men efter att online för de senaste 6 åren YouTube beslutat att ta bort det utan att tala om mig. Så nu, tyvärr jag har inte en annan kopia av vid men jag hade några bild...