Syra etsning min Spyderco endura 4en dokumentation av min första tid etsning en kniv, jag använde järnklorid som jag köpte på eBay på min spyderco endura 4.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Syra etsning

Detta kommer att vara en grundläggande handledning om hur man syra etch metall med järnklorid.Jag kommer inte få in alltför många detaljer på stenciling och grafisk design sidan av saker eftersom det skulle vara en helt annan handledning!Etsning är e...

Detaljerad syra etsning med en stencil

Detta är en mer avancerad anvisningar med med värme överföring schabloner för att skapa intrikata mönster för syra etsning.Detta är en uppföljning till min allra första Instructable på grundläggande syra etsning. Jag ska inte gå över alla blandning o...

Handgjord kniv och syra etsning

Hej!Denna vecka min pappa kommer att fira sitt 46: e födelsedag, så jag bestämde mig att göra honom en gåva som är användbar. Tid sedan han brukade gå på jakt regelbundet så han har en riktigt bra italiensk handgjord kniv, men jag hoppas att han komm...

Gör dina egna präglade visitkort med syra etsning

Etch. Tryck på. Skriv ut. Vill du lära dig att emboss papper för dina egna visitkort? Skapa dina egna mönster på datorn och etch det in en mässingsskylt.Jag har velat göra mitt eget präglade visitkort sedan jag lämnade en verkligen otroligt en på en...

Göra bilder med syra etsning

inte ganska lika tidskrävande som att skriva i sten, men lika outplånligt: etch din egen konst i dyrbara mässing! Konceptet är ganska snyggt: kretskort etsning syra äter bort på koppar och kopparlegeringar. Detta innebär att det kommer att äta bort p...

Lätt syra etsning

någonsin velat etch din kniv?Väl här Visa jag dig hur man gör detSteg 1: Vad du behöver De saker du behöver är:-vinäger som du kan använda någon form-havssalt-2 alligator clips-9v batery-rakblad-bomull svabb-eltejp-en liten behållare för vinäger och...

Syra etsning tryckta kretsar

Jag har spelat med toner överföringsmetoden producera mönsterkort länge nu och jag har träffat med varierande framgång. Detta är en reproduktion av min Bloggartikel som jag trodde att jag skulle ge här som en instructable.Att göra egna mönsterkort be...

Elektrolytisk syra etsning aluminium Brew vattenkokare

Leveranser:Brew vattenkokare1/4 dl vitvinsvinäger1/4 tsk SaltFärska 9-volts batteriElektrisk tråd (högtalarkabeln arbetat för jag)Eltejp eller annat maskering mediumQ-TipStenciler1. Mät upp exakt en gallon vatten och häll i vattenkokaren. Markera 1 g...

Rust etsning min logotyp på en gammal sågklinga

I den här videon jag tar min logotyp och etch det på en gammal sågblad med hjälp av muriatic syra och väteperoxid. Processen är ganska enkel som ni kan se i videon. Du rensa upp metallen till dess råa och kala. Tejpa upp vad du vill till etch. Rengör...

Etsning min öl flaska koppar

episka slutsatsen att min make-a-beer-bottle-into-cup saga. Här visar jag hur jag gjorde några enkla kemisk etsning för att ge några tecken till min dricka fartyg.Jag visade tidigare hur man skär en glasflaska med en metod som varmvatten och också hu...

Hur man syr en Mini Minion Messenger Bag

Jag gjorde en "Dora väska" några månader sedan innan du gör denna "Underhuggare" väska och jag också nämnde att jag sydde påsen i sista minuten utan mycket förberedelser. Jag ville prova sy en messenger bag på ett korrekt sätt med apt...

Hur man tar isär, rengöra och sätta ihop en Spyderco Endura 4 fickkniv

ta en Spyderco kniv isär är lätt, men att sätta tillbaka ihop kan vara en smärta. Detta är den metod jag kom efter försök och misstag. Jag hatar att göra sådan en specifik instructible, men jag tror dessa knivar är populära och användarvänlig nog att...

Syra/mässing/Stone tvättning A kniv

för min första Instructable, tänkte jag skulle lägga ut en steg för steg guide till att skapa en en av ett slag leta efter någon kniv. Detta kommer att fungera för någon kniv (faktiskt någon objekt gjorda av stål!), så länge du har tillräckligt stor...

Vertikala etsning Tank för DIY PCB Etsning

bakgrundJag har etsning min egen prototyp styrelser under många år i en glas bricka, med en PANNKAKSLAGG för att värma lösningen. Stora horisontella area lösningen resulterade i massor av rök som var svåra att undvika andning. Styrelserna etsade ojäm...

Laser etsning eloxerad aluminium

detta Instructable visar dig hur du använder en laserskärare för att etch anodiserad aluminium. Jag bor nära en DIY workshop kallas TechShop - de har $1 M av att jag kan få tillgång till för omkring $100 per månad värde. En del av utrustningen som de...

Cykel/motorsåg kedja Damaskus stål

här är hur du kan göra en annan typ av Damaskus stål som har ett mycket distinkt utseende. Den viktigaste komponenten i denna typ av Damaskus är antingen cykel eller motorsåg kedja. För en kort historia av Damaskus steel kolla gärna in min kabel Dama...

Farkosten Cutter Tips och Tricks

Här är några tips för att använda din hem craft-skärmaskin. Dessa tips täcka material och tekniker som inte ser jag dokumenterat mycket ofta på Instructables i förhållande till craft-fräsar. De inkluderar några efterbehandling tekniker plus några sät...

Att göra egen kniv med 3d skrivare ver.2

Jag gjorde utsnittet anpassade Damaskus under min Autodesk artist residence. Detta är en annan strategi att göra anpassade kniv med hjälp av 3d teknologi.Mitt första försök av denna anpassade kniv gör bokförsDenna kökskniv är en 10 i utsnittet, med g...

Polering Silver lätt sätt - med vetenskap!

Detta Instructable visar dig hur du kan ta ens de mest tungt skamfilade silversmycken och återställa det nästan omedelbart, utan kemikalier, syror, eller skura och polering.I stället för polering eller syra etsning av värdefulla silver eller potentie...