Ta bort och ersätta bezel på din Rolex Submariner.Detta instructable kommer att guida dig genom att ta bort och ersätta bezel på din Rolex Submariner. Samma allmänna process kan användas med en GMT Master II. Jag använde min rostfria årsdagen sub, referens 16610. Samma process kan användas med två tonen (16613) och massivt guld (16618) subs. Bara vara extra försiktig på dessa 2, 18k guld är mycket mjukare än SS.

Jag säger det nu. Försök följande steg på egen risk. Om du trash din Rolex, köper jag inte du en annan! *****

Se Steg
Relaterade Ämnen

ARMBANDSUR reparation: Hur att ta bort och ersätta winder, stam och krona från en klocka

din winder kan vara pank om du har en extra en denna video visar hur att ta bort och ersätta stammen och kronan på en klocka....

Ta bort och ersätta en Weslock dörrhandtaget

jag har en äldre hem och hittade ett Weslock dörrhandtag på en av mina dörrar som jag ville byta ut med en låsning ratt av kedjan. På den lokala Home Depot var bara två märken av knoppar som jag såg kedjan och Keystone. Jag vet inte om Weslock fortfa...

Dusch stall ta bort och ersätta 7 av 7

ta bort gamla duschkabin och installera ny duschkabin. Det avskurna där i snitt vatten till huset av eller om det finns avskurna bakom badkaret. Ta försiktigt bort den gamla badkar och dusch ventilen. Ta bort handtag och esuction plattan. Klippa gaml...

Dusch stall ta bort och ersätta 5 av 7

ta bort gamla duschkabin och installera ny duschkabin. Det avskurna där i snitt vatten till huset av eller om det finns avskurna bakom badkaret. Ta försiktigt bort den gamla badkar och dusch ventilen. Ta bort handtag och esuction plattan. Klippa gaml...

Dusch stall ta bort och ersätta 1 av 7

ta bort gamla duschkabin och installera ny duschkabin. Det avskurna där i snitt vatten till huset av eller om det finns avskurna bakom badkaret. Ta försiktigt bort den gamla badkar och dusch ventilen. Ta bort handtag och esuction plattan. Klippa gaml...

Dusch stall ta bort och ersätta 2 av 7

ta bort gamla duschkabin och installera ny duschkabin. Det avskurna där i snitt vatten till huset av eller om det finns avskurna bakom badkaret. Ta försiktigt bort den gamla badkar och dusch ventilen. Ta bort handtag och esuction plattan. Klippa gaml...

Dusch stall ta bort och ersätta 6 av 7

ta bort gamla duschkabin och installera ny duschkabin. Det avskurna där i snitt vatten till huset av eller om det finns avskurna bakom badkaret. Ta försiktigt bort den gamla badkar och dusch ventilen. Ta bort handtag och esuction plattan. Klippa gaml...

Dusch stall ta bort och ersätta 4 av 7

ta bort gamla duschkabin och installera ny duschkabin. Det avskurna där i snitt vatten till huset av eller om det finns avskurna bakom badkaret. Ta försiktigt bort den gamla badkar och dusch ventilen. Ta bort handtag och esuction plattan. Klippa gaml...

Dusch stall ta bort och ersätta 3 av 7

ta bort gamla duschkabin och installera ny duschkabin. Det avskurna där i snitt vatten till huset av eller om det finns avskurna bakom badkaret. Ta försiktigt bort den gamla badkar och dusch ventilen. Ta bort handtag och esuction plattan. Klippa gaml...

DIY klocka läder manschetten (klocka/armband kan tas bort och ersättas)

Har du en favorit armband eller klocka som du verkligen vill ha men...Du har någon slags kemisk reaktion med metaller?Jag hade denna fråga och jag tittade över till någon form av slip manschetten.Efter att inte hitta vad jag letade efter, beslöt jag...

Hur man ersätta hjulen på din stål låda vagn / kärra

min fru köpte denna vagn från en online vender för $90. På vår första utflykt med det föll ett av hjulen bara. Till min förvåning fann jag att även om utsidan av Hjullager hade metall sköldar för att skydda dem från smuts och skräp, det fanns ingen s...

Hur man rengör en rostig bensintank och ersätta olja på en moped

jag gjorde detta på TechShop Menlo Park. http://www.Techshop.comJag har en 1978 Sachs moped att jag äntligen fick arbeta. Det är 2-takts motor var frusen så min vän ombyggd det. Nu är det dags att rensa ut den rostig bensintanken och ersätta oljan så...

Kväva och ersätta din gräsmatta med marktäckning

jag tillbringade ett år att bli av med min döende gräsmattan och installera en låg/ingen vatten landskap.Det kostade mig bara ett par hundra spänn, jag anställa inte någon att göra det. och jag behövde inte använda ett drag tjänst för att bli av med...

Ersätta (eller reparera) din Rock Band bastrumma pedal med en real pedal

så jag bröt min Rockband bastrumman pedalen mitt i natten. Reservdelar är minst 5 dagar bort om jag beställer något online, plus människor vill ha pengar för saker sådär. Lyckligtvis har jag silvertejp och knivar, så jag borde kunna fixa något, rätt?...

Kontroll och ersätta luftfilter motorns

Mekanisk kunskap krävs: ingen ljusMaterial som krävs:En skruvmejsel (medelstora flathead eller Philips huvud)Ett nytt luftfilterTillval: ett vakuumEtt luftfilter är en avgörande komponent för någon bil. Varje bil motor behöver ren luft ska fungera ko...

Ersätta jordkabeln på din 80/90 AMP Wire svetsare

Om du har en av dessa 80/90 AMP Flux kärna Wire svetsare vet du hur mångsidig de kan vara när fixade precis lagom.Det finns massor av mods / förbättringar som kan göras till dessa svetsare att förbättra prestanda. I detta instructable vi kommer att u...

Hur man fixar trasiga Converse och ersätta öljetter

medan ridning min cykel Skosnöre fastnade i pedalen och jag slits min nya Converses. Jag gick till lokala skomakaren och han berättade för mig att det är svårt att fixa och att det kommer att kosta mig 35 euro (45 USD). Jag bestämde mig att fixa dem...

Hur man byter reling och annat trä arbete på din kanot

en gammal kanot kan vara renoverade och ser nästan lika bra som nya, om plasten är i god form. Allt trä arbete kan tas bort och ersättas, lämnar din kanot snygg.Steg 1: Ta bort gammalt trä Allt som är torrt ruttnade behov att lossna. Stor hjälp om du...

Ersätta en Lås manöverdonet i 2001 Ford F150

min enkla sättet att byta ut lås manöverdonet i 2001 Ford F150, Driverside.Detta kanske inte är "rätt" sätt, men det har fungerat på både min passagerarsidan och nu driver sidan. Och jag kan göra dem i ca 15 minuter.Jag antar att motorerna i dem...