Tabell ben dekoratörDetta ser cool och kan ge en gammal tabell nytt liv
du behöver
kort
fotografier
tråd eller pipecleaners
lim
tejp

Se Steg
Relaterade Ämnen

Skär ned och rethreading ett lager tabell ben.

Detta är min handledning för skär ned en 22" avsmalnande köpta tabell ben, åter threading det och redo att installera.Dessa ben kommer i olika storlekar, 6", 8", 12 ", 22", och 28 "du kan vanligtvis hitta dem på din lokala de...

Svarvade brödkavel från återvunnet beech wood tabell ben

brödkavel i bokskog. Tillverkad i benet av en gammal tabell jag hittade på trottoaren, detsamma som jag använde för denna spinning topVerktyg:-Svarv-Sandpapper (finkornigt)-Torg verktyg-Penna-Såg (något slag som kan skära genom 70mm trä)Material:-Blo...

Spinning top från upcycled tabell ben

detta är en spinning top vände från benet av en beech wood tabell jag hittade på trottoaren, detsamma som jag använde för detta rullande stiftMaterial:-Tabellen benet (bokskog)-MineraloljaVerktyg:-Svarv-Sandpapper-FilProcess:Först skära jag av benet...

Tiki-mask tabell ben

Jag blev sjuk av att ha aska block för benen på mitt soffbord så jag beslöt att göra enkla tiki huvuden ur papper mache täcka dem.Jag använde bara förhållandet 1 till 1 av vatten till mjöl för blandningen, och i stället för de typiska remsorna av nyh...

DIY Air Hockey tabell

inspirerad av en hemmafixare miniatyr tabell fläckig på youtube vi beslutat att byggt en full storlek (122 x 244 cm) air hockey tabell. Detta instructable guidar dig genom alla steg i att göra denna stora air hockey tabell (tabell ben).Du kan Ladda n...

Projektet bänk (instruk-tabell!)

jag har njutit av många stora Instructables på denna webbplats; Det enda problemet var bristen på en plats att arbeta på dem. Om du är som mig, känner du något tvångsmässigt behov för en trevlig, ren, enkel yta för att sprida ut böcker, papper eller...

Lumberjack tabell

Ta med robust utomhus insidan med en skogshuggare tabell, en krona klippa träd platta med yxa handtag för benen.Bastant trä tabellen visar upp träd naturliga säden och levande kanten ger det en rustik och oavslutat utseende. Benen är riktiga yxa hand...

Gör en egen sömnad tabell

i år som jag har velat göra mig en stor, dedikerade sybordet. Jag fick äntligen runt till det och jag är mycket nöjd med hur det blev.Tabellen är 32 inches tall med en 4-fots kvadrat arbetsyta.Den stora arbetsytan är bra för kapning och fästa tyget,...

Arbetsbock tabell med flytande välvda bår

Detta är ett matsalsbord som jag bara slutade för vår familj i tid för semester. Den är gjord av valnöt och lönn, som är min favorit typer av trä för möbler. Benen är valnöt, båren är lönn och table top är lönn med en valnöt inlaga.Jag bygger tabelle...

Giant Sticky Note tabell

jag älskar Fästisar, jag använder dem för allt. Oftast I jam dem i böcker, göra mig påminnelser, lämna kärlek anteckningar, men oftast tycker jag själv försöker dra på dem.När jag har en idé att bygga något, ofta den första papper jag ser är den post...

Massor av tabeller!

Vad var projektet?Vi kontrakterades av Fuse (en Columbus-baserade innovation lab på Cardinal Health, fokuserade på att förbättra framtiden hälsa och wellness) att bygga 10 stående höjd bord för deras nya office expansion. På Columbus idé gjuteriet lä...

Naturlig trä tabeller

jag älskar träbearbetning, och jag har gjort dessa tabeller under många år. De är inte svåra att göra, men de ser vackra när de görs.Min instructable visar dig hur du gör din egen en en av ett slag bord som denna, utan en massa fancy verktyg. Du behö...

Utomhus arbetsbock tabell

detta är en bock stil bord för utomhusbruk. Den använder dimensionell virke från din hem butik, så inget behov av tabell sågar, hyvlar etc. Den här var utformad för att matcha ett fällbord plast så att vi kan fördubbla tabellstorleken om vi har många...

Upcycling Klicka på laminat till en bordtennis tabell

alla som någonsin har installerats av en klick laminatgolv vet att du alltid sluta med massor av extra plankor.Detta är vad du gör med den.Vad behöver du:2 förpackningar med klicka laminat (minst 137cm lång)1 tub av montage kit8 tabell ben (Ikea €2,5...

Trä hörlurar med ben cap

Jag köpte en fin Cooler Master HC-300 i-öra hörlurarna. Cooler Master HC-300 officiella sida.Det är verkligen trevlig, bekväm, låter bra. Men billigt plast-inhysa är mycket sköra, det ömsom lätt utan någon kraft.Så är det en out of box chansen att sk...

Bärbar kabelhantering

hemelektronik bebor dagliga personliga utrymme, miniatyrisering tillåter dem rörlighet och själv inneslutning. Detta är en utredning om förvaltningen av bärbara sladdar. Både konsumenten och professionell elektronik tillämpas här, även om ämnet komme...

Antika rum Finial

en snabb och enkel ändknopp tas från en gammal tabell ben, bitar från en gammal lampa, en rippade 1 X 7 white pine styrelse, botten av en trä papper handdukshållare, lite trälim, några träskruvar, fyra trä cross cut-outs från walmart eller micheals (...

Block Countdown Calendar

trött på att köpa nya kalendrar varje år? Gillar du att behöva komma ihåg att ställa in din kalender varje dag så du kan komma ihåg vilken dag det är? Så då kommer du älska att ha ett block kalendern. Mindre funktion än en riktig kalender med 97% mer...

19-tums kommunikation rack, IKEA brist

En 8U, 19-tums rack kostar ca US$ 2000, det är en stor över dyra för hur, men med en minsta budget och ansträngning, om en US$ 70 och en regnig söndag, något liknande kunde uppnås. KISS, Kit it Simple Stupid var strategin eftersom tanken var inte att...