Tak Fan dra kedjan nattlampan
Klicka här för att hoppa till videor av nattlampan i aktion!

Uppdatering: Jag har fått många klagomål om estetiska kvaliteten på pull kedja nattlampan installation och flera förslag att jag ska placera kretsen i diffusor skålen. Tja är jag glad att kunna meddela att jag har omarbetat detta projekt för att hålla kretsar out-of-sight och göra pull kedja ledningarna ser bättre ut. Steg 1 till 5 beskriver omarbetningar som om jag började från noll, och steg 7 till 10 är ursprungliga instructable.

Den primära källan av belysning för mitt sovrum är en taklampa fläkt. Merparten av tiden jag använd vägg för att sätta ljuset på och stänga, men ibland är jag närmare växeln pull kedja så jag ska använda den i stället. Problemet är det handtag kedjan kan vara omöjligt att hitta i mörkret; ibland hittar jag det direkt men andra gånger jag kommer slaga min hela armen runt känsla som en idiot som försöker hitta den. Så jag bestämde mig att hacka sönder en solar powered trädgård ljus och använda dess LED för att göra pull kedjans handtag glöd. När trädgård ljus kretsen upptäcker fan taklampan är avstängd befogenheter det LED med ett batteri. Kretsen också laddar batteriet när lampan är på via en solcell.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Tak Fan dra kedjan Switch (5 till 8 tråd)

Jag hoppas att upplysa och ge information för att hjälpa andra som kan kämpa för att förstå varför de inte bara byta ut en tak fan pull switch med en annan. Genom forskning har jag funnit att alla växlar inte är samma.De ser identiska på utsidan men...

Hur man byter en tak fan speed switch

Min tak fan speed switch bröt och den fastnade på hög. Jag hade en annan fläkt som sitter runt, så jag tog en från som.Steg 1: Ta bort ljus kit.Öppen upp den dangly bitar.Steg 2: Ta bort växeln Skruva av locket, koppla bort kedjan.Koppla loss kablarn...

Sugru Fan dra indikatorn

snabb lifehack att lätt identifiera den fan dra som styr ljuset i en overhead takfläkt.Steg 1: Du måste naturligtvis vissa Sugru Någon enda paket av Sugru kommer att göra. Jag tror att med hjälp av gula att lätt dra är någorlunda logiskt.Steg 2: Gör...

Tak Fan Video knep

Detta är en enkel process för dem som vill fånga en cirkulär vy av ett objekt.Varning: Centrifugalkraften kan vara ganska höga i slutet av en tak fan blade. Fästet jag använder är mycket säker – tog ett tag för mig att ta bort den. Telefoner/kameror...

Damm samling med en tak Fan fjärrkontroll

Min verkstad dammsamlare har varit något av en olägenhet att slå på och av som växeln ligger i en svår situation på motor kroppen, långt från där jag behöver komma åt den. Jag råkade på en sparsamhet lagra erbjuder av en trådlös R.F. remote på/av sys...

Duct Tape prydnad/dekoration

som jag sätter upp min julgran, jag insåg att det var alldeles för kala. Jag är min normala billigt själv, behövs för att skapa ett billigt och roligt sätt att dekorera mitt träd. Och så gjorde jag. Jag presentera för er, Duct Tape prydnad. Fina med...

Harry Potter trollstav & Spell böcker

Vi klädde vår brorson/sonson Tyler för Halloween i en Hogwarts mantel och handgjorda halsduk. Men ingen outfit är helt utan en trollstav och spell böcker!Steg 1: Varmt lim element för att täcka & ryggraden av bok Råvaror:Böcker – den första som jag v...

Pyssel med Deer Antler

Deer antler är en otrolig förnybar resurs som har en mängd användningsområden i världens hantverk. I den här artikeln kommer jag visa dig var att förvärva deer antler, vad kan göras med det, och hur man arbetar med hjorthorn material.Man var med hjor...

Hur du dra åt en Chainsaw Chain

motorsåg kedjor sträcka och lossna under drift. Denna artikel underhåll steg förklarar hur man korrekt spänning en motorsåg kedja i under en minut.Motorsåg kedjor sträcka vid normal drift och börja sag på en såg svärdet. Om en motorsåg kedja tillåtas...

Taklampa fläkt installera

för denna artikel, jag kommer att installera en låg profil LED armatur på en takfläkt. Detta krävdes som taket i kammaren är ganska låg, och en vanlig fläkt armatur inte skulle passa.Steg 1: säkerhetDetta är elarbeten. El kan döda. Behöver du en grun...

Marvin på mars kostym (äntligen!)

jag har varit en upptagen pojke denna Halloween säsong, och min kostym var rätt på toppen av mina prioriteringar. Jag har velat göra en Marvin Martian kostym i år, och jag tog slutligen dyket! Att göra denna kostym var en resa av nya färdigheter och...

Ett flygande tefat har landat i min trädgård!

Detta är Instructable är en steg för steg beskrivning av hur jag gjorde min efterlängtade traditionella "flygande tefat" Halloween prop! Jag har velat bygga en för lång tid, och hade beslutat detta är året för att göra det! Mitt koncept var att...

Kartong fat biplan. Flyin' lejonet

Detta Instructable visar hur jag byggde en tvåsitsiga biplan med kartong fat, en gammal trädgård vagn och en takfläkt. Detta plan var konstruerat för att dra bakom en liten trädgård traktor. Som alltid när du arbetar med verktyg alltid bära skyddsgla...

Regenererat trä Micro Teardrop Trailer

Hej, är detta min bygga av en regenererats trä Teardrop trailer. Jag kallar det en micro bygga eftersom 1) det är 5 x 8 fot i stället för 5 x 9 eller 5 x10-(och det är bara 7 fot vid basen) 2) jag använde endast 2x3s och 2x2s och andra lättare trä fö...

Hur man gör din katt purr

i denna Purr-fect instructable, ska jag visa dig hur alltför göra din kitty-katt spinna som en champ! Genom strategiska gnugga ner punkter, och dolda avlysningen ställen, kan du ha din katt som spinner för dig på nolltid!För detta instructable, komme...

Enkelt halsband

jag gjort halsband och ett armband.-->Steg 1: Du behöver: Behöver du:-Vissa gamla Taggar (om du inte har något sånt, jag vill visa dig några idéer hur man gör dem i nästa steg)-Konversation / handhårtorkar-Kedjan (om du är osäker om åtgärder, lägga d...

Belyst skylt

Efter byggnaden band ett tecken som används för lysdioder (länk) jag hade fortfarande ett par fötter av dem kvar. Jag bestämde mig att försöka bygga upp en annan typ av tecken. Totalt sett är jag nöjd med design och bygga av det, om jag skulle föresl...

Smartphone kontrollerade takfläkt

Sluta oroa diset av mysteriet kring "ansluten" saker... Jag har gjort arbetet, nu får du vara hjälten! Jag började arbeta med Arduino och Raspberry Pi ungefär ett år sedan, och jag ska klippa ut alla skit som inte fungerar och vi kommer att få e...

Smörj en cykel kedja med Paraffin

om du är korrekt inställda, kan du använda paraffin vax för att smörja din cykel kedja. De största fördelarna med den metod jag använder (doppa kedjan i heta vax) är att (när du har konfigurerat) det är snabbt, det är lätt, och den producerar en kedj...