Tak Fan dra kedjan Switch (5 till 8 tråd)Jag hoppas att upplysa och ge information för att hjälpa andra som kan kämpa för att förstå varför de inte bara byta ut en tak fan pull switch med en annan. Genom forskning har jag funnit att alla växlar inte är samma.

De ser identiska på utsidan men är mycket annorlunda inuti. Jag kommer att försöka förenkla så att du inte kanske har att kämpa med fastställande din takfläkt som jag gjorde. Andra som är experter, jag försöker inte att förolämpa din intelligens.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Tak Fan dra kedjan nattlampan

Klicka här för att hoppa till videor av nattlampan i aktion!Uppdatering: Jag har fått många klagomål om estetiska kvaliteten på pull kedja nattlampan installation och flera förslag att jag ska placera kretsen i diffusor skålen. Tja är jag glad att ku...

Hur man byter en tak fan speed switch

Min tak fan speed switch bröt och den fastnade på hög. Jag hade en annan fläkt som sitter runt, så jag tog en från som.Steg 1: Ta bort ljus kit.Öppen upp den dangly bitar.Steg 2: Ta bort växeln Skruva av locket, koppla bort kedjan.Koppla loss kablarn...

Tak Fan Video knep

Detta är en enkel process för dem som vill fånga en cirkulär vy av ett objekt.Varning: Centrifugalkraften kan vara ganska höga i slutet av en tak fan blade. Fästet jag använder är mycket säker – tog ett tag för mig att ta bort den. Telefoner/kameror...

Sugru Fan dra indikatorn

snabb lifehack att lätt identifiera den fan dra som styr ljuset i en overhead takfläkt.Steg 1: Du måste naturligtvis vissa Sugru Någon enda paket av Sugru kommer att göra. Jag tror att med hjälp av gula att lätt dra är någorlunda logiskt.Steg 2: Gör...

Damm samling med en tak Fan fjärrkontroll

Min verkstad dammsamlare har varit något av en olägenhet att slå på och av som växeln ligger i en svår situation på motor kroppen, långt från där jag behöver komma åt den. Jag råkade på en sparsamhet lagra erbjuder av en trådlös R.F. remote på/av sys...

Enkel switch mod till gemensamma tryckknapp laserpekare

nyligen min rumskompis och jag lekte med laserpekare för sina optik klass experiment och fnittrar och vi upptäcker att hålla knappen på en konventionell laserpekare är en mycket långtråkig arbete. Så vi började att bara tejpa knappen tätt till göra d...

Hur du dra av den "DVD till the Face spratt"

så en dag du är uttråkad och vill titta på en film, du går till din DVD rack och plocka ut en av dina favorit filmer.Utan att veta DVD är box booby fångade, du öppnar det och plötsligt skivan inuti kommer flygande ut och träffar din rätt mellan ögone...

Två metoder för Youtube Fans att konvertera youtube-video till mp4

vill du njuta av din favorit YouTube-videor senare eller när du inte har någon tillgång till Internet?Har du någonsin stött på några lustiga eller bedårande YouTube-video och vill lägga till din personliga samling?De flesta populära enheter, video-mj...

Duct Tape prydnad/dekoration

som jag sätter upp min julgran, jag insåg att det var alldeles för kala. Jag är min normala billigt själv, behövs för att skapa ett billigt och roligt sätt att dekorera mitt träd. Och så gjorde jag. Jag presentera för er, Duct Tape prydnad. Fina med...

Harry Potter trollstav & Spell böcker

Vi klädde vår brorson/sonson Tyler för Halloween i en Hogwarts mantel och handgjorda halsduk. Men ingen outfit är helt utan en trollstav och spell böcker!Steg 1: Varmt lim element för att täcka & ryggraden av bok Råvaror:Böcker – den första som jag v...

Pyssel med Deer Antler

Deer antler är en otrolig förnybar resurs som har en mängd användningsområden i världens hantverk. I den här artikeln kommer jag visa dig var att förvärva deer antler, vad kan göras med det, och hur man arbetar med hjorthorn material.Man var med hjor...

Göra en sving för din småbarn

min man och jag har två barn, Leo (4) och Nico (1), och båda av dem absolut älskar denna gång.Vi lever off-grid och göra ganska mycket allt vi behöver. Tillsammans byggde vi vårt hem från början; vår el kommer från vind och solen. vi fånga regnvatten...

Virkade huvud varmare

detta huvud varmare görs med den dubbla stich.Det är mycket lätt och föreslås för nybörjare.Steg 1: Vad du behöver: För detta projekt behöver du garn (chunky fungerar bra), virknål, STOPPNÅL och sissorsSteg 2: Komma igång Kedja 40 med ditt garn.Steg...

Hackspett Door Knocker

Med bara några verktyg och något trä biten (tid att använda det gamla lastpall som sitter bakom ditt garage!), kan du göra denna förtjusande knocker till din dörr. Jag såg detta på en gammal timmerstuga år sedan och gjorde några för min familj och vä...

Crew Neck till V hals krage Switch-a-Roo

Efter byte upp ärmarna på en kantighet pojkar/mens t shirt, försökte jag ivrigt på min nya skapelse. Kragen var tyvärr alldeles för tätt och högt upp på halsen. Så tog jag saken i egna händer... för en god ole "Stäng en roo" del två!Kolla in hur...

Skärmen dörrhandtag, omvandlas till en elektrisk dörr handtag/Switch.

jag har en dörr som låses med hjälp av en elektrisk magnet lås. Jag behövde ha en switch i ett handtag på dörren att skära makten till lås, eller att inaktivera låset, så dörren kunde öppnas enkelt från handtaget. Och jag ville att det ska fungera so...

CMS2CMS: Automatiserad Kunena till bbPress Switch med en Plugin

tror du att det är dags för dig att ändra forum programvara? Är du trött på använder samma gamla plattform? Har du någonsin överväga migration?Kunena är väl ändå en populär forum komponent för Joomla webbplats som kommer att berika dig hemsida med ny...

DIY 40W CNC laserskärare, från dålig till bättre med 3D utskrift

Detta projekt blir en dåligt fungerande kinesiska K40III-laserskärare ett fotavtryck att arbetsytan förhållandet optimerad DIY laser-skärare. Jag ska försöka mitt bästa att täcka vad man kunde göra annorlunda för att spara pengar eller optimerar dela...

Hur till: Bygg en PC

bygga en dator kan vara en svår uppgift. Det krävs forskning och tålamod. Rusar genom en bygga kan skapa problem med omedelbar eller intermittent. I denna tutorial, ska jag gå igenom processen för att installera PC-komponenter och ge några praktiska...