Tak skisser för Cob Playhousesom utlovat, här är några skisser och foton försöker illustrera hur levande taket har sammanställts för Cob Playhouse jag postat förra veckan:
Jag postat också några skisser för strukturera av lekstugan här:

Detta instructable är för taket. Jag tog inte några bilder under bygget, så jag har försökt att gör några skisser och ge några bilder som åtminstone kommer att ge dig den grundläggande idén.

* disclaimer: Jag är inte en professionell builder, artist eller byggnadsarbetare. Jag ber om ursäkt i förväg för min grova skisser och ännu värre konstruktion färdigheter. Detta projekt gjordes med hjälp av skrot trä, många bitar var redan skär, så jag var tvungen att sortera av jig-såg pussel mycket av detta tillsammans.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Strukturen för Cob Playhouse

detta är mitt försök till att göra skisser för strukturera av Cob lekstugan jag postat förra veckan:Någon bad om mer information om hur strukturen har sammanställts hade, men jag inte några bilder av processen. Jag gjorde mitt bästa att skissa det hä...

Naturligt Cool Cob Playhouse

här i centrala Kalifornien somrarna är mycket varm och torr. Att vara utanför kan vara obekväm, så vi ville skapa en naturligt sval (cool som i temperatur) område för vår son. Eftersom marken här är full av lera, trodde vi ett cob skikt på en lekstug...

Solar Swing-Set (PV Playhouse)

Detta projekt är en Solar-Powered Swing-Set. Nej, sol gör inte svingen kör. Snarare, detta projekt återanvänder ett barns lekset som en marken-mount att stödja en solpanel.För en tid, har jag lekt med sol, och ville få mer solenergi i mitt liv. (Se s...

DIY inomhus Playhouse

An inomhus Childs Playhouse använder sig av oanvänt utrymme i ett rum.Mer information finns på http://www.creatrope.com/blog/make/diy-indoor-playhouse/Steg 1: Hitta en bra plats för lekstugan. i mitt fall var det en förhöjd avsnitt i ett rum som hade...

Dinosaurie corn cob innehavaren

majs är stor. Jag tror det kan vara min favorit grönsak, bredvid lök. Så, när Jayefuu visade mig dessa majskolv innehavare designad av Lana Filippone, jag visste att jag var tvungen att ha dem. Men, eftersom de är ännu inte tillgängliga att köpa besl...

Katt-O-Matic sensoriska Playhouse

Skapa ett roligt tunnel för din katt att leka med olika stadier av njutning.Denna katt playhouse inkluderar en skrapa, borsta avsnitt och ett cat nip/leksak sensoriska avsnitt.Tack vare kardborrband bryter denna lekstuga även ner för lagring.Steg 1:...

Latex betong tak

Latex eller akryl, betong är en underutnyttjad och föga kända form av betong för DIYer, vilket är en enorm skam. Det har så många fördelar, särskilt som taket (eller unika konstprojekt). Det är:Lightweight - stödstruktur behöver inte vara så omfattan...

Galna Playhouse

jag ville ha en lekstuga för min unge son att njuta av, men att vara billig och ha material runt jag beslutat att bygga, snarare så köp. Jag verkligen njuta av utformningen av 'Dr. Seuss' stil lekstugan. Detta var min inspiration.Steg 1: Befruktninge...

Malajiska / balinesiska stil Playhouse

Del av förklaringen till att röra sig i ett hus med en trädgård var att bygga en lekstuga för barnen. Min far byggde 2 lekstugor för mina syskon och jag när vi var barn. Det finns bara en känsla av magi om en lekstuga när du är liten. Jag tror att va...

Star Wars Tie Fighter Playhouse

Jag designade och byggde de externa element för denna lekstuga med ett team från Orchard leverera hårdvara. Detta är vårt inträde i en rolig konkurrens med andra lokala företag att samla in pengar för Habitat for Humanity. Det hålls årligen på San Jo...

Bygga en Cob trä skjul

för att bygga en cob vedbod du kommer en leverans av rik lerjord och någon form av fiber förstärkningen.Jorden jag gräva upp från min bakgård och för fiber använder jag antingen strimlad trä fibrer som jag får gratis från en lokal träd tjänst eller j...

Moveing en komponent från en skiss till en ny skiss i Fusion 360

Detta Instructable är rörelse en komponent från en skiss i fusion360 till en ny skiss använda förbi nya.Jag kommer också att visa hur man fixar komponenten om skissen skapades på ett plan.Det är ganska enkelt men en massa människor vet inte hur man g...

Konvertera en bild till en skiss

Tillbaka på 90-talet, när Photoshop 6 kosta en massa pengar och det fanns ingen GiMP, var det en plug-in för Photoshop kallas X-lucka av ett företag som heter Inklination. Det var en löjligt-kraftfull lite plugg i som får användaren att göra alla sla...

Duct Tape utformade skiss boken

en rolig personlig skissbok med kartong och tejp. Den mäter 4 1/2" av 5 7/8" och har 46 sidor att släppa loss din kreativitet.Steg 1: leveranser Denna lilla skissbok kan göras med grejer hängande runt huset.Leveranser:KartongSilvertejp (olika är...

Giant Etch en skiss kostym

detta instructable Detaljer de steg jag gick igenom för att skapa den jätte Etch en skiss kostym för Halloween 2008. Se den färdiga kostym nedan.Varje år, vår familj gör en tema kostym, och i år beslutade vi att vara klassiska leksaker. En av mina fa...

Sista minuten tak fläkt Pun kostym

jag såg någons tak fläkt kostym online och visste att jag var tvungen att göra det efter att hitta pom poms på dollar store! Det är en riktigt kul, snabb, sista minuten kostym som är perfekt för Halloween!Inspiration, men du kommer förmodligen se det...

Centrala AC tak Vent täcker (sluta vintern DROPP)

Som många Instructables på webbplatsen redan är detta ett recept jag anpassade från 'Vintern VVS hacka av iectyx3c' på instructables att blockera kall luft utkast från min centrala AC tak ventiler i offseason i mitt enda berättelse 1950-ranch hem som...

Skorstenen rör Installation för trä spis genom ett platt tak

Funderar du på att installera en vedkamin? Du kommer att kunna installera en vedkamin med skorstenen röret efter att ha läst detta instructable och du kan göra jobbet med gemensamma hushåll verktyg. Installera en klass en isolerad dubbel vägg skorste...

DIY tak tillgång stege.

jag alltid velat ha en tak tillgång stege för att enkelt nå mina solpaneler och min kommande vind turbingeneratorn.Jag ville inte spendera pengar på en ny stege. Jag har er gamla aluminium hopfällbar stege som jag nästan aldrig använder. Det är tillr...