Tapet till trä: ett badrum RemodelJag har velat renovera våra master badrum sedan första köpa vårt hus. Tapeten var hemsk och tråkig. Dock jag tillbringat två dagar kämpar för att ta bort vissa gränsen papper från ett annat rum och jag blev livrädd att försöka att ta bort tapeter från ett helt rum. Fem år senare, beslutade jag att det var dags. Jag hade sett några vackra rum med enkel plywood väggar och bestämde att det var perfekt. Det skulle göra rummet ljus och roligare och täcka dålig tapeten om det var för svårt att ta bort.

I några av de tidiga stegen kommer jag mestadels dela min historia eftersom varje persons projekt kommer att vara olika i de aspekterna. I senare steg, ska jag dela förfaranden. Dessa steg kommer att vara samma för alla.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur till låsa upp ett badrum lås om ditt syskon har det låst

har du någonsin behövt komma in i badrummet och du inte kan få eftersom en av dina syskon låst det?, om så definitivt läsa hans instructable. Rätt när jag ser att dörren är låst jag tror "Jury-Rig det!", och så ska man.De flesta badrum lås är my...

Renovera ett badrum

när det gäller att sälja ett hem de säger kök och badrum är inte bara stora säljarna, men de platser där du får mest för din investering. Huset jag köpte hade en ganska stor (5' x 10') och väldigt intetsägande halv badrum på första våningen. Jag besl...

Hur man bygger ett badrum

Jag bygger ett badrum i en gammal bondgård, byggdes 1888 och visar alla steg. Detta är del ett i en flerdelad serie....

Hur man skapar ett badrum i Minecraft

när jag får 20 anhängare sjuk göra en speciell instructable ett roligt spel på min hantverk som du kan göra med dina vänner! (Spelet fungerar på överlevnad och kreativa läge för någon minecrafts)Steg 1: Steg 1 Du måste först skapa en byggnad, ett för...

Hur till: konvertera en byrå i ett badrum fåfänga

Ett par år sedan denna byrå tog många timmar av min tid till remsor och refinish i denna härliga bränd orange färg. (Jag kommer att lägga fullt innan och efter här inom kort av henne, men för nu, vi ska bara använda henne här som en hur man efter att...

Hur till: förvandla en buffé till ett badrum fåfänga

Det här inlägget faktiskt kommer att vara en kombination tips & tutorials och en före & efter eftersom jag lyckades hitta en före bild på denna vackra buffé, om än, det är fruktansvärt kvalitet, det fortfarande ger dig en uppfattning om hur långt...

Hacka en billig granit bord in i ett badrum fåfänga

detta är min första instructable. Förhoppningsvis hjälper det dig att spara ett par dollar.Vi har remodeling våra badrum och behövde en ny vask och bänkskiva. Vi ville verkligen en granit topp men hade inte pengar att spendera $300 + för att få en. S...

Göra ett badrum fåfänga ur en gammal byrå

i detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör en badrum fåfänga från en gammal byrå.Vad du behöver:Material:Gammal byrå5/8" tjock MDF (Medium Density Fiberboard)5/8" detta målad OSB (Oriented Strand Board)skrot trä bitarsandpapperbene...

Skapa ett badrum mordplatsen

Har du någonsin undrat vad ditt badrum kan se ut om en psykopat mördare gick bananas i din dusch? Jag har!Jag försökte komma med roliga och billiga Halloween dekorationer att göra detta år. Jag har egentligen inte någon "tema" till mitt projekt...

Göra ett badrum/utility fan tyst med Sorbothane

Detta projekt har varit länge i vardande. Sedan jag köpte mitt hus nästan 6 år sedan, har jag försökt att räkna ut ett bra sätt att lägga till en badrumsfläkt vent i första våningen full bad med minsta möjliga renoveringen. Slutligen tog jag steget i...

En början guide till designa ett teater rummet och Star tak

I have been wanting a dedicated home theatre room for about 15 years. Jag äntligen har en nu och det är en dröm. Det är inte bäst eller mest dyr men ser ut som det är en hög slut teater rum jämfört till rum omkring $50, 000 eller mer. Jag har en vän...

Hur till DIY ett bakgrundsbelyst tangentbord?

Hej killar, detta är vilja, och jag är ett stort fan av mekaniska tangentbord. Jag njuta av taktila känslan av tangentbord, det är så underbart som gör dig själv en "finger massage". Ett mekaniskt tangentbord kan också vara ett praktiskt och anv...

Hur till etch ett kretskort.

OK, jag gör detta instructable att förhoppningsvis vinna Epilog laser utmaningen, om jag vinner skulle jag använda det att göra min egen PCB och att mixtra med.OK, är så att göra egna Mönsterkort inte att svårt faktiskt, om du har lyxen av en lasersk...

Grådaskig till Darling-canvas sko remodel

jag hade jolleseglare vita tennisskor som passar bra. Jag ville ha lite lätt, bekväm slip-on skor att bära runt huset. Detta är hur jag förändrat den vita spetsar upp skor till mörkt grå slip på skor. Du behöver några grundläggande broderi och virka...

Från byxor till jacka: ett projekt som en timme

Jag hade dessa par byxor som var för liten för mig och var mening att göra något från dem. Frågan var vad. Sedan min 8-åriga dotter ville ha en jacka, eftersom sin vanliga en började bli för liten. Jag beslutade att upcycle byxor till en jacka på min...

Hur till fotografien ett vattenfall.

Eller forsar eller ett organ av rörliga vatten för att få den "silkeslen" vatten effekt. Du vet, den typ du ser på affischer med enhörningar i en fairy wonderland? Alla hade en av de affischerna på en punkt i tid... Rätt?Steg 1: Saker som behövs...

Hur till installera ett plåttak

plåttak är lättare att installera än du tror. Mät dina tak få metallen och detta kommer att hjälpaverktyg jag användeBatteri borrmaskinsågmarkörtinsnips vänster och högerstora torgeten helgSteg 1: Lägga till remsor på taket Lägg remsorna på taket jag...

Hur till: Bygg ett rullande skafferi

Jag visste från början med mormors hus som köket skulle hamna en bit av en text. Vid första jag lutade till med garderoben under våra trappor för vårt skafferi men det fungerat alltför väl för att det är våra vedfack. Jag visste också att vi skulle f...

Hur till lapp ett Framdäck Presta ventil cykel rör

Dessa instruktioner hjälper läsaren plåstret punkterade presta ventilen rör för Framdäck på sin cykel. Du först lära dig att ta bort däck och slang för att inspektera det för hål. Du kommer sedan vara instruktioner på hur till lapp röret innan slutli...